Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony8821

Jak się zemścić?

Polecane posty

Gość zawiedziony8821

Jak się zemścić na dziewczynie za to w jaki sposób mnie odrzuciła? Potraktowała mnie jak wyrzutka, zarazek genetyczny...Zainteresowałem się nią i zaczełem z nią rozmawiać itd. Ona też ze mną miło rozmwiała udawała zainteresowaną. I w końcu się z nią umówiłem. Nie przyszła. Zamiast tego dwa dni później przeszła obok mnie z innym kolesiem z którym zaczeła chodzić. Póżniej przy mnie się z nim całowała. Jak próbowałem z nia porozmawiać była dla mnie bardzo wredna. Powiedziała żebym się odczepił. Zrobiłem to. Teraz się dowiedziałem że w czasie kiedy prowadziła miłe rozmowy ze mną i robiła mi nadzieje nagadywała się na mnie, obgadywała itd. To moja wina bo zainteresowałem się dziewczyną która nie zasługuje na żadnego faceta we wszechświecie...poniżyłem siebie samego. Nie mam jakiś złych odczuć do dziewczyn które mnie odrzucą ale za takie coś muszę się zemścić! Przyda się jej to na przyszłość bo jak nie będzie miała szacunku do płci przeciwnej marnie skończy. Ja osobiście mam różne nie miłe przeżycia z kobietami bo jestem troche "nieśmiały" a dziewczyny za takimi nie przepadają, ale z czymś takim się nie spotkałem...

Chłopie daj sobie spokój z takimi pomysłami. Skoro okazała się nie warta Ciebie to po co zatruwasz sobie umysł rozmyślaniem o niej. Sam sobie krzywdę robisz i jeszcze niepotrzebnie narobisz sobie kłopotów. Bądź ponad to. Życie nie jest sprawiedliwe ale nie znasz przyszłości, może właśnie ona nie była dla Ciebie przeznaczona, może gdzieś obok czeka Tobie przeznaczona dużo wartościowsza.