Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tchórzliwa kosmopolutk

Ta cała Bombarda to tchórzliwa nowicjuszka rusofilka

Polecane posty

ciągle broni Rosjan...bo ? boi się ich i straszy że nas namierzą. woli milczeć żeby ich nie wkurzyć. nie bój sie bombardzia - ciebie pierwszą zatłuką Ruskie a wiesz za co? za to żeś głupia :) kalasz nasz naród. nie obwiniamy ROsjan, ale mówimy głośno +TO NIE BYŁ WYPADEK! nie wiadomo kto zawinił może nie rosja nie polska a ktoś inny? ale trzeba to zbadać a nie chować łeb w piasek :/

Gość odczynnik psi
Jak ty chcesz to badac? Jedyna rzecz co robicie to wymyślacie wyssane z palca teorie i obrzucacie mięchem tych, co nie wierzą w absurdalne teorie spiskowe :D🖐️

aaa, i nie bronie rosjan tylko sie z was debile smieje jak i inni normlani ludzie z tych waszych spisków...

artefakt kolejna - blondynka która chce obalać mit pustej lalki ale jej sie to nie uda :(

ty tchórzliwa,...a moze nam sie ujawnisz, my nie mamy nic do ukrycia tak jak ty pomaranczko...z wyjatkiem odczynnika psi jak narazie norml;ana pomarancza :D

Gość odczynnik psi
:classic_cool:🖐️

i co dalej...czekam, czekam....na dalsze wulgaryzmy w moja strone od tchórzliwej....

Gość topik o protescie jest
"trzeba to zbadać a nie chować łeb w piasek :/ " jak masz zamiar "badac", autorko? :D wyglada na to, ze to nie Bombarda jest tchorzliwa, tylko ci, ktorzy ze strachu szczekaja na Rosje, sa na tyle zaslepieni nienawiscia, ze wlasnej smiesznosci nie widza zalosne :(

"ha ha ha a to dobre pomarańcza zarzuca tchórzostwo czarnemu nickowi" A jaka to różnica? Rozumiem, gdyby "czarny nick" POdpisany był imieniem i nazwiskiem, ale w innym przypadku "argument" nietrafiony :P

oczywiście ze ejst trafiony i przykro mi że nie widzisz różnicy. ja korzystam tylko z czarnego nicku, nie mam innych.więc wszystko co pisze jest przypisywane tylko temu nickowi,a jakbys nie zauważyła w stopce mam zdjęcie. nie liże dupy nikomu pod pomarańcza a jak komuś kurwie to kurwie jako Artefakt a nie pomarańcza

nie chodzi o nick....wogole co to zanczy tchórzliwa nowicjuszka...nowicjuszka w czym, bo nie łapie, to ze sie nie boje i pisze tym wszystkim dzieciakom snującym teorie ze sie myla a nie slepo powtzarzm ich pierdologie zamachowo-spiskowa jak więkrzosc. Co do nicków, zauwaz ze to pomarańcze głównie snuja spiski, a czarne ich wysmiewaja

Mi nie jest przykro, a fakt posiadania przez ciebie zdjęcia w stopce mnie rozczulił, aczkolwiek nie każdy posiada tu czarny nick.

i fakt, argument trafiony, bo ja tez kurwie od roku czasu tylko jako Bombarda a nie dzisiaj nakuriwe to mnie zjada i za chwile zmieni nick na inny i bede sie podlizywac zeby bylo milo...bullshit

dzięki Zalogowana :) jesteś jedną z niewielu mądrych na tym forum która nie boi się wyśmiewania przez tych niewiernych tomaszów ( a sie jesszcze zdziwia :D ) ale w sumie dobrze że trochę tłukow jest w Polsce , bo jak to mówią "żeby ktoś był mądry ktos musi być głupi" wlasnie co za roznica czy pomaranczowy czy czarny...pisze na czarno pod kilkoma nickami , więc?

tia albo napisze temat pod czarnym lub pomaranczowym a za chwile bede podbijac go pod inna pomarancza, a pod jeszcze inna bede kurwic na tego co sie ze mna nie zgadza

nowicjuszka bo Ciebie Bombarda nie kojarzę tu na kafeterii, a trochę już siedzę... a udzielasz się jakbyś myślałam że czarny nick to jakiś fotel prezesa...

i kto tu jest tchórzliwy "pisze na czarno pod kilkoma nickami" ehh masz racje ktos musi byc głupi zeby ktos był mądry, myslisz ze jak komus naublizasz od debili, kretynów, tłumoków to jestes mądrzejsza, mylisz sie, Jarosłam tez tak mysli i co....twój język i wypowiedzi dają świadectwo o tobie...

nie chodzi o nick....wogole co to zanczy tchórzliwa nowicjuszka...nowicjuszka w czym, bo nie łapie, to ze sie nie boje i pisze tym wszystkim dzieciakom snującym teorie ze sie myla a nie slepo powtzarzm ich pie**ologie zamachowo-spiskowa jak więkrzosc. szkoda , że te DZIECIAKI były w szkole na lekcji historii i ortografii WIĘKRZOSCIO Ty wyrocznio a w ogóle też sie pisze oddzielnie. nie masz żadnej wiedzy . więc po co zabierasz głos w dyskusjach, które przekraczają Twoj zasięg?

a jak juz napisalam kuriwe tu lub nie od ponad roku wiec, sorry, mało mnie obchodzi co myslisz i czy mnie widujesz czy nie :p

"tia albo napisze temat pod czarnym lub pomaranczowym a za chwile bede podbijac go pod inna pomarancza, a pod jeszcze inna bede k**wic na tego co sie ze mna nie zgadza" Na anonimowym forum nie zwracam na takie rzeczy uwagi. Bardziej wadzi mi, kiedy ktoś w realu boi się wyrażać swojego zdania, a w internecie uskutecznia festiwal wypowiedzi. Nie chcę zostać źle zrozumienia, nie odnoszę się do Ciebie Artefakcie, bo Cię nie znam, wyrażam tylko swoje zdanie.

nikomu nie ubliżam, natomiast Twojego i Artefaktu/y/a bełkotu nie rozumiem. Gdyby wasze wypowiedzi były w tv byłoby ciągle "pi pi..." cenzura . no ale jak ktoś nie ma nic do powiedzenia do klnie.