Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nestella

Jest nagranie, które zarejestrowało STRZAŁY tuż po katastrofie w Smoleńsku!

Polecane posty

Gość odczynnik psi
W mniejszości? :D🖐️ Zobacz sobie czy ktokolwiek w radiu, telewizji, gazetach, normalnych serwisach internetowych mówi o jakimś spisku oprócz was :D:D:D🖐️

co wiecej, SLD teraz poprze kandydata PO nie mam co do tego żadnych wątpliwosci tylko pamietaj co by sie nie zesrac z tej radosci w gacie :D :D wybierz co najlepsze dla polski i darej tyraj na zmywaku tandeto

Gość meszugene
wawcia, a ty co, podling ograniczasz do stosowania wulgaryzmów? słów zabrakło niewykształconemu pionkowi? :D 🖐️))

Gość ty wawcia nienormalna i
napruta jakaś zaraz cie każe zablokować bo nic mądrego nie mówisz

Gość mkhjiy
wawcia, dobrze gadasz :) pojedź jej bo ona już wkurwia od kilku dni!

Gość meszugene
nie pogadasz. uciekł w kraine łagodności czyli fantazje..odpuszcze mu na troche bo skończy jako stary autystyk.. wawcia idz wypłacz sie w swój wał kołdry i wyjmij z gęby kciuk :) staremu capowi nie przystoi jednak :o 🖐️ :D

Gość te strzały
to przeciez amunicja oficerów Boru, która wybuchała pod wpływem temperatury :O

Przepraszam, ale to chyba nie miejsce i czas na wasze dziecinne spory. To dyskusja na poważny temat, a nie zabawa "kto komu bardziej wrzuci". Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i nie jest to powód do dyskryminowania go za odmienne poglądy. Szkoda, że to, co się wydarzyło wieku osób nic nie nauczyło. A przede wszystkim szacunku dla innych. No to teraz pewnie ja stanę się obiektem agresji pewnych osób;) A co do tematu to mimo, że nagranie nie jest zbyt wyraźne wsłuchajcie się w wypowiedzi. Wydaje mi się, że słychać kilka słów w języku polskim.

Były agent służb sowieckich, który w latach 70. zbiegł do Wielkiej Brytanii i autor „Akwarium Wiktor Suworow twierdzi, że rosyjskie służby specjalne są zdolne do mordu politycznego, "ale w tej sprawie nie ma żadnych dowodów. Okoliczności katastrofy powinna zbadać międzynarodowa komisja. Wtedy wszystkiego się dowiemy i spekulacje zostaną ukrócone dodaje w rozmowie z „Rzeczpospolitą. Zdaniem znawcy Rosji prof. Włodzimierza Marciniaka, ten kraj aż kipi od teorii spiskowych. Przeciętny Rosjanin od razu powiązał tragedię z Władimirem Putinem, bo dla przeciętnego Rosjanina Putin oznacza służby, a nic w Rosji nie dzieje się bez udziału służb. Innymi słowy, zawsze trudno mu uwierzyć w tak spektakularny przypadek.Niezależnie od tego, jaka jest prawda, to zjawisko rosnącej podejrzliwości Rosjan wobec władz w związku tragedią w Smoleńsku jest samo w sobie faktem politycznym i stawia je w bardzo trudnej sytuacji. Podważa bowiem ich pozycję zarówno w kraju, jak i za granicą. A Borowcy na pewno mieli tylko 4 naboje? Na filmiku słychać, współczuję głuchym, "ZMIANA PLANU" "DAJ PISTOLET" i inne niejednoznaczne wypowiedzi. Jakieś mgły dużej to chyba jednak nie było;/ Idiotą trzeba być, żeby wierzyć we wszystko co chcą abyśmy wierzyli. Dla mnie gigantyczne współczucie Putina nie jest tylko hipokryzją, ale jest podejrzane. Wystarczy cofnąć się w czasie, utonięcie jakiegoś statku wojskowego w Rosji. Zginęło kilkadziesiąt młodych ludzi, mężczyzn. Putin nie dość, że nie powiedział jakichkolwiek słów współczucia rodzinom, to zaprzeczał, dał trochę kasy, żeby rodziny siedziały cicho. Zbyt dobrze znam Rosję, jej historię, by wierzyć , że to był czysty przypadek. Sory.

co do strzałów ostrzegawczych te oddawane są jeden po drugim, tutaj, jest inaczej

Gość ogladam ten film setny raz
nie wiesz ile tych nabojow bylo. moze tylko cztery, a moze wiecej sie nie nagralo, a moze tylko cztery nagrzaly sie tak ze wystrzelily.

