Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dm lelel

Na BBC juz piszą, że wPL protesty w sprawie pochowania Prezydenta. WSTYD MI!!!

Polecane posty

Gość Aniula1234
mi tez wstyd

Gość boszz zz
a zauwazyliscie ze "wrocili" ci ludzie ktorzy siedzieli na przodzie samolotu, ci na tylach pewnie byli najbardziej "poszkodowani" :(

Gość niech ma żal do kaczora
niech cały świat się dowie, ze nie jest to wolą Polaków tylko moherów i kleru wstyd to nie jest społeczeństwo polskie!!! To polaczki!!!!

Gość odczynnik psi
Niech się Dziwisz wstydzi i jego poplecznicy - to jego zasługa. Już dzisiaj mówili, ze rodzina odcięła się od decyzji Dziwisza, że chcieli go pochowac na Powiązkach. Jeśli ktokolwiek jest tu winny tego waszego "wstydu" to dziekujcie Dziwiszowi.

Gość malutka872
FAŁSZ O OBŁUDAAAAAA .... ŚMIECHU WARTE\ NAGLE TAK WSZYSCY KOCHAJĄ PREZYDENTA JAKI ON DOBRY ITP. A TAK SIE NAŚMIEWALI HIENY.... DOBRY TEATRZYK URZADZILI POLACY. ..OSKARA POWIINNI DOSTAC ZA SWOJA ROLE WYCHWALAJĄ KACZYŃSKIEGO PONAD NIEBIOSA... NIEDŁUGO OGŁOSZĄ GO ŚWIĘTYM SZYBCIEJ NIŻ PAPIEŻA.... NA TO WYCHODZI ŻE PREZYDENT WAŻNIEJSZY NIŻ PAPIEŻ I WIEKSZE POPARCIE MIAŁ.... I TEATR Z POGRZEBU ROBIĄ....

Gość dhherw
Dziwisz jest dziwny to człowiek zamierzchłych epok już chyba nie kojarzy, co dzieje się wokolo

Gość Santo Subito
Santo Subito Santo Subito Santo Subito Santo Subito Santo Subito Santo Subito Santo Subito Santo Subito Santo Subito Santo Subito

Gość mieszkam za granica
wedlug tubylcow :-) protesty nie sa wstydem tylko pomysl pochowania go na Wawelu. Pocytali go tam lezy i dodali dwa do dwoch. Kaczora Europa znala jako koscielnego slugusa i rusofoba :O

Gość trzode sie powinno zamykac
w klatce na czas zaloby i wizyty swiatowej elity, kazdy gospodarz gdy przyjezdza ktos do niego w wizyte zamyka psy w klatce albo na lancuch bo wie ze przez swoja zwierzeca nature nie beda potrafily sie zachowac, elita i normalni ludzie przyjeda zlozyc nalezny szacunek zmarlej glowie panstwa a kundle beda szczekac ale nie wyrzadza zadnej krzywdy

Gość mi sie wydaje
ze juz predzej na wawelu powinni pochowac tych wszystkich dowodcow wojsk, bo oni sa prawdziwa i najwieksza strata dla naszego kraju. Prezydentem moze byc kazdy (nawet zwykly elektryk tak?!) a prezydent kaczynski jakos specjalnie (moim zdaniem) sie nie zasluzyl na takie miano to juz bez kitu predzej bym walese tam polozyla :o

Gość Santo Subito
Andrzej Wajda też się sprzeciwia, oraz biskup Pieronek, ale dla ciebie to kundle, nie?

Gość odczynnik psi
To jak pani trzoda, już znaleźli ci odpowiednią klatkę w zoo? Może razem z lwami, równie porywcze i dumne jak one jesteś :D🖐️

Gość malutka872
TOŻ TO SZOK CO SIE W POLSCE WYRABIA ..... KREW CZLOWIEKA ZALEWA HEHEHEH

Gość Santo Subito
Niektórzy już pozdejmowali flagi żałobne, jak się o Wawelu dowiedzieli. Tak oto Jareczek i Dziwisz pospołu zakończyli żałobę narodową.

Gość malutka872
NIECH MANIFESTUJĄ WOLNOŚĆ SŁOWA WKOŃCU I TAK NIC NIE ZDZIAŁAJĄ

Gość Santo Subito
Malutka ma maciupki móżdżek.

