Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

askuo

modelki

Polecane posty

wyslalam zgloszenie przez internet do agencji modelek, odpowiedzieli mi, ze mam do nich zadzwonic i umowic sie na spotkanie. boje sie, ze jezeli tam pojde to zaczna mi gadac, ze czego taki gruby paszczur u nich szuka, ze mam schudnac 200 kilo i do nich przyjsc za 2 miesiace, albo, ze musze sobie zrobic port folio i oni mi to moga zagwarantowac za jedyne 2000 zl, a ja glupiutka sie zgodze bo mnie chwila poniesie. czego mam oczekiwac i czy sie umawiac? jak widzialam ich modelki to te sesje co one mialy to sory, ale sa troche wiesniackie :

Gość hiha
a moge zapytac do jakiej agencji albo w jakim mieście?

Gość odczynnik psi
200 kilo? To ważysz ok. 250 kilo i chcesz na modelkę iśc? :D🖐️

Gość slowoo prawdyyy
boje sie, ze jezeli tam pojde to zaczna mi gadac, ze czego taki gruby paszczur u nich szuka, ze mam schudnac 200 kilo i do nich przyjsc za 2 miesiace, --- dobre:D powiedz im, że umiesz obłsugę photoshopa i masz program na licencji:P:D takze na grafika nie muszą wydawac, sama się tym zjamiesz:P:D

Gość prawdełe
serio tyle ważysz? ja też mam 180 wzrostu, ale waże 50 kg i jestem facetem :D:D🖐️ cóz, nic dziwnego, że mówią, iż wyglądam na mniej niż 14 lat, mimo tego, ze mam lat 20 :classic_cool:

ta, jeszcze uwierza i co wtedy? wysla moje zdjecia do bravo girl z syfami na twarzy.

no to nie wiem jak ty wygladasz bejbe. a ogolnie jesz czasem cos oprocz salaty?:>

Gość prawdełe
jasne, jem wszystko co się da :D bylem na badaniach u lekarza, ale po przeprowadzeniu wszystkich tesów na hormony i badania krwi to nie wykryli nic - wszystko było w książkowej normie. no nie przeprowadzali tylko na testosteron, niski poziom wyjasnialby moja wagę ale wtedy mialbym tez ginekomastię ktorej nigdy nie mialem i nie mam, już nie wspominając o całej masie zaburzeń hormonalnych :classic_cool: ale skórę to mam jak jedwab, i delikatne rysy twarzy, toteż jestem popularny wśród o wiele starszych pań :classic_cool:

no nie wyobrazam sobie ciebie, przeslesz mi foto? ani jednego syfka? a bary? nie sa szerokie. no bez jaj ;d

Gość prawdełe
bary mam w miarę szerokie, co do syfków - no przyznam się, zdarza się jeden raz na jakiś czas, trądziku też nigdy nie przechodziłem ani jakoś mnie nie wypryszczało :classic_cool: co do zdjęcia - jedyny aparat jaki mam to komórkowy który zresztą jest do kitu. gdybym miał cyfrowy to z chęcią. może pod koniec miesiąca będę już miał.

nie bo pod koniec miesiaca mi uciekniesz i juz cie nigdy nie ujrze. no serio sobie nie wyobrazam. tzn mam w klasie taki jeden wybryk natury z 160, glos jak by mu sie podczas mutacji zatrzymal, ciagle tluste wlosy i ogolnie wyglada jak daln, mam nadzieje, ze nie podzielasz jego losu, ale jezeli mowisz, ze masz 180 to kurde musi ci wszystko ok dzialas, a skad jestes? :>

Prawda jest taka, że żadna szanująca się agencja nie weźmie od Ciebie grosza za zdjęcia, bo jeśli im się spodobasz to oni na Tobie zarobią, a jeśli ktoś bierze od Ciebie kasę to znaczy, że jest zwykłym oszustem, jak im się nie spodobasz to trudno się mówi żyje się dalej.

Gość prawdełe
spokojnie, nie mam tłustych włosów, choc co prawda noszę długie :classic_cool: nigdzie nie ucieknę, obiecuję, że będę tutaj, zresztą nie mam się czego wstydzic ani bac :classic_cool: głos też mam.....normalny, nie wyróżniam się od innych chłopów w moim wieku, a jestem z mazur, choc teraz siedzę w sopocie

i wazysz 50 kg? nie, nie, nie. nie uwierze. idz w tej chwili na wage i podaj mi dokladny pomiar bo zaczynam miec kompleksy.

Gość prawdełe
w tej chwili równe 50.0 kg

Ej, ja tez mam 180 i waze 65 kg co i tak jest malo. Rowniez nie moge sobie ciebie wyobrazic. Kup moze lepsza wage? 50 kg przeciez same kosci beda wazyc

ciekawe jak sie twoi rodzice musieli martwic jak byles maly i taki chudziutki. pewnie ciagle widzieli jak ciebie wiatr zdmuchuje albo lamiesz sie na pol :(

Gość prawdełe
nie wyglądam wcale aż tak chudo, mam chude kości, mimo to nigdy sobie niczego nie złamałem, a nie raz się spadło to tu i tam :classic_cool: nie mam pojęcia czemu was to tak dziwi, ja mam wygodę - młodo będę długo wyglądał do tego jem co chcę i nie tyję :D🖐️ fakt faktem - mocny to ja nie jestem, ale nic za darmo :classic_cool:

jak nie moze, rozne sa wybryki natury. nie masz nawet zdjecia na cudownej naszej-klasie? albo jakis z klasowych wycieczek z LO? a obejmiesz siebie w talii? ;d;d;d;d ile bierzesz na klate? hahhahahaha ;d;d;d

Gość prawdełe
nie, nie obejmuję siebie w talii, sporo mi brakuje :classic_cool: naszej-klasy nie posiadam, nie było mi to nigdy do niczego potzrebne, to chyba oczywiste, że laski za mną nie szalały :classic_cool: zdjęc z LO nie zamierzam dawac, wolę zachowac anonimowośc :) a na klatę ile biorę, nie wiem, nie próbowałem i nie zamierzam, gdyż zreszta i tak sila nie jest mi do niczego potzrebna, bedę wykonywac pracę umysłową :classic_cool:

nie, nie dokuczam, na serio jestem ciekawa. mam nadzieje, ze kolega nie mysli, ze ja zlosliwe.

Gość zuzul
Moja koleżanka z liceum jak poszła do agencji w Wawie to musiała płacić za swoje portfolio 1.500 zł. Ale jej się to zwróciło, miała kilka sesji, została też jakąś tam miss, a teraz pracuje w telewizji. Ale ona była na prawdę śliczna i miała genialne ciało, więc była pewna, że się jej to opłaci.

no to nie jest z toba jeszcze tak zle. a co studiujesz? pewnie masz fajne, chude szkitki. mam nadzieje, ze pilki noznej nie trenujesz bo nie dosc, ze by byly chude to jeszcze krzywe.