Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tchórzliwa kosmopolutk

Ta cała Bombarda to tchórzliwa nowicjuszka rusofilka

Polecane posty

a moze tak poprostu chciala i juz, po co szukac ukrytych znaczen, rany wszedzie spiski,

Gość a ja mam takie pytanko
bombarda......czy ja sie ciebie pytalem o cos???? zawsze sie tak wcinasz??? wyglada to na brak oglady......

wiem co to oznacza artefakt diabła, ale jak już napisałam wcześniej (problemy z czytaniem czy rozumieniem?) nie chce tego pisać tutaj, bo zbyt czesto ludzie próbują powiązać znaczenie mojego nicka ze mną. a jak ktoś jest głodny wiedzy to niech sam sobie znajdzie, chociaż to chyba nie wykracza poza standartową wiedze przeciętnie inteligentnego człowieka juz jarzysz czy drukowanymi napisać?

Gość bababab
a ja mam takie pytankio - - tak czytam czytam i...głupia jestes

to moze ja sie wypowiem:D diablica,gosciu zadal ci proste pytanie i nie potrafisz odpowiedziec:( bombarda czy mialas kiedys do czynienia z alkoholikiem??? taki alko bedzie ci po wielu latach pijanstwa obiecywal zlote gory,ze sie zmieni,ze pojdzie na leczenie itd z rosjanami jest tak samo,polacy im nie wierza,bo po tylu latach upokorzen wszedzie widza podstep i zamachy!!!dziwisz sie temu??? wystarczy poczytac historie i wszystko wiadomo!!!! im sie poprostu juz nie wierzy.....jak alkoholikowi!!! 🖐️

ehh, Kminic, niech sobie ludzie nie wierza, tylko pytam raz jeszcze, CZY CHCECIE ABY TO BYŁ ZAMACH co wtedy zrpbicie, ghdzie sie schowacie

Gość no widzisz sama reprezentujesz
swoimi wypowiedziami swoj poziom, gdybys byla inteligentna i madra, takie wypowiedzi jak ''artefakt wiejska dziewojo'' po prostu bys ignorowala albo nie znizalabys sie do ich poziomu i nie komentowalabys go/jej. Niestety, piszesz czesto racje, ale jestes infantylna, malo blyskotliwa i probujesz tu zaistniec kontrowersja, co ci sie niestety nie udaje. Dlaczego? Bo zachowujesz sie jak wsiur.

Gość tchórzliwa kosmopolutk
wiecie, wszyscy co do jednego jestescie debilami

diablico,mnie lata,co oznacza twoj nik.... bombarda,smierc gen.Sikorskiego tez byl wypadkiem...hehe... nie chodzi mi o to,tylko o fakt ze wielu Polakow im juz nie wierzy!!! schowac sie???? a po co???

Gość patka amtak
jesli okazało by sie ,ze zamach i np ruscy atakują Polske to ci wszyscy którzy głosną krzyczą pochowali by się w najmniejszych dziurach A ci którzy wysmiewają sie z Polaków za granicą , wiele by dali zeby znalezc się na oklepanych ( jedyny ich argument wynikający z zazdrosci) "zmywakach" w stanach czy angli

wiesz co Adrew...wierze POALKOM, moze naiwnie ale wierze, ze gdyby byly jakiekolwiek powodu do niepokoju to by nam powiedzieli

no cóz, ćwierć wieku, ale mam duzo doswiadczen, chce wierzyc...na swiecie jest wiele zła, teraz nasz ruch, musimy sie zmienic