Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tchórzliwa kosmopolutk

Ta cała Bombarda to tchórzliwa nowicjuszka rusofilka

Polecane posty

Gość co ma wisiec nie utonie
bombarda......wstydzisz sie??? a.diabla.....ty tez jestes tutaj moze z pare miesiecy wiec sie nie wypowiadaj za bombarde

Gość bybybybybybyby
ale taka jest prawda, wy jestescie debilami skoro tak uwazacie, nie majac zadnych faktów na poparcie swojej tezy o zamachu, ia inni ludzie nie tylko Bombarda, posługuja sie faktami a wy tylko wulgaryzmami...to wy jestescie głupki

Gość bombardo jestescie bardzo
niedoinformowani jak myslicie ze to byl wypadek. zreszta tacy jak wy nie mysla za wiele. 🖐️

Gość zaborcza dziołcha
aaa, i nie bronie rosjan tylko sie z was debile smieje jak i inni normlani ludzie z tych waszych spisków. przecież Ty to napisałaś :O

Gość bybybybybybyby
wy za to myslicie...jestescie smieszni..zdecydowana wiekszosc na szczescie ma inne zdanie

tak, ale po jakim czasie, kazdemu czasem nerwy puszca, jak sie naczyta o sobie ze jest niedouczonym połmózgiem tylko dlatego ze ma inne zdanie

ha ha "ksiązka" mastertona:D te wypociny to ksiązki są? mi by było szkoda czasu na czytanie takiego badziewia a jestem tu pare lat nie miesięcy heh

Gość zaborcza dziołcha
Bombarda - ja szanuję zdanie wszystkich którzy w tej sprawie wypowiadają własne zdanie i nie zmuszam nikogo żeby uwazał tak jak ja - przecież na tym polega dyskusja :)

Gość bybybybybybybyby
ej, a nie zauwazyliscie że wiekszosc podziela wasze zdanie o spisku ironicznie robiac sobie z was jaja potem...jestescie załosni Artefakt - popieram

owszem jestem brunetką i na tyle dowartościowaną że nie muszę wystawiać ryja na widok publiczny żeby łechtać ego pochwałami napalonych kafeteriuszy :) co do tego artefakta to rozbawiłaś mnie :D http://www.sjp.pl/co/artefakt jednak blondynka myśląca że jest piękna i mądra to...lepiej żeby nie myślała :D

Gość co ma wisiec nie utonie
pare lat??? to ty juz w zerowce zaczelas tutaj sie udzielac??? bombarda.....ale wtopilas , wpis z 14.04.2010] 13:14 :(

Gość zaborcza dziołcha
"a jestem tu pare lat nie miesięcy heh" i najwyraźniej to Ci szkodzi :D

zaborcza dziołcha - ciesze sie ze to widzisz, tylko zauważ ilu z nich odrazu wyzywa nas, tych nie wierzących w zamach od niedouczonych debili itd, myslisz ze ile mozna to czytac, kazdy pojakims czasie poprostu wybucha, juz nawet Kafe kasuje wasze topiki :D

kto co fakt artefakt kogo czego (to jest dopełniacz - możesz sobie zapiać w zeszycie z 5 klasy chyba że skończyłaś edukacje na poziomie nauczania początkowego :( ) faktu artefaktu (wg Ciebie artefakta? :D ) itd . itp.

no cóz, jednak z tym dowartościowaniem to niezła ściema skoro na samym wstępie wyskakujesz z tekstem na temat koloru włosów...żal nieutulony heh, no chyba ze u ciebie na wsi tak jest, ale mnie to jebie, przerzucja gnój w spokoju

Gość mieszkanka
teorie spiskowe???? szok ale debile jestescie

Gość tragedia zenady
jestescie nienormalni tu juz nawet nie chodzi o to kto kogo nazwal debilem tylko ze juz chyba wszyscy maja dosc tych waszych kretynskich teorii na temat zamachów

oczywiscie że artefaktu jeśli mamy na myśli pojęcie z historii sztuki czy medycyny, ale do diabła ARTEFAKTA jeśli bierzemy to za nazwe własną!! a ty geniuszu by to napisać odgrzebałaś swój zeszycik z 5 klasy czy spytałaś ciocie wikipedie?

taaa, juz nie wspominajac o tematcie który juz zawiera"tchórzliwa nowicjuszka", jak sie zaczyna od obelg to czego sie spodziewac potem...

Gość caly ten top jest chujowy

Gość a ty autorko i reszto
nie bedziesz narzucac komus swojej woli i swojego zdania! Kazdy ma prawo do wypowiedzi i swoich poglądów , czy ci sie to podoba czy nie ! Bombarda takze , to jest jej opinia i mówi ją głosno , a ty co najwyzej porzadzic mozesz w swoim domu i tam im narzucac co maja mówic , a co nie !

Gość a ja sie nie boje
i napisze ze wszyscy wy co snujecie teorie spiskowe jestescie DEBILAMI

Gość współczuję Twojej matce
no masz racje denny topik..rozczarowal mnie :o myślałam że bombarda i artefakt są jakieś bystrzejsze. w ten sposób na nazwy własne każdy może odmieniac jak chce. ide stont gszebac w pawlaczu co by gumiaki znalexc i gnoj przekopywac :( :O wole kopac gnoj niz dawac dupy za kase :(

Gość siesiesiesie
zgadzam sie a autorka w szczególnosci, bo nie umie normlanie podejsc do sprawy, tylko jakis durny temat zaklada...to juz trzeba byc debilem buahahah :D:D

Gość dobre dobre i co dalej
pytanko mam, dlaczego piszecie to na kafe a nie pojdziecie do TV do gazet i im nie opowiecie o waszych teoriach, boicie sie ze was publicznie wysmieja buhahahah... jestescie załosni

rozumiem ze po swych bogatych doswiadczeniach osobistych postanowiłąś porzucić dawanie dupy na rzecz przerzucania gnojówki? dobry wybór, mniejszy wstyd przynajmniej:D

Gość mam takie pytanko do
artefakt diabla.......co oznacza twoj nick???