Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koktajlowa prawie 30stka

2-3 KOKTAJLE W PROSZKU + jeden posilek

Polecane posty

od 9.kwietnia jestem na takiej właśnie diecie. od 8.00 do 14.00 wypijam 2 koktajle (każdy po 70kcal) a potem dzielę posiłek (ok. 300-400kcal) na dwie części i zjadam go przez resztę dnia, czasami wieczorem wypijam jeszcze jeden koktajl. W między czasie wypijam jeszcze oprócz herbat, 1-2 kawy rozpuszczalne z mlekiem. Oczywiście do tego kapsułka multiwitaminowa. Od dzisiaj zaczęłam ćwiczyć 6 weidera na brzuch. Znacie może jeszcze inne serie na inne partie ciała? Już czuję się trochę mniejsza, tj. spodnie przestały opinać. Nie ważę się, chociaż kusi maksymalnie. Nie chcę popaść w paranoje jak ostatnio, ubytki wagi będę widziała po ciuchach. Mam do zrzucenia jakieś 30kg (nawet po pozbyciu się takiego balastu, nie będę miała r. 36 ale będę wyglądać normalnie). Wiem, strasznie dużo. Zapuściłam się ale teraz będę walczyć! Kto ze mną?

Gość Czy to moze jest herbalife
??? zreszta nie wazne jaki koktail,juz mi szkoda twoich jelit.

Gość Mirrrkkkkkaaa24
również nie jestem za tego typu specyfikami... Raz na jakis czas można zastapić posiłek koktailem bądż odzywką białkową, ale tylko wtedy gdy jestemy poza domem w warunkach "polowych".

nie jest to herbalife ale koktajl z roosmana, nie straszcie mnie tymi jelitami. możecie jaśniej

Gość Mirrrkkkkkaaa24
po prostu Kochana, myślę, że nie są odpowiednie wartości, które powinien dostawać Twoj organizm. Jest to chemicznie stworzona odżywka, która jak przypuszczam może stanowić jedynie suplement(uzupełnienie, dodatek) do diety, a nie jako zamiennik posiłków pełnowartosciowych. Z jelitami chodzi o to, że nastapi rozregulowanie metabolizmu, w efekcie do ogromnego spowolnienia w ich pracy, a potem do tycia, gdyz organizm nie bedzie mógł poradzic sobie z rozkladaniem "normalngo" jedzenia.

Dokladnie.

a czy jedząc posiłki po 70kcal (zamiast koktajli) nie dojdzie do spowolnienia jelit? bo równie dobrze zamiast koktaili mogę jeść np warzywa. pytam, bo chyba jesteście obeznane w temacie bardziej. mogę podać skład mieszanki na koktajl

Gość Mirrrkkkkkaaa24
Nie chcemy Cię straszyć,ale jak najszybciej odstaw to badziewie. Chcesz, moge Ci pomóc w znalezieniu linków, przepisów, sama chcętnie dam Ci kilka swoich, jesli jestes zdeterminowana. Po prostu trzeba znależć inna drogę do osiągnięcia celu i po strachu :) p.s. też jestem na diecie ;)

Gość Mirrrkkkkkaaa24
Poprosze o skład mieszanki :)

Gość Mirrrkkkkkaaa24
Odpowiadając na zadane pytanie odnośnie spowolnienia przez inne pokarmy to przedstawmy sobie taki obraz "metoda łopatologiczną" :) Przypomnij sobie jaki tryb życia prowadziłaś wcześniej, co jadłas, ile było ruchu. Teraz drastycznie ucięłaś kalorie, w zasadzie puste, zastępując pustymi (bez pozytywnego wpływu na organizm). Odcinając sie od koktaili, w zestawieniu np. ziemniaki+smażony schabowy+buraczki na masełku z kaszą, upieczoną rybą + sałataka warzywna naprawdę sądzisz,że orgaznizm nie poczuje różnicy?? Uwierz mi,że poczuje. Kwestia tylko nie zamienic potem zdrowego na znów niezdrowe.

