Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nestella

Jest nagranie, które zarejestrowało STRZAŁY tuż po katastrofie w Smoleńsku!

Polecane posty

Gość Nestella

http://wiadomosci.onet.pl/2155204,12,strzaly_tuz_po_katastrofie_samolotu,item.html Jak nieoficjalnie dowiedziało się Radio ZET wojskowa prokuratura zbada film, który pokazuje szczątki prezydenckiego samolotu tuż po katastrofie pod Smoleńskiem. Pod koniec nagrania, które znalazło się w internecie słychać strzały. - Nie możemy zbagatelizować tego filmu - powiedział Radiu ZET pułkownik Jerzy Artymiak z naczelnej Prokuratury Wojskowej. Dodał również, że zapadła decyzja o zbadaniu przez biegłych pochodzenia, zawartości oraz autentyczności tego nagrania. Analizie fonoskopijnej poddane zostanie także tło dźwiękowe filmu. Wyniki mają być znane za 2 dni. Na nagraniu widać, jak nieznany operator przedziera się przez las w kierunku wraku samolotu. Po chwili w oddali słychać wyjąca syrenę, póżniej krzyki po rosyjsku. Operator wycofuje się za drzewa i wtedy słychać cztery odgłosy przypominające strzały. Słychać także jak ktoś krzyczy po rosyjsku "uciekajcie stąd".

Gość blablabla......
😴 lubicie sie karmic takimi sensacyjkami...:o

Gość edddddgfdg
niehc robią tak dalej a na pewno skonczy sie to wojna z Rosją glupie polaczki:o

Gość podkecaqcie sie jeszcze
bardziej bo jak widac za malo macie adrenalinki... :O

nie ulega żadnej watpliwości że to putin z mediedniewem strzelali ocalałym w tył głowy po czym odesłali ciała do warszawy🖐️ 90% amunicja w broni borowców 10% strzały w powietrze by gapie nie podchodziły do wraku

Gość podkręcajcie sie jeszcze
podkręcajcie

Gość Nestella
A skąd ta niesłychana pewność, że to był wypadek? Mi też nie chce się wierzyć, że Rosjanie byliby zdolni do popełnienia takiej zbrodni, ale byłoby warto poznać całą prawdę, wykluczyć wszelkie niedomówienia

Gość tez pomyslalam o tych stralach
ostrzegawczych w powietrze by ludzie nei podchodzili za blisko...jesli w ogole byly jakies strzaly

Gość niedomowienia to wy
tworzycie! wnet trzeba bedzie udowadniac czy za tym nie stoją aby kosmici!!! bo w koncu i taką wersję wymyslicie!

Gość Nestella
No tak, najlepiej z góry uznać, że każda katastrofa to nieszczęśliwy wypadek, a każda śmierć bez udziału osób trzecich. Po co więc w ogóle przeprowadza się sekcje zwłok, śledztwa?

Gość odczynnik psi
No tak, najlepiej z góry uznac, że każda katastrofa to zamach, a każda śmierc z udziałem osób trzecich. Po co więc w ogóle przeprowadza się sekcje zwłok, śledztwa?

Gość meszugene
nie ma o czym dyskutować jątrzycielu. ten samolot przewraca sie nie od wiatru, prawda? to pewnie tusk rzucil w niego kamieniem buahahahhaha idioci :D 🖐️)) paranoicy 100%

Gość n otak...za to
wawcia jest super ekspertem i znawca i jego słuchajta :O:classic_cool:

Gość odczynnik psi
wawcia to tylko pokazuje jak mało wiesz o samolotach :D🖐️

nie sluchajta tvn i czytajta onety bo tam pisza znawcy !! i tylko tam dowiecie sie prawdy a i jeszcze w tancu z gwiazdami mowia prawde w szymonie szow i w tym no you can dance!! tam mowi sie prawde i na bazarze sie prawde mowi i na kawie w pracy.

Gość meszugene
ja nie wierze ze wiatr! widać ze stracili sterowność po prostu..ale twoim zdaniem pewnie ktos z kgb trzymał pilotowi stery :D