Gość sama juz nie wiem co mysleccc
ale zrozumcie jesli te strzały by były to przeciez to wyjdzie na jaw i po co im to ?

dla mnie to wszystko za bardzo śmierdzi w momencie , kiedy kamerzysta zostaje zauważony, cos po 1:07, słychać "zmiana planów" Dla mnie wszystko jest podejrzane: Szybkie pojawienie się wojskowych Gdy jeden z nich pytany, czy ktoś przeżył, powiedział, że trzy osoby są w ciężkim stanie ALE NIKT NIE WEZWAŁ KARETKI

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaadddddddddaaa
11:23 [zgłoś do usunięcia]mirrra Przeczytałam całe forum dlatego, że też nie wierzę w zwykły wypadek. Teraz, widząc,że nie jestem sama w tych przekonaniach, boję się coraz bardziej, że mamy rację... Ten film wszyscy widzieliście( http://www.youtube.com/watch?v=luOtt6q1L6c ), ale zwróćcie uwagę na komentarze. Nie znam rosyjskiego, ale użytkownik qbass84 zauważył pewną rzecz... w 49-50 sekundzie filmu (w trakcie syreny) słychać krzyk "Ubijaj, tuda" co znaczy "zabijaj tutaj". Szukałam na innych forach, ludzie wsłuchiwali się w filmik i oto co znalazłam: "00:12 słychac po polsku stanowczym tonem"uspokój sie" ; 0:16 "patrz mu w oczy" ; 0:21 jeden jeszcze raz tym razem bardziej proszacym tonem "uspokój się" 00:23 pusty? trzask jakby uderzenie i potem chyba "ała"; 00:29 po polsku "idziesz(to znak by sygnał puscili) 00:22 cos niewyraznie po rosyjsku "zjob" 00:47 po rosyjsku "dawaj tuda paskuda" ; 00:50 "ubijaj tuda" 00:53 streljaj" ; 00:55 przeładowanie broni słychać; 00:57 strzał" Nie wiem co myśleć...jestem przerażona z innego topicu

a do tego, że wyjdzie na jaw, nie byłabym taka pewna skrzynkami zajęli się Rosjanie ciałami zajęli się Rosjanie samolotem zajęli się Rosjanie może 1 czy 2 prokuratorów z Polski, jak chcą coś ukryć to to ukryją, pamiętam film, gdzie mieszkańcy Katynia byli zmuszani , nawet siłą, że "nie widzieli" pociągów z polskimi jeńcami Rosja jest krajem, który wymęczył tak dużo swoich obywateli, że współczucie władzy w stosunku do, negatywnie i ostrożnie nastawionego do niego, prezydenta innego kraju, jest podejrzane

Wreszcie ktoś, kto ma pojęcie. Rzeczywiście wszystko jest podejrzane... Doskonale też słychać śmiech. Normalni ludzie się raczej tak nie zachowują na miejscu katastrofy...

no właśnie, wycie syren, nawet z innego miejsca, nie wiem czy celowo, ale zagłusza dużo

Gość eulaliaa
a mnie ciekawie które to sooby żyły przez chwile na pewno te kórych ciała było łatwo zidentyfikowac

to życzę powodzenia i współczuje braku jakiejkolwiek znajomości historii Rosja jest na tyle wielkim i silnym mocarstwem, uwierzcie, jest w stanie manipulować Czy jest tam jakiekolwiek wolne radio, telewizja, prasa?

Gość sebbuku
Patrzcie na to: http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8580179.stm Jest to film nagrany tuż po wypadku rosyjskiego samolotu w marcu tego roku. Wypadek bliźniaczy można powiedzieć. I co widzimy? Samolot został zniszczony, ale nie aż tak jak ten z prezydentem. Tam nikt nie zginął, a tutaj mamy niewyobrażalną tragedię. Dla mnie cała ta sprawa śmierdzi.

* Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie. George Santayana

Gość sebbuku
Może i debile, ale za to umiemy poprawnie pisać po polsku.

Gość Tomuś Piękny jak Listopad
Uciekajta chodaki do lasa bo pobór bedzie !!!!!!!!!!!!

przez przypadek znalazłam na necie Każdy program to wnikliwa analiza wydarzenia, które na trwałe zapisało się na kartach historii. Rekonstrukcje i wywiady z naocznymi świadkami. Kulisy katastrofy samolotu koreańskich linii lotniczych. Szczegółowa analiza zgromadzonych dowodów i materiału zdjęciowego oraz wywiady z naocznymi świadkami tragedii. 1 września 1983 roku koreański samolot 747 z dwustu sześćdziesięcioma dziewięcioma pasażerami na pokładzie został zestrzelony w obszarze strefy powietrznej ZSRR. Nikt niestety nie ocalał, a śmierć poniosło wówczas 61 obywateli USA. Rosjanie utrzymują, że samolot wykonywał misję szpiegowską, a ich działanie było w związku z tym w pełni uzasadnione. Stany Zjednoczone z kolei twierdzą, że Rosjanie zaatakowali samolot bezpodstawnie. Bo Rosja to współczujący i kochający Polaków kraj. Na pewno nie pozwoliliby na jakąś teorię spiskową. O nie! W końcu mamy XXI wiek, demokrację, wolność słowa!

Żal mi ludzi, którym można zamknąć usta byle kłamstwem. Jak ktoś chce, to niech sobie wierzy w złe warunki pogodowe, ale też niech nie podważa zdania tych, którzy chcą mimo wszystko przeanalizować wszystkie fakty.