Gość Santo Subito
PISIORY JUŻ PRZEGRAŁY WYBORY!!!

Gość kjjhhgfdsaxx
WSTYD. jedem wielki wstyd. Wajda osmieszyl sie na calym swiecie. pewnie sam by chcial tam zostac pochowany. LUDZIE CZY WY NIE ROZUMIECIE ZE JUZ ANI JEDEN PREZYDENT NIE WJEDZIE NA KONIU NICZYM PILSUDSKI!!!!! inne czasy, nikt juz nie bedzie krolem. lech kaczynski jest wielkim bohaterem naszych czasow!!! cvzyli solidarnosc, jego dzialalnosc polityczna, i w koncu tragiczna smierc w trekcie pelnienia obowiazkow glowy panstwa. ludzie przeciez on nie zginal podczas lotu na wakacje.

Gość malutka872
TWÓJ NICK MÓWI O TWOJEJ INTELIGENCJI

Gość malutka872
UPS SORRY NIE BEDE ZNIŻAĆ SIĘ DO TWOJEGO POZIOMU

Gość A może Kaczor tak specjalnie
Wajda zrobił słusznie!!! Gratuluję odwagi w obliczu rozhisteryzowanych mediów!!! KACZOR MĘCZENNIKIEM??? BOHATEREM??? A co on, JEZUS??? WAWEL NIE DLA LUDZI O CIASNYCH MÓZGACH!!! ZGINĄŁ BO KAZAŁ LĄDOWAĆ!!! NIE DOŚĆ ŻE ZGINĄŁ, to swoją decyzją ZAMORDOWAŁ PRAWIE STU INNYCH LUDZI!!!

Gość jkshdcbgajhs
malutka872 - Twój poziom jest tak niski jak Twój nick :)

Gość trzode sie powinno zamykac
mnie nie musza zamykac bo ja sie potrafie godnie zachowac w przeciwienstwie do tego tego bydla co sie tam zbiera i wstyd robi...

Gość kjjhhgfdsaxx
Boze wez przeczytaj sobie na temat jego dzialalnosci. Kaczynski byl profesorem na mojej uczelni, tam przynajmniej nikt nie pyta o takie rzeczy-wszyscy wiedza. widze ze polacy duzo mowia,pisza a malo wiedza.

Gość wstyd mi za
was. wstyd. żenada i hańba.

Gość kjjhhgfdsaxx
jestem ciekawa dlaczego , gdy zapadla decyzja aby pochowac Pilsudskiego na Wawelu byly takie same protesty a teraz mowi sie,ze Kaczynski nie jest godny spoczac przy takich osobach jak m.in. Pilsudski. Polacy to gnioty! na jakims forum znalazlam taki wpis " kaczynski zgnial jak prawdziwy kaczor- w locie" takimi wypowiedziami i protestami osmieszamy nasz kraj. ludzie myslcie troche. co komu przeszkadza,ze kaczynski spocznie w Krakowie. Zrozumcie, ze to nie Wasza decyzja. Uszanujcie to. wczesniej nasmiewaliscie sie z Lecha kaczynskiego, teraz Nasmiewacie sie z Jaroslawa. moze jeszcze z ich chorej matki zaczniecie? pojdzmy dalej, ponabijajmy sie z ich zmarlego ojca.

Gość asdasdasda
Przeżyłam tą katastrofę, ale nie rozumiem dlaczego chowac Kaczyńskich na Wawelu. Co takiego zrobili? Czym równają się do Piłsudskiego, Kościuszki czy J.III Sobieskiego? Wstyd. Jarosław mógłby sobie darować. Zniszczył wszystko co połączyło Polaków. I ja tez protestuję. Wawel to święte miejsce... Wstyd chować tam Kaczyńskiegol

Gość trzeba zrobić wielką manifę
taką na minimum 15.000 ludzi niech wiedzą mali politycy i kler że naród nie akceptuje ich głupoty JESTEM DUMNY z tych którzy mają odwagę prostestować, tych którzy kierują się mądrością i wartościami a nie hipokryzją i tanim partyjniactwem...jesteście elitą tego kraju i nie dajcie się nigdy rzucić na kolana!! Jeszcze Polska nie zgineła...