Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nestella

Jest nagranie, które zarejestrowało STRZAŁY tuż po katastrofie w Smoleńsku!

Polecane posty

chceta wojny z ruskimi bedzieta ją mieli - im dwa razy powtarzać nie trzeba jak przyjdzie co do czego nie bedziecie wiedzieli gdzie sp.dalać matoły, a lament bedzie do gwiazd jak ruskie bedą wyżynać wasze dzieci uuuu to moze tylko jedno oznaczac ze zmywa sie garnki gdzies na wyspach :D:D oj jak sie sama wkopala bidulka dobra bede moze pozniej ps. prosze tutaj pojechac z tym pseudo ludziem:)

Gość PRZECIEŻ NA POKŁADZIE
SAMOLOTU BYLI GENERAŁOWIE, BYŁA BROŃ, KTÓRA MOGŁA SAMOISTNIE WYSTRZELIĆ PO KATASTROFIE W WYNIKU ZAPALENIA, CHOĆ NIE WYKLUCZONE TEŻ BY BYŁO CO INNEGO :P

Gość meszugene
co to wawcia, znowu sie podnieciłeś, ze tyle wulgaryzmów:D czyżby podaje niewygodne FAKTY a nie mity w sprawie katastrofy :D 🖐️ lepiej zmień pieluchomajty bo zdaje sie ze znowu popuściłeś z nadmiaru forumowych emocji, przegrana cioto agitująca na forum dla kobiet :D buahahaha 🖐️)))

Gość odczynnik psi
wawcia ale żeś się zapowietrzyła, może herbatki z melisą? Buahahaha, dzięki, uśmiałem się :D:D:D🖐️

Gość meszugene
odczynnik psi :D 🖐️ pomyśleć że to jakiś stary idiota, który chce sie umawiać na ustawki z kobietami na babskim forum hahahhaha można bardziej przegrać? :D 🖐️)))

meszugene odczynnik psi pomyśleć że to jakiś stary idiota, który chce sie umawiać na ustawki z kobietami na babskim forum hahahhaha można bardziej przegrać? ))) lepsze to niz codizenne osmieszanie sie na forum wypisujac jakies tanie prowokacje i upajanie sie tym jak ci ktos ubliza ty masochistyczna prosta zdziro ze wsi

Gość blackkk dressss
a kto przezył ale był ciężko ranny? mozecie chociaż tutaj napisac?????

Gość meszugene
przetyrany debil znowu ucieka w bezpieczną kraine fantazji mieszkam w Polsce matole :D 🖐️))) odczynnik to też nie ja paranoiku :D teraz mnie wszędzie widzi on jest boski! :D 🖐️))))

Gość odczynnik psi
Jasne, ze można. Np. można byc starym idiotą, ktory chce się umawiac na ustawki z kobietami na babskim forum i na dodatek wymyśla wyssane z dupska teorie spisowe :D:D:D🖐️

Gość meszugene
nu dawaj, próbuj mnie przetyrać matole tylko pamietaj, ze tam gdzie ty sie kończysz ja sie zaczynam, chora istoto :D 🖐️)))

przetyrany debil znowu ucieka w bezpieczną kraine fantazji mieszkam w Polsce matole ))) odczynnik to też nie ja paranoiku teraz mnie wszędzie widzi on jest boski! )))) a teraz wskaz gdzie napisalem ze jakis odczynik psi to ty? pokaz bo jakos nie widze wiec czemu po raz kolejny oszukujesz a wiem bo jestes po prostu oszustka albo oszustem tego juz nikt nie wie przeciez anonimowosc w sieci to jedna z zalet wiec mozesz popisac sobie troche tych pierdol jak w zyciu cie nikt nie bierze na powazne :) brawo a teraz otworz usta szeroko bo bede ci do nich sral cieplym kałem tania prosta szmato ze wsi.

Gość meszugene
"zapowietrzylas sie to ty wczoraj jak nagle sie obsralas i ogon podkulilas ze cie ponioslo a teraz won do zmywania garow na wyspie" to te słowa były do odczynika czy do mnie? :D

