Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dm lelel

Na BBC juz piszą, że wPL protesty w sprawie pochowania Prezydenta. WSTYD MI!!!

Polecane posty

Gość kjjhhgfdsaxx
za to Ty masz! podstawowke i gimnazjum.

Gość odczynnik psi
Naród chciał pochowac Piłsudskiego na Wawelu, to politycy i kościół nie chcieli, gdyż z większością miał na pieńku. Ale w końcu go tam pochowali. W sprawie Kaczyńskiego nikt się narodu o zdanie nie pytał a powinni, bo Wawel to nie byle co, tylko skarbnica historyczna, spadek całego narodu, nie tylko Dziwisza i jeo czarnej świty.

Gość wstyd na caly swiat!
przestancie robic z siebie posmiewisko. Wasze protesty kazdy moze sobie w d... wsadzic. decyzja zostala podjeta. kaczynski sie pewnie w trumnie przewraca, bo grobu jeszcze nie ma...

Gość .....ot..co......
zeby nie bylo, ubolewam nad tragedia, ktora sie wydarzyla i darze szacunkiem sp kaczynskich, ale pomyslmy obiektywnie! co takiego zrobil dla kraju kaczynski? niech mi ktos poda rzeczowe argumenty, a nie pisal, ze byl patriota itp. dzieki pilsudkiemu polska odzyskala niepodleglosc, wiec cos on dla ojczyzny zrobil, a kaczynski? mysle, ze gdyby nie wypadek, jego rzady przyszly by do historii bez echa.

Gość mnie też jest wstyd
BARDZO

Gość upssss
wstyd to robić przedstawienia z trumnami w 2 miastach! za państwową kasę, latać rzęchem i wypożyczać samolot do przewozu 30 trumien to źle świadczy o stanie państwa, wojska

Gość Jeszcze Polska nie zgineła...
jasna, od pochowania Kaczyńskiego na Wawelu na pewno zginie.. nienormalny jesteś

Gość może wolelibyście się z nimi
zamienić??? :o

Gość ...787878
tragedia tragedią, nikt tego nie kwestionuje, ale nie umiecie pojąc tego że z Wawelem to grube przegiecie?

Gość ale czy to jakoś was osobiście
dotknie? zabierze Wam miejsce na Wawelu czy jak?? co to Was obchodzi?

Gość natychmiast
trzeba odszczurzyć Polskę z takich Shetynów i jego towarzyszy

Gość upssss
Pis narozrabiał, a my płacimy fakt , ludzie odżegnują się z żałobą, pozdejmowali flagi przykre,że żyjemy w państwie bezprawia

Gość Zwolennik PO Zwolennik PO
WY macie Wawel, MY będziemy mieli prezydenta!

Gość wstydzic to sie powinniscie
za swoja hipokryzje - najpierw go wysmiewaliscie a teraz na piedestaly wynosicie. Mnie wstyd za ta cala szopke - pompe, placzacych ludzi ze "ich" prezydent odszedl. Moze wystarczy przypomniec najnowsze sondaze przedwyborcze, ile osob go tak naprawde "kochalo". Ale teraz kazdy nos na kwinte i placze - wiekszej szopki juz dawno nie widzialam. Kaczynskim na Wawelu mowie nie, tak samo jak i Wam sztucznie obnoszacym sie ze swoim cierpietnictwem i zaloba

Gość Wstyd że w ogóle
ta sprawa wywoluje u was takie niezdrowe zainteresowanie :o . . . "ciszej nad ta trumna" i zapatrywania polityczne nie powinny miec znaczenia...

Gość Botkek
Dzwonie po kumpli i M.Pudziana i rozdupcymy tych protestujacych krakusow pakujemy sie kurna w Busa zachwile. Niebeda krakusy na caly swiat psuc nam wizerunku

Gość mi tez jest wstyd za tych ludz
Nie widze szczególnych powodów dla których para prezydencka miała by zostać pochowana Wawelu, ale nie widze też powodów na nie! Podjęto taką a nie inna decyzję i należy ja uszanować a nie jątrzyć! Ale czego się kurwa można było spodziewać po polaczkach, polaczki nie wytrzymały bez jątrzenia i jak się tylko trafiła pierwsza lepsza okazja to zaczęły jątrzyć! I celowo piszę polaczki o tych jątrzycielach bo nie zasługują oni na miano Polaków! Więc ludzie kurwa opanujcie się bo to nie jest czas kurwa na jątrzenie! Dziś przywieźli 30 trumien, jutro przywiezą kolejne! To nie kurwa czas na jątrzenie! Macie prawo się nie zgadzać z decyzją pochówku na Wawelu, mi też się ta decyzja niebyt podoba, ale należy tę decyzję uszanować a nie jątrzyć!

Gość upssss
sama Warszawa chce mieć kaczyńskich u siebie dlaczego ich nie pytali o zdanie?

Gość ...787878
taa bo polaczki to hipokryci, Piłsudskiego nie chcieli tam pochowac a Kaczyński bedzie bo zginął