Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tchórzliwa kosmopolutk

Ta cała Bombarda to tchórzliwa nowicjuszka rusofilka

Polecane posty

a tobie sie wydaje ze jak napiszesz ze to był zamach to wszyscy maj Cie poprzeć,własnie nie, trzeba sie kierowac faktami, wtedy to ma sens, ludzie się nie zgadzaja z tym że to był zamach i tych ludzi odrazu trzeba wyzwac od kretynów itp...to jest twoja inteligencja..

*to klnie miało byc możecie przetłumaczyć swoje wypowiedzi na jezyk ogólnopolski ? ( w rozumieniu , że nie posługujemy się slangiem ani wulgaryzmami)

tekst w stylu -TO NIE BYŁ WYPADEK, jest poprostu smieszny dla wiekszości tutaj ludzi, przynajmniej tych co wpadaja od czasu do czasu, a od soboty jest tu masa pomaranczy snujących teorie...

Gość odczynnik psi
Bombarda, szkoda czasu. Probowałaś kiedyś wytłumaczyc paranoikowi, że to co on widzi to tylko omamy? :D🖐️ Niech sobie snują, to są nieszkodliwi wariaci.

odczynnik - no w sumie masz racje, ale jesli to jest forum i taki TY bądź taka ja czy ktos inny napisze ze sie z tymi "nieszkodliwymi" nie zgadza to odrazu jest a bo debil, bo niedouczony, bo nie zna histori, bo to bo tamto...inteligencja posla, a to juz wkuriwa mnie na maksa

Żeby nie było porozumień - faktami nazywasz to, czym karmią nas w telewizji, czy może byłaś na miejscu katastrofy od początku...?

fakt to nie był wypadek, to była straszna katastrofa której mozna było uniknąc...

"Artefaktu" :D:D:D bosze co za tłumok!!! padłam zalogowana akurat z tym siedzeniem cicho w realu to źle trafiłas, bo ja zawsze mówie to co myśle, nie ważne czy w necie czy ludziom w twarz. a ze ludizom sie to nie podoba to miałam na to wczoraj swietny dowód-ale to już inna historia, która i tak mam gdzieś

Gość co ma wisiec nie utonie
bombarda.....a ty ile masz lat ze innych nazywasz dziecmi???

Zalogowana - a ty bylas czy z Putinem dzien wczesniej wódke piłas ze znasz inne fakty, skad te twoje "fakty" sa. ano z tego co wypisuja w necie, takie samo massgówno jak w tv.

Nazywając mnie tłumokiem wystawiasz świadectwo nie mi, ale sobie :) Brak argumentów trzeba czymś uzupełnić... :P 🖐️

Gość pitoli bombarda z artefaktem
o dziwo nikt jej z forum nie kojarzy :o 417 wpisów...hmm znam osoby co mają tyle po miesiacu-dwóch... cóż . w sumie to pewnie czujesz sie dumnie, że ktoś założył dla Ciebie topik... Mi chodzi o to : - ludzie którzy tropią spisek nie mówią wam "jestescie durnie i te wasze smieszne teorie że to wypadek" więc czemu wy sie wpieprzacie nam? wy mowicie wypadek my mówimy zamach nie wchodźmy sobie w drogę :)

tu sie z toba zgodze, ale te pomarańczki ktorych tu wczesniej nigdy nie było, przyjmuja wlasnie tylko ta jedna wersje ze...TO BYŁ ZaMACH...a sorry wybacz...ale to smieszne

dobrze w takim razie przepiękna i arcymądra blondyneczko oświeć mnie - jak brzmi dopełniacz Twojego nicku? :classic_cool:

Gość co ma wisiec nie utonie
bombarda.......jestem facetem,duzo....tzn ile??/ i nikt cie tutaj nie zna.....

bo sie nie udzielam na kazdym temacie...proste, po co... a to jest forum i kazdy sie wypowiada gdzie chce i jak chce, ale pomarancze odrazy pisza ze debil bo historii nie zna i wogole...

Gość odczynnik psi
Jesteś facetem na babskim forum i udajesz wielkiego mędrca :D🖐️ ...tak, tak, wiem :classic_cool:

Gość buisdagpigd
a ja jestem pomarańczowa i uwazam ze maja racje...a zamach jest smieszny

a mialam cos napisac ale fakt, Artefakt ma racje, a ten dopełniacz to chyba będzie Artefakcie...:p

Gość zaborcza dziołcha
Bombarda - proponuję żebyś przeczytała książkę Mastertona "Aniołowie chaosu" :) Powiem Ci tylko jedno - nazywasz nas debilami chociaż gówno o nas wiesz a tylko dlatego nas tak nazywasz bo myślimy że to nie był wypadek a zdecydowanie coś więcej... Jesteś skrajnie ograniczona skoro nie wiesz choćby z historii że nie takie teorie spiskowe świat już widział, a i często to nie były tylko "teorie" :)

zaborcza dziołacha - WLASNIE O TO CHODZI ZE WAS DEBILAMI NIE NAZYWAM...tylko napisalam ze wy nazywacie tak wszystkich co maja inne zdanei, nie nazwalam was debilami...