1. to jest gałąź jak już to wam ktos ślicznie rozrysował fakt, że dopatrujecie sie tam czegoś swiadczy tylko o tym ,że szukacie sensacji, gdzie tylko sie da 2. dawaj gnata- tak słychać i tak ktos krzyknoł, co w tym złego?? patrz nizej 3. strzały są, zostały oddane żeby pomóc w lokalizacji. jak sie w lesie zgubisz to krzyczysz, prawda?? oni strzelali w powietrze. co z tego że wyły syreny? syreny wyły w budynku, a oni strzelali już z miejsca wypadku.straż ma gps?? i co z tego?? jak gps ma namierzyć jakieś krzaczory?? 4. strzałami dobijali ludzi?? czy wy na prawdę jesteście aż tak głupi?? twierdzicie ze to było zaplanowane, a jednocześnie to byłaby taka amatorka że strzelaliby z pistoletu o ludzi pozorując wypadek? jak w takim razie wytłumaczyliby potem rany postrzałowe? prędzej by tych niedobitych ludzi czymś zatłukli, bo nikt by nie udowodnił że tego typu obrażenia nie powstałyby w wyniku wypadku 5. widzicie co zostało z samolotu a wierzycie że ktoś przeżył?? bez komentarza.... nie pokazujcie że jesteście skonczonymi idiotami, zastanówcie sie pare razy i wykażcie minimum logiki, a sami wyjaśnicie sobie wiele rzeczy.

meszugene nu dawaj, próbuj mnie przetyrać matole tylko pamietaj, ze tam gdzie ty sie kończysz ja sie zaczynam, chora istoto chora istoto to jest najlepsze a kto sie od rana podnieca na forum ze bdzie glosowac na komorowskiego i wogole wysmiewa sie z zaloby narodowej ?? dziekuje z idootami nie dyskutuje ps.Nie rozmawiaj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu idealne okreslenie twojej osoby :D to co otwierasz usta ??

Gość odczynnik psi
wawcia się nam wywnętrza, np. wiemy już o jego koprofilii :D:D Powiedz nam jakie jeszcze fetysze masz, pewnie noszenie pieluch? :D🖐️

Gość meszugene
z pisiora wychodzi jego prawdziwa natura wystarczy go nieco podrasować patrzta i podziwiajta :D 🖐️))) oto wyborca PiS w pełnej krasie :D 🖐️

Gość pogubili sie juz ruscy
wawcia wejdz na topik zalogowanej, tam pogadasz na poziomie z tymi którzy też nie wierzą że to byl wypadek nie dziwi Was że Rosjanie tak ochoczo pomagają? oni teraz wszystko pokazują, nawet ten filmik nagrany po katastrofie a normalnie by tego nie zrobili, ale teraz pokazują światu że tacy demokratyczni że och i ach...nie zdziwię się nawet jak sami powiedzą że inni podejrzewają ich o zamach. ale oni zareagują nie agresją a bedzie im przykro...wiecie czemu ? żeby nie wzbudzać podejrzeń, no i udało im to się ;) 70 % Polaczków nie podejrzewa nic ...

Gość meszugene
odczynnik psi :D 🖐️ podobno miał już iść ale bardzo drży o swój forumowy wizeruneczek wiec podskakujac na krześle w mokrej pielusze podejmuje setną nieudolną próbe przetyrania kobiety na forume dla kobiet :D jak mu wychodzi, każdy widzi :D 🖐️

to ty ciagle piszesz o pieluchach wiec moze to dotyczyc twojej osoby :D to ze sie moczysz czy srasz pod siebie nie znaczy ze inni tak maja wybacz..... ps. najlepsi to wy jestescie w chwytaniu tych wszystkich prowokacji i potem staniu tutaj na czele i bronieniu wszystkiego :D to jest dopiero beka!!!! :D:D jutro napiszemy ze kosmici rozbili samolot :D osz ty wyksztalcona ojoj ah ojej :D:D

Gość odczynnik psi
"wawcia wejdz na topik zalogowanej, tam pogadasz na poziomie" :D🖐️ Gdybym nie trzymał moczu jak wawcia to bym się poszczał ze śmiechu z tego stwierdzenia :D:D🖐️

wiecie co was najbardziej boli :D to ze jestescie w mniejszosci :) ale nie martwcie sie :) paranoicy tak maja :D ps. zaspiewajcie jakas piesn jak tutaj walczycie:)

Gość meszugene
heheheh 🖐️ miło patrzeć jak przetyrana ciota ostatnią siłą zmęczonych parkinsonem krogulców uczepia sie swojego bezpiecznego azylu - forum dla kobiet :D 🖐️

Gość meszugene
w mniejszosci - chyba ktos z elektoratu PiS sie wyłamał i zagłosował na tuska buahahhahahha co wiecej, SLD teraz poprze kandydata PO nie mam co do tego żadnych wątpliwosci :D 🖐️

miło patrzeć jak przetyrana ciota ostatnią siłą zmęczonych parkinsonem krogulców uczepia sie swojego bezpiecznego azylu - forum dla kobiet plyta ci sie chyba zaciela?? wodzirejko glupia pi zdo:)

Gość meszugene
wawcia nadajesz sie tu idealnie - forum dla kobiet jest idealną przystania dla ciot :D 🖐️