Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

askuo

modelki

Polecane posty

Gość prawdełe
studiuję biologię, ale w tym roku zamierzam przenieśc się na farmację. biola jest chuujowa :classic_cool: nie, nie gram w piłkę, nie interesuję się też nią ani tymi wszystkimi rozgrywkami, nigdy nie wiem o czym koledzy gadają, nie widzę co w tym sporcie jest ciekawego :classic_cool:

racja, bieganie za pilka dla mnie to rozrywka ludzi ograniczonych, rzecz gustu. tez myslalam nad farmacja ale chyba za wysoki prog punktowy ;p

Gość prawdełe
e tam wysoki, po to się poprawia maturkę :classic_cool:

zeby poprawic maturke to: a) trzeba ja zdac b) trzeba chciec sie uczyc, a lenistwo jednak goruje nad moim zyciem ech... moglabym sie pouczyc, a siedze na cafe. przegralam zycie ;d

Gość prawdełe
nie masz matury? :o no to teraz wszystko jasne czemu chcesz na modelkę iśc :classic_cool:

jeszcze nie, pisze ja dokladnie za 2 tygodnie. a na modelke chce isc bo cholernie boje sie wakacji. beda nudy, nudy, nudy.

Gość prawdełe
w wakacje zawsze jest co robic! imprezy, słodkie zamulanie na trawce przed rzeką, łowienie ryb :classic_cool:🖐️

Gość buncelBOB
Modelki kochają piłkarzy i koszykarzy! A właściciel agencji modelek zawsze se dobrze por00cha na castingu i sesji!

ja nie kocham ani pilkarzy ani koszykarzy, ale co prawda nie jestem modelka wiec moj gust zmieni sie o 180 stopni. a szkoda. takie gadanie, to sa 4 miesiace. dopiero co zerwalam z chlopakiem po 4 latach wiec znajomych tez mam ograniczonych, z reszta wszyscy sparowani, a ja bede taka przyzwoitka ;p

Gość prawdełe
przyzwyczaisz się, nic strasznego, sprawdzone i potwierdzone :classic_cool: zreszta i tak sobie szybko kogoś znajdziesz, jakoś nie zauwazyłem, by dziewczyny miały z tym jakiś szczególny problem

znajde, nie znajde. nie znajde. oj ciezko, ciezko. przeraza mnie ta mysl, baaaardzo mnie przeraza.

Gość prawdełe
oj zazdroszczę ci jednego - że nie masz gorszych problemów :D🖐️

no szczerze mowiac mam, np. to, ze jeszcze nic nie umiem, ale tamten wydaje mi sie ogromniejszy niestety...