Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tchórzliwa kosmopolutk

Ta cała Bombarda to tchórzliwa nowicjuszka rusofilka

Polecane posty

Gość mam takie pytanko do
i jeszcze jedno: jestes megalomanka???

Gość odczynnik psi
Właśnie, idźcie powiedziec gazetom i telewizji o waszych odkryciach i węszeniu zamachu :D:D🖐️ A nie, nie pójdziecie - bo media kłamią :D🖐️ Przekręcacie fakty, głosicie fałsz i uważacie się za mądrzejszych. gdzie tu mądrosc, ja się pytam? Nie macie ani jednego(!) dowodu, a, że się tak wyrażę, pierrdolicie jak potłuczeni.

Gość mam takie pytanko do
czyli w sumie nie rozumiesz i nie masz pojecia co oznacza???? czy film byl anglo-jezyczny???

mój bosze skad ci takie durne pytania do łba przychodzą? a czemu niby mam nie rozumieć?mam ci dać wykłąd na temat znaczenia tego wyrażenia?? nie bede tego robić bo już nie jedna osoba sie doszukiwała głebi w moim nicku i drugiego dna(nie nie jestem satanistką!), mój nick nie ma ukrytego znaczenia to tylko nick.proste?

Gość zaborcza dziołcha
ale czyż nie każdy ma prawo do wygłoszenia swojego zdania w danym temacie??? A do głoszenia własnych poglądów nie potrzebne są dowody. To tak jak ze stwierdzeniem że fiołki pachną/śmierdzą - jak jedna osoba drugiej może udowodnić swoje racje. Przecież to tylko dyskusja a nie sąd - po co się tak błotem obrzucać??

Gość trataratartara
ze to kurwa nie ma znaczenia ile kto na kafe siedzi i kto kogo jak nazywa, wazne jest to ze pierdolicie od rzeczy o jakichs zamachach itp, a zalozylas autorko topik bo nie masz zadnych sensownych argumentów i plujesz jadem na wszystkich kto sie z toba nie zgadza, czepnelas sie Bombardy i Artefakta bo jawnie pisza co mysla na ten temat, a tobie brakuje sensownej riposty, oto cala tejemnica...

zaborcza - zaczynasz pisac sensownie :D i chyba wreszcie ktos zrozumial o co mi chodzi

Gość a ja mam pytanko do
a. diabla....czyli nie kumasz,dzieki za odpowiedz.... prosta bo prosta ale.......no wlasnie!

Gość to bardzop smutne naprawde
ale tez uwazam ze pierdolicie od rzeczy a srednia waszego weiku to 16, to wpływ medal of honor, call of duty i innych, jestescie niesamowicie głupi

no dobra to etraz racjonalnie, piszecie ze mamy wyprany mózg przez tv i im wierzymy, a wy, jakie macie podstawy do swoich tez, z neta, czy to nie jest tez takie samo mass gówno jak tv, wy powtarzacie to co zobaczycie w necie, my w TV, tyle ze w necie zazwyczaj sa informacje na forach tip, nijak nie sprawdzone i nie potweirdzone.. Kolejna sprawa - czy wy wogole zdajecie sobie sprawe z tego co by to oznaczalao gdyby to był zamach, naprawde chcielibyscie miec racje i zeby sie okazalo ze to był zamach...no chyba nie

Gość artefakt ty wiejska dziewo
hahah, w tym temacie 1/3 wpisow na pomaranczowo to artefakt:D:D:D haha, pustaku:D:D

Gość a ja mam pytanko do
a.diabla......nie pograzaj sie,zadalem ci proste pytanie i otrzymalem....heh....prosta odpowiedz,to wszystko🖐️

artefakt tak ma, jak juz jej brakuje argumentow, zaczyna wyzywac, z tym typem trzeba tak rozmawiac bo inaczej nie zrozumie:D ps Artefakt, wiesz, ze na tym foto w stopce wygladasz jak tania dz i wka? :D

Gość a ty autorko i reszto
a tobie chodzi o słowo megalomanka ? I myslisz ,ze ona nie wie co to znaczy ? Dobre , to ze nie odpisuje to nie znaczy ze nie wie :-D A megalomanów tutaj jest od zatrzęsienia , wystarczy poczytac topiki :-D

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4435682&start=510 tamten topik jednak przywraca wiare w ludzi :D:D mialam byc nice ale przeciez nie bede udawac kogos kim nie jestes...walic Nigdy nie jest tak, żeby nie mogło być gorzej... mialam byc nice ale przeciez nie bede udawac kogos kim nie jestes...walic Nigdy nie jest tak, żeby nie mogło być gorzej...

po pierwsze na samym poczatku napisałam że pisze tylko pod tym nickiem i pod żadnym innym, ale widze że ty masz kolejną teorie spiskową;) po drugie chicałabyś byc taką tanią dziwką:D po trzecie oświeć mnie geniuszu o co ci chodziło zadając to jakże "sprytne" pytanie? wydaje mi sie ze ci wyjaśniłam o co chodzi, czy to juz chwytanie sie brzytwy z twojej strony?

Gość bzdety
ej to jest naprawde dziecinne i głupie zakladac taki topik tylko dlatego ze sie nie ma innych argumentów...wstyd mi za Ciebie autorko

haha, nie chcialabym, bo wygladasz jakby cie miejscowi chłopi przeciagneli przez wszystkie stodoly we wsi:D:D:D a pisac to ty se mozesz co chcesz, ja wiem, ze pomaranczowe wpisy to twoje marne wypociny wiec daruj sobie te ujmujaca szczerosc:D:D jestes tepakiem starajacym sie wzbic na wyzyny intelektu, tylk jak tu na nizinie wspinac sie po gorach?? :D:D 🖐️ pustaku🖐️:D

Gość odczynnik psi
To ja, artefakt diabła :classic_cool: Jesteście bardzo niegrzecznymi dziecmi, trzeba was będzie ukarac mocnymi klapsami :classic_cool:

przykro mi ze nie dorastasz mi do pięt w każdej dziecinie i rozpaczliwie próbujesz poprawić sobie humor pisząc oszczerstwa na mój temat, żal mi cie po pewnie twoja depresja spowodowana poczuciem własnej bezwartościowości pokona cie i albo skoczysz z 10 piętra ( o ile wyciulisz na bilet do miastach bo w twoim kiełbaskowie toć same obory) albo zdechniesz w jakimś okolicznym lasku dławiąc sie własnymi wymiocinami po wypiciu 8 butelek wina "łzy sołtysa" :):):)

Gość a ja je znam

Gość a ty autorko i reszto
do Artrekakt_diabła ona/on jest z Kiełbaskowa , Kiełbaski ??? :-D :-D :-D

i gdzie nasz mistrz cietej riposty, widze ze jak zadalam konkretne pytanie to chetnych do odp brak :(

Gość a ja mam takie pytanko
a.diabla.....poprostu nie potrafisz wytlumaczyc co oznacza twoj nick,to wszystko...... stupid is,stupid does....jak to mowia.... ps. co to znaczy :wyciulisz???