Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serek hohland

Serek hohland w plasterkach - zdrowy czy nie?

Polecane posty

Gość serek hohland

Witam. Mój syn ma 15 miesięcy. Karmię go jeszcze dwa razy dziennie piersią. Bywają jednak dni, że nie chce jeść nic innego :( Wtedy jedynym ratunkiem jest serek hohland, który mały uwielbia.... może go jeść na około, ciągle... jak nie chce mi zjeść niczego innego to pozostaje ten serek. Myślę, że małemu rosną zęby, dlatego aktualnie stracił zupełnie apetyt i tylko chce pierś, no i ewentualnie ten serek. Czy serki z firmy hohland są ogólnie coś warte, czy raczej źle, że je ich dużo? Dodam, że chodzi mi o serki w plasterkach, każdy pakowany oddzielnie, takie mięciutkie, rozpływające się w buzi. On lubi takie z dodatkiem sera lub szczypiorka. http://www.hochland.pl/produkty-serytopionewplasterkach.html

Gość xxxxxxxxxxxxxyyyyyyyyyy
W niewielkich ilościach nie zaszkodzi, choć osobiście postawiłabym na ten klasyczny żółty, mniej przetworzony.

Gość serek hohland
no właśnie, też próbowałam dawać mu taki klasyczny, ale takiego wogóle nie chce niestety. Hohland tak ładnie rozpuszcza sie w buzi i chyba dlatego go woli, bo normalnie ser żółty jest twardszy i trzeba go gryźć. Ale czy ten hohland nie ma za dużo jakiejś chemii np?

Gość bozezez
sprawdz sklad tluszcz i konserwany i aromat wiec niezdrowy.jak dasz od czasu do czasu nie zaszkodzi ale codziennie bym nie dawala