Ja tez sie odchudzam,nie odstawilam calowicie pieczywa czy ziemniakow tylko je ograniczylam.Teraz zamiast 3 kromek chleba na sniadanie jem jedna i do tego robie sobie "kubel" salatki z pomidorow,ogorkow i co mam jeszcze pod reka.Pije duzo kefiru (ma dzialanie moczopedne),obiad zaczynam od zjedzenia warzyw,surowki,potem jem mieso a na koniec 2-3 ziemniaki.Czasami tre sobie marchew z jablkiem z odrobina soku z cytryny,mnie syci na kilka godzin.Odstawilam calkowicie cukier.Poszukaj sobie strone gotuj i chudnij,sa tam przepisy na fajne potrawy niskokaloryczne. A co nawazniejsze ruch,ja niestety czekam na operacje kolana wiec na razie ruszac sie nie moge za bardzo,moge sie pochwalic ze schudlam w taki sposob 2kg w 3 tyg.Dla mnie to bardzo duzo.

Chodzilam do dietetyczki,zalecila mi 5 posilow dziennie 2 nabialowe 1warzywa,owoce 2"normalne" ograniczyc cukier i tluszcz. Ja siedze w domu,co tu wiele mowic-zawsze wszystko jest pod reka.Otwieram szafke,leza cukierki,ciasteczka.Otwieram lodowke to samo.Wymyslilam sobie ze bede sama siebie oszukiwac,wystarczy tylko troche samozaparcia. Stawiam sobie maly talerz do obiadu,zeby nie wiem co nie pozwalam sobie na dokladke-co nawyzej warzywa.Jak szykuje sniadanie zakladam z gory ile zjem-wszystko szykuje,chowam reszte i sprzatam,dopiero siadam do jedzenia.Chodzi glownie o zmniejszenie porcji,nie podjadanie wieczorami. Jezeli chodzi o Twoja aktywnosc fizyczna,chyba robisz blad przerywajac cwiczenia.Tak na zdrowy rozum,to zanim Twoj organizm przyzwyczai sie ze ma wiecej ruchu,ty przestajesz.Dlatego nie ma efektu,wystarczy na poczatek 3 razy w tygodniu np jezdzic na rowerze.

Gość Ewaff25
Jest sporo środków na odchudzanie, ale które działają? Niewiele z nich. W miarę wiarygodny ranking działąjących można zobaczyć tutaj: http://moczdrowia.pl/chudnij/

Gość gość
I to jest moim zdaniem doskonale rozwiązanie. Nic nie dziala tak skutecznie jak ten suplement. Sama sie własnie o tym przekonałam

Gość gość
Z gotowych diet najlepsza jest 42 Vital. Dobrze zbilansowana, smaczna, łatwa w przygotowaniu. Nie zawiera glutenu. Mało kalorii. Jeden posiłek to zaledwie 140 kcal. http://42vital.pl/o-produkcie/opis Efekty pojawiają się bardzo szybko!

Gość gość
a jakby tak pół szklanki mleka i jabłko i wypić koktajl za 100 kcal? bez proszku :)

Gość gość
Co do śniadań to ja równiez moge polecić Wam coś zdrowego i idealnego w czasie diety ale nie tylko. Zwłaszcza ze to musli nie zawiera cukru i konserwantów musli4u.pl/ Uważam ze jak dla mnie nie ma nic lepszego. Pokochałam swoje śniadania.

Gość Paula8i8
Jeżeli szukasz dobrego shakera na białko itp to zajrzyj na stronę lefant.pl tam do wyboru jest na prawdę kilka ciekawych pozycji w różnych kolorach.

Gość Magda

Sam próbowałem takie koktajle i muszę powiedzieć że skutkują pozytywnie.

<a href="https://track.easyprofits.com/36bc473d">tutaj</a>  znajdziesz wszytko czego potrzebujesz.