Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JEST MI WSTYD ZA POLAKÓW!

JEST MI WSTYD ZA POLAKÓW!

Polecane posty

Ledo było 3 dni spokoju a już zaczęło się jątrzenie! Już nie ma żałoby narodowej, teraz przyszedł czas jątrzenia! WSTYD! Polaczki jątrzyciele! ŻENADA! WSTYD! HAŃBA! Piszę celowo polaczki bo nie zasługujecie na określanie was Polakami! I nie chodzi wcale o jątrzenie w sprawie pochówku na Wawelu, chodzi o całe jątrzenie! Te wszystkie teorie spiskowe, już zaczęło się jechanie po zmarłym prezydencie, ten Wawel zarówno ze strony tych co to wymyślili jak i tych co protestują! WSTYD POLACZKI JĄTRZYCIELE!

Gość ano tak to juz jest

Gość lala pala kok
jareczek rozpedal burze. co mu strzelilo do glowy zeby chowac brata na wawelu?! :O

Gość a ty nie nasza krajanka
??????

Gość odczynnik psi
To Dziwisza pomysł. I jego zasługa, ze rozpętał burzę.

Gość lala pala kok
dziwisz przed chwila powiedzial jasno i wyraznie ze to nie byl jego pomysl, nie jego decyzja, ale rodzina kaczynskich go o to prosila

Gość mi tez jest wsytd
jak chuj :(( żenujące..

Gość i teraz nie ma pana
nikt nei przyzna sie do tego pomyslu

21:16 [zgłoś do usunięcia] lala pala kok jareczek rozpedal burze. co mu strzelilo do glowy zeby chowac brata na wawelu?! Skąd wiesz że to on!? Ale mniejsza z tym, chodzi o to że komuś coś odwaliło z tym Wawele, świadomie albo nieświadomie że wywoła burzę tym, no i wywołał! znalazła się okazja do jątrzenia i od razu banda polaczków jątrzycieli musiała wykorzystać okazję zamiast uszanować tą decyzję ze względu choćby na okoliczności katastrofy i żałobę po ofiarach, ale nie nie można było przegapić okazji do jątrzenia - to by było takie nie Polskie! Mi też się to nie podoba że prezydent Kaczyński z małżonką spocznie na Wawelu, ale uważam że to nie czas na jątrzenie i należy decyzję uszanować, ale to przerasta maluczkich polczków jątrzycieli!

To jest STRASZNE co ludzie wyprawiają... Nie jestem w stanie pojąć jak można być tak podłym..

Gość lala pala kok
jak sie nikt nie przyznaje to pewnie wszyscy doszli do wniosku ze to nie jest dobry pomysl

mi wstyd ze sa idioci ktorzy sie upieraja ze to byl zamach ruskich i ze nostradamus cos tam przepowiedzial w tym temacie :O gorszych bzdur nie slyszalam :O aha i ze ruscy zrobili zaslone dymna :O

Gość na nic twoje ujadanie
bedzie na Wawelu i kropka

Gość sfdgsfg
21:23 [zgłoś do usunięcia] nerwosolek mi wstyd ze sa idioci ktorzy sie upieraja ze to byl zamach ruskich i ze nostradamus cos tam przepowiedzial w tym temacie gorszych bzdur nie slyszalam aha i ze ruscy zrobili zaslone dymna Nie znasz ludzi jeśli myślisz że to idioci wierzący w to co piszą. Sam lubię se głupot popisać na forach czasami, ale nie tera i nie na ten temat bo nie czas i temat do żartów, pisze się głupoty a ludzie to łykają albo udają że łykają i jest śmiesznie dla tych którzy kapują o co chodzi.

dla mnie robienie z siebie idioty nie jest za bardzo smieszne wiesz...ale moze to kwestia inteligencji-a w przypadku osob wypisujacych te bzdury raczej jej braku...poza tym wiele osob swiecie w to wierzy co mnie smieszy :O i zenujace to jest

Gość żenada te protesty

Gość taka jest mentalnosc wiekszosc
A mi nie 🖐️ kiedy maja prostestowac po pogrzebie ? litosci

Gość przerazona swoim narodem
ciszej nad tymi trumnami...

