Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spalona żywcem

Jak szybko usunąć opaleniznę natryskową, help!

Polecane posty

Gość spalona żywcem

Miałam być na ślub złota, jestem brązowa jak parówka, już wzięłam dwie kąpiele i co? I dalej nic. Wyglądam okropnie, myślałam, że może być źle, ale myślałam, że szybko to zmyje. A tu klops.

Gość spalona żywcem
up up

Gość wujek google prawde powie
zostaje domestos :) żartuję a zastosuj może jakieś mocniejsze pilingi może to pomoże

Gość ej powiedz
ja nadmiar opalenizny natryskowej usunelam wlasnie robiac peelingi. Pol dnia na to zmarnowalam... To ma byc twoj slub? W sobote? Mysle, ze to tego czasu powinno sie troche zmyc. A swoja droga to najwidoczniej zle dobrali ci pigment.

Gość mmmmotór
tylko idotka poszła na takie ryzykowne cos przed swoim slubem . pozostaje pogratulowac yntelgencyji

Gość a co tu ryzykownego
idiota to sie wlasnie wypowiedzial ...

Gość mmmmotór
a wąłsnie to ze moze wyjsc jak parówka tępa strzało

nie boisz się, że będą brązowe plamy na sukni?.. peeling z joanny myjący, ważne żeby nie był gruboziarnisty bo podrażnisz tylko skórę.

Gość spalona żywcem
Oczywiście, że nie boję się plam, ponieważ poplamić się można tylko do 12 godzin po zabiegu, potem naprawdę ciężko pobrudzić trąc skórę, to się naprawdę świetnie trzyma. Co do mojej głupoty, to wszystkie najbardziej inwazyjne zabiegi wykonałam do 5 tygodni przed ślubem, opalanie takim nie jest, szczególnie, że efekt utrzymuje się do 5 dni, jak łatwo obliczyć na swój ślub powinnam być tylko lekko opalona. Trafiłam jednak choć z polecenia na panią, która zrobiła mi zbyt ciemny odcień, a że to aż za dobrze się na mnie trzyma to już ciekawostka, schodzi ładnie, ale bardzo powoli. I to jest problem z którym chcę się uporać.

Gość spalona żywcem
peeling z joanny wykonałam już dwukrotnie i dalej jestem pięknie opalona :o

Gość trala ala
no wspolczuje ;/ mi pomaga kapiel w wodzie z sokiem z cytryn. nalej wode do wanny, niezbyt duzo, wycisnij sok np. z kilograma cytryn. Do tego mozesz dodac kilka tabletek rutinoscorbinu (najpierw zmyj zolta otoczke pod woda, potem rozkrusz tabletki za pomoca lyzki, wrzuc do wody i wymieszaj zeby sie rozpuscilo; w twoim przypadku moze bedzie jakis efekt jesli uzyjesz ok 10 tabletek). i nie bój się ze bedziesz miala jasniejsze plamy na skorze, takie rozjasnianie skory jest bardzo rownomierne :)

Panno Młoda taką opaleniznę usuniesz peelingiem, Tonikiem do twarzy lub roztworem cytryny. Z tym że jak zaczniesz to zmywać to będziesz mieć plamy (nie ma możliwości zmycia tego bez smug) i co wtedy zrobisz przed samym weselem? Lepiej zostaw tą opaleniznę i zobacz jak po kilku dniach wygląda.

Gość gość
Kobiety nie róbcie tego , nie piszcie jakie to jest piękne ponieważ sama spróbowałam i wcale nie polecam tego nikomu !! Zostają plamy , zacieki jeżeli wiecie jak szybko to usunąć proszę pomóżcie !!

Gość gość
Domestos zmywa od razu i bez plam. Poszłam na to ryzyko i żyję duzo wody po czyszczeniu i skora jest jak przed zabiegiem... To jedyne rozwiazanie jakie dziala na 100%