Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jahsdhcjxisshagsdfv

masaż egzotyczny tantra,dakini

Polecane posty

Gość jahsdhcjxisshagsdfv

czy ktoś pracował w takim salonie lub był na takim masażu polinezyjskim , prosze o opinie

Gość chochliczek11
Ja byłam na masażu Mauri tu: ma-uri.com.pl Zdecydowanie polecam!

Gość sońka123
I jak się po takim masażu czujesz? Podobno działa uzdrawiająco, chciałbym zafundować mamie taki masaż, bo ostatnio jakaś ciągle zmęczona jest i smutna.

Gość chochliczek11
Oj, super! Miałam straszne bóle karku od stresu i nadwyrężone mięśnie kręgosłupa (praca :/). Już po pierwszym razie poczułam niesamowitą ulgę, wszystkie mięśnie teakie rozluźnione. Wszystkie napięcia mi się wyluzowały :) Myślę, że pomoże mamie, ja się poczułam wreszcie totalnie odprężona, zadbana...

Gość viankaa
Ja tez byłam na tym masażu, polecam rewelacja!!!!

Gość aniamała
zainspirowała mnie treść oraz same masaże ze strony dakini.info.pl Myślałam ,że to kolejna sciema, ale się myliłam. Gabinet całkiem przyjemny, jest wystrój egzotyczny i panuje tam klimat. Mają swoją technikę masażu i to skuteczną , znam sie trochę na masażu . Po 2 godzinnej sesji wyszłam na maxa zrelaksowana , czułam sie tak luźno, zapomniałam o bólu pleców. Jęsli szukacie prawdziwych masaży to zapraszam , warto odwiedzić i sróbować.

Gość alabamma

Na tantrze byłam w Studio masażu Dewi w Gdyni. ŁAdne wnętrze, nastrojowa muzyka, wykwalifikowane masazystki całośc super.https://studiodewi.pl/studio-dewi-gdynia/

Gość salicka

Masaż tantryczny uwielbiam, szczególnie ten dla par. To coś o wiele lepszego niż masaż erotyczny.Zobacz sobie też w Unity Point to studio na Metalowców. Dla mnie oba są super https://unitypoint.pl/