Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dm lelel

Na BBC juz piszą, że wPL protesty w sprawie pochowania Prezydenta. WSTYD MI!!!

Polecane posty

Gość dm lelel

WSTYD MI ZA TYCH CO PROTESTUJA I DAJA BEZNADZIEJNE WIERSZE, OPISY NA NASZEJ KLASIE, PISZĄ ZE NIE POWINIEN BYC POCHOWANY NA WAWELU!! WSTYD MI ZA WAS LUDZIE!!! SQMI POGRAZACIE POLSKE, I WZBUDZACIE WSROD INNYCH PANSTW UCZUCIE ZE NASZ PREZYDENT BYL NIKIM I ZE GO NIE SZANUJECIE!!!

Gość uspokuj sie
nie martw Bog ich ukarze

Gość cała w chmurach
Ja uważam , że to nie miejsce dla niech , ale protesty nie są na miejscu i jak najbardziej potępiam

Gość to cie robi
bo to prawda

Gość no tak_ pierwszy raz w życiu
załuje ,że urodziłam sie w tym kraju. Polacy są obrzydliwi !!

Gość tak mi przykro
ogladaj lepiej w tv jak płaczą rodziny tych, którzy zginełi przez kaczora :o

Gość chodnikowy latawiec
jest nas 38mln. i trudno żebyśmy wszyscy myśleli tak samo mi nie jest wstyd za nich niech oni się wstydzą - mi jest przykro że politykierzy (bo t o ich bojówki to robią) nie potrafią uszanować czyjejś tragedii. Prostytutki mają więcej honoru niż oni.

Gość niech ma żal do kaczora
wszyscy mogli żyć, gdybyście wybrali rozsądnego prezydenta, a nie wsiowego głupka :o

Gość KubaWojewodzkiSracz
Jakie masz dowody, że zginęli przez Kaczora ? Szukasz winnych ? To może wpierw znajdź argumenty, bo obrażasz człowieka, który nic ci nie zrobił.

Gość patka amtak
Jesli chodzi o BBC i anglików , tez mieli i maja swoich króli , moga do tego tematu inaczej podejsc

Gość uspokuj cie sie
tak nie mozna

Gość blanduerr
Mnie również wstyd. Mysle ze inne kraje teraz juz nas nie zaluja, bo widza ze nie jestesmy zgranym narodem. Juz zaczynaja sie klotnie beznadziejene. Prezydent zginal tragiczna smiercia, mysle ze nalezy mu sie specjalny pochowek. Poiza tym, jak chowali Pilsudskiego to tez byly protesty. Zawsze byly! Ludzie sa okrutni glosno wypowiadajac co mysla- nie szanuja rodziny Prezydenta- jak ma sie czuc Jego corka, Jego brat??? Zalosne sa te osoby, bez kultury, bez uczuc, zero odruchow czlowieczych!

Gość KubaWojewodzkiSracz
Głupek to jesteś ty skoro umiesz używać tylko wyzwisk zamiast napisać cos konkretnego.

Gość odczynnik psi
A ja jestem dumny, że są jeszcze ludzie w tym kraju, którzy potrafią wyjśc i coś zrobic zamiast siedziec na jakimś forum i "wstydzic się" za siebie i innych. Trzeba rozpętac burzę w mediach, to się nie może tak skończyc. Na Wawel trzeba sobie wielce zasłuzyc, 20mln złotych pójdzie na pogrzeb bo tam trzeba wszystko zrobic dopiero. To jest wstyd!

Gość Tym lepiej że znów podzielił
Za dobrze im było, wszystkim było żal Kaczora, a teraz się wszyscy obudzili!!! Dzięki temu PiS nie ugra tragedią wyborów!!! Tym lepiej!! Mają Wawel, ale społeczeństwo przestało ich szanować!!! Kogo obchodzi jakiś Wawel!! Jarek się tylko ośmieszył, teraz wszyscy widzą ich pychę!!! Uważają że są lepsi niż reszta społeczeństwa, niech leżą z królami skoro my, zwykli ludzie nie jesteśmy ich godni!! Obok zostawią jeszcze miejsce dla Jarka i ich matki, niech będzie cała komnata Kaczorów!!! Mnie to zwisa!!

Gość patka amtak
daliby se siana Decyzje podjęli , Dziwisz mądrze mówil,zze teraz nie potrzebne kłótnie i że Kaczyński był patryjotą

Gość A ilu
ich jest , zeby sie nimi przejmowac. Wpierdzielic rozwydrzonym gowniarzom pare mandatow za zaklocanie porzadku w takiej chwli i uspokoja sie bardzo szybko.

Gość Z ziemi wolskiej do Wolski
💤 💤 💤

Gość KubaWojewodzkiSracz
Ale myślicie, że to zmienicie ? Też jestem za Warszawą jako miejscem pochówku, ale nie ma o co się rzucać, sporami pokazujecie tylko, jak nisko upadliście.

Gość blackkk dressss
Proszę wytłumaczyc rodzinie tego prezydenta od uchodzców...ze on na to zasłużył...na ten wawel....co oni tacy??? on jest członkiem ich rodizny ten dziadzius..ale jest synem Ojczyzny..I niestety nie maja nic do gadania. Nikt nie bedzie protestował..bo ma wiele zasług..jest związany z ziemią kresową...to człowiek z tamtych lat....tacy juz sie nie narodzą...skonczyło sie na roczniku 1945-1946...

Gość odczynnik psi
Nikt by złego słowa nie powiedział gdyby go na powiązkach chowali - ale nie, na Wawel BO co? To jest żałosne. Mandatów nie dostaną, teraz będzie coraz głośniej o tym. Mają co chiceli - prezydent nie bedzie chowany w żałobnej atmosferze tylko w atmosferze skandalu bo im się zachciało go chowac na równi z Sikorskim i Piłsudskim o reszcie nie wspominając. Czesław Miłosz zasłużył milliard razy bardziej niż on, ale nie dostał tam miejsca bo klechy nie chciały, a teraz pchają tam kaczora na siłę kolanem. W takiej sprawie to naród powienien miec ostateczne słowo, Wawel to nie cmentarz komunalny tylko skarb historii.

Gość chodnikowy latawiec
wstyd na cały świat-jak zwykle tylko w Polsce tak jest-nigdy się nikomu nic nie podoba na całym świecie tak jest tylko u nas TVN tego nie pokazuje ludzie sa wszędzie tacy sami

Gość tra.gedia
Lekarz Prezydenta na pewno zginął niepotrzebnie. Po diabła był mu lekarz na te kilka godzin? Czy z BORu tyle ludzi? Bez przesady