Gość xyyyyyykej
w tv mowili wicepremier Rosji potwierdzil ze wybuchu ani pozaru nie bylo zrodlo onet skrzynki maja byc do konca tyg otwarte . feteria jest częścią Portalu o2.pl Wykup reklamę na Kafeterii Forum - strona główna Dyskusja ogólna Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat poczytajcie sobie o samolocie jak latwo mozna nim manipulowac... 14:37 xxxxxxxxxxtuzuzu Tu-154M przeszedł w 2009 roku kapitalny remont połączony z ograniczoną modernizacją mi. wyposażony był w nowoczesne systemy nawigacji pozwalające na lądowanie bez wzrokowej widoczności pasa jak ILS (Instrument Landing System). Ponadto, jak twierdzą eksperci, ten typ samolotu ma dużą wysokość lądowania, co oznacza, że na sporej wysokości podchodzi do pasa, gdzie ma dotknąć ziemi. Zastanawiające jest więc, dlaczego będąc jeszcze dość daleko od miejsca przyziemienia, Tu-154 znalazł się ledwie kilkadziesiąt metrów nad ziemią Tu-154 należy do tych samolotów, które trudno się prowadzi w sytuacjach awaryjnych. Bardzo ciężko jest nim wtedy sterować. Prawie niemożliwe jest wykonanie choćby manewru, który polega na nagłym poderwaniu maszyny w górę, gdy już samolot dotknął pasa startowego i rozpoczął hamowanie, aby uniknąć np. kolizji z inną maszyną, która przez pomyłkę znalazła się na tym samym pasie, lub z inną przeszkodą. I gdy prezydencki pilot zauważył niebezpieczeństwo, nie mógł już nic zrobić, aby uchronić samolot przed zderzeniem z ziemią, a pasażerów przed śmiercią. Moja hipotez na temat katastrofy brzmi następująco nie trzeba było do samolotu ani strzelać a nawet podkładać bombę na podkładzie gdyż jest to bardzo łatwe do wykrycia podczas badania wraku musimy pamiętać ,że była zła pogoda mgła która była wręcz idealna do tej sytuacji , ograniczała widoczność do kilku set metrów wystarczyło aby celowo ktoś z wierzy podał nie poprawne parametry lotu oraz lądowania podkreślam słowo CELOWO musimy też pamiętać że lotnisko nie było wyposażone w/w system ILS i o tym co powiedziałem powyżej Pilot nie miał już żadnej szansy na poderwanie maszyny .. KTOS KTO ZNAŁ TE MASZYNY I ICH SPECYFIKE MOGŁ ŁATWO W TEN SPOSUB DOPROWDZIC DO KATASTROFY.. Jeżeli nawigacja pokładowa pokazywała pilotowi, że jest wyżej niż rzeczywiście było to wysokościomierz był niesprawny, albo celowo fałszował wysokość. Oficjalnie, kontroler lotu w Smoleńsku zeznał przed komisją rosyjską, że podawał ostrzeżenia pilotowi , że samolot leci za nisko. Pilot nie reagował, bo ponoć nie znał rosyjskich komend. Ale pilot doskonale znał rosyjski, więc......? * o + A mnie od 3 dni nurtuje jedna sprawa. Otóz zaraz po katastrofie, jeden z zołnierzy rosyjskiego szapaleru, ustawionego niemal w mgnieniu oka na terenie katastrofy, na pytanie dziennikarza czy ktos żyje? odpowiedzial, w naturalnynm szczerym, jak przypuszczam, odruchu, ze 3 osoby jeszcze zyją ale są w ciezkim stanie, dlaczego wiec nie wezwano nawet jednej karetki, by te trzy osoby ratować, dlaczego pol godziny po katastrofie żyly trzy osoby a godzine po katastrofie Dostalismy wersje od Rosja ze zginelo 87 osob, ktore byly na pokładzie, a skad Rosjanie tak doskonale wiedzieli ze na pokladzie jest 87 pasażerów (nie liczac załogi)..podczas gdy nawet strona polska nie znala dokladnej listy osob ktore wsiadly do samolotu i spekulowano ze ofiar jest 132? Wydaje mi sie ze chodzilo o uciszenie 3 ocalałych i 87 tych którzy mieli cos do powiedzenia. Teraz zamilkli, a my sie juz nie dowiemy. Przeciez przyjaciel P. przyjaciela T. nie wkopie.

Gość meszugene
bardzo mnie to cieszy wawcia..🖐️ zawsze lubiłam gwiezdne wojny, na pewno bardziej niż Dzwonnika z Notre Dame :D

Gość heruka
Ludzie, opanujcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samolot sie palil, w samolocie znajdowali sie BORowcy z bronia i pociski zaczely wybuchac. Dlatego Rosjanin krzyczal "uciekajcie stad!". Sami nie wiedzieli co sie dzieje!!!!!!!!!!!!!!!1

xyyyyyykej zapytaj meszugene ona wszystko wie i ci odpowie albo poczekaj ja odpowiem za nia uwaga i tu cytat a huj ci w dupe ty spiskowkcu zginal w koncu jebany kaczor i teraz bedzie rzadzil moj ukochany bronek ktorego kocham i chetnie bym mu opierdolila lache bo jestem tak popierdolona kurwa jakich ttuaj na forum malo !! :) dziekuje tyle chcialam powiedziec to ja meszugene kurwisko forumowe bez przyszlosci

Gość nie wiedza co sie dzieje
ale lubią snuc teorie spiskowe:D

Gość meszugene
chceta wojny z ruskimi bedzieta ją mieli - im dwa razy powtarzać nie trzeba :D jak przyjdzie co do czego nie bedziecie wiedzieli gdzie sp.dalać matoły, a lament bedzie do gwiazd jak ruskie bedą wyżynać wasze dzieci :D 🖐️

Gość blackkk dressss
a może faktycznie nie umieli rosyjskiego...? co tu bronic pilotów??? wypowiedz pilota z wierzy kontrolnej..był szczery...mówił im aby lecieli na inne lotnisko...gdyby to był zamach..nie kazali by im leciec na inne lotniska, ludzie pomyslcie trochę...była mgła...i brak porozumienia językowego. I nie ma co już cudaczyc.