Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce do domu samotnej matki

Musze się wyprowadzić! Ojciec stosuje wobec mnie przemoc psychiczną!!

Polecane posty

Nie wiem co robić, rodzina mnie gnębi, ojciec codziennie prowokuje mnie do awantur, nie wiem jak sobie poradzić. Zarabiam 2000 na ręke, mam dziecko i jestem zmuszona mieszkać z ojcem i braćmi, jeden z braci ma już trójke dzieci. Nie wiem całkowicie co robić? w domu jest 3 mężczyzn którzy drą się na mnie bez powodu. Wszyscy mieszkamy w 4 pokojowym mieszkaniu. Ja sama swoją agresje wyładowuje na synu.

Gość ojciec kazał ci sie
wyprowadzic?

Nie, ojciec nic nie mówił mi o wyprowadzce, ale zatruwa mi życie. Do matki się nie moge z pewnych powodów wprowadzić bo mam z nią jeszcze gorsze relacje niż z ojcem. Prosze poradźcie mi coś?

wyprowadz sie jak najszybciej nie da sie zyc w takim domu zrob to dla siebie i dla dziecka pomysl jaki widzi w domu przyklad to wplynie na jego psychike i bedzie mialo problemy do konca zycia wiem cos o tym uwierz.

Gość bozezez
z jakiego miasta jestes? zobacz w necie interwencja kryzysowa dom samotnej matki idz tam moze po jakims czasie dostaniesz mieszkanie od panstwa wyjdz z tamtad bo syn twoj na tym cierpi

Próbowałam się wyprowadzić, ale jestem naprawde przerażona, ojciec cały czas mówi mi o tym że nie poradze sobie sama, że bez niego zgine. Czasami naprawde się tego boje, mieszkam w Warszawie.

Gość uciekaj stamdat jak najszybcie
j

Gość bozezez
ile synek ma lat? kto ci sie nim zajmuje jak pracujesz?? jak ty zarabiasz 2000 to wynajmij kawalerke za 500-600 zl moze sie cos zjadzie lepiej samemu zyc

Dziewczyno co znaczy ojciec mi mowi to twoje zycie masz za co zyc moze to go boli ze jak odejdziesz to jemu bedzie trudniej to Twoj wybor ale pamietaj o dziecku!

Gość gosijka
a jak Ty zginiesz bez ojca? Zarabiasz dobrze, masz dziecko, masz mozliwosci (chociazby dom samotnej matki na poczatek) .... a co on Ci oferuje? Wieczne klotnie, wrzaski, przemoc psychiczna? Co jeszcze? Uwierz w siebie! Jestes kobieta, ale i tez Matka! Musisz myslec teraz nie tylko o sobie, ale glownie o dziecku!

Gość nie zginiesz
Moja koleżanka z zapadłej wsi pod ruską granicą, dziewczyna po zawodówce, samotna matka wyjechała do Warszawy, pracuje na kasie w markecie, więc ile tam może zarabiać? Nikogo nie znała, a ściągnęła 6 letnią córkę, wynajmuje skromne mieszkanko, dziecko chodzi do szkoły i sobie jakoś radzi.

Mój syn ma 8 lat, chodzi do drugiej klasy. Ja sama pracuje 8 godzin dziennie, moje dziecko czasem przebywa z moim ojcem w domu. Ja myśle o tym jak najszybciej wynieść się z tego domu. Jak nie kłótnie z ojcem to z którymś z braci. Cały czas myśle o dziecku, chciałabym się uwolnić z tego koszmaru. Wynajęcie jednopokojowej kawalerki kosztuje 500zł.

Wiec zrob to moze poszukaj pokoju u starszej pani ktora potrzebuje troche towarzystwa i obie sobie pomozecie a dziecko bedzie mialo spokoj i ty tez po prostu trzeba sprobowac:)

Gość ojciec się o ciebie martwi

Gość uciekaj jeśli masz gdzie