Gość żenada te protesty
22:38 [zgłoś do usunięcia] taka jest mentalnosc wiekszosc A mi nie kiedy maja prostestowac po pogrzebie ? litosci Oczywiście że teraz czas żałoby się już skończył i jak pisze autor trzeba jątrzyć, chuj że zginęło prawie 100 osób, chuj że ich wszystkich nawet nie rozpoznali jeszcze, chuj że rodziny jeszcze płaczą, chuj z tym trzeba jątrzyć!

Gość meszugene
Srebrny medal za zasługi dla obronności dostał od szefa MON pilot kpt. Grzegorz Pietruczuk, który nie wykonał rozkazu prezydenta Kaczyńskiego w drodze do Tbilisi Stasiak: Order dla pilota - to jest śmieszne "Daily Telegraph": Odznaczenie MON dla pilota afrontem dla prezydenta - Pilot właśnie wyszedł z depresji - powiedział wczoraj Bogdan Klich w Radiu ZET. Szef MON odznaczył go za "przestrzeganie procedur i poczucie odpowiedzialności za bezpieczeństwo czterech prezydentów na pokładzie". Chodzi o lot 12 sierpnia prezydenckim tu 154 do Gruzji, kilka dni po wybuchu konfliktu między Gruzją i Rosją. Lech Kaczyński leciał z misją wsparcia prezydenta Gruzji Micheila Sakaaszwilego razem z prezydentami Estonii, Litwy i Łotwy. W Symferpolu dosiadł się prezydent Ukrainy. Planowo samolot miał lądować w Azerbejdżanie, w Ganji. Ale szef BBN Władysław Stasiak i szef gabinetu prezydenta RP Maciej Łopiński poprosili pilota o rozważenie lądowania w Tbilisi. Pilot skontaktował się z dowódcą swojego pułku płk. Andrzejem Pietrzakiem. Dostał rozkaz, by lecieć zgodnie z planem. - Na podstawie posiadanej wiedzy na temat sytuacji w Gruzji uznałem, że lot do Tbilisi będzie zbyt niebezpieczny dla prezydentów i pozostałych pasażerów (w sumie 74 osoby) - napisał pilot w meldunku dla szefa MON. Podał dziewięć przyczyn odmowy lądowania w stolicy Gruzji, m.in.: musiałby lecieć nad rejonem konfliktu zbrojnego, nie miał wiedzy o stanie lotniska w Tbilisi po jego zbombardowaniu, było zagrożenie ze strony gruzińskiej, która nie wiedziała o przylocie polskiego samolotu, tu 154 nie jest przystosowany do latania w strefie konfliktu zbrojnego. Płk Pietruczuk poinformował o swojej decyzji Stasiaka i Łopińskiego. - Po tym pan prezydent przyszedł do kabiny pilotów i osobiście jako zwierzchnik sił zbrojnych polecił mi lecieć do Tbilisi - pisze w meldunku pilot. Wcześniej najbliżsi współpracownicy prezydenta, np. Adam Bielan, twierdzili, że Kaczyński nie kontaktował się z pilotem. A prezydent w wywiadzie dla Polskiego Radia twierdził: - Ja nie wydawałem rozkazu, ja tylko wydałem polecenia różnym dużo wyższym niż pilot oficerom Wojska Polskiego. I oni zrealizowali moje polecenia i wydali pilotowi rozkaz na piśmie. I pilot nie usłuchał. Kaczyński jeszcze w czasie lotu mówił dziennikarzom, że "jeśli ktoś decyduje się być oficerem, to nie powinien być lękliwy". Po wylądowaniu w Azerbejdżanie zapowiedział, że "po powrocie do kraju wprowadzimy porządek w tej sprawie". Ale szef BBN przyznał potem, że pilot miał formalnie prawo do podjęcia takiej decyzji.

Gość ja tez tak mialem
22:53 [zgłoś do usunięcia] meszugene Jesteś z siebie dumna że zamieściłaś tego posta? Jesteś dumna że zajątrzyłaś?

Gość no to coś Wam dorzucę
opis sprawy Zapytanie nr 2496 do ministra obrony narodowej w sprawie odznaczenia pilota prezydenckiego samolotu, kpt. Grzegorza Pietruczuka, srebrnym krzyżem za zasługi dla obronności Uzasadnienie Według informacji prasowych i wywiadu, jakiego szef MON udzielił dla Radia Zet 19 września br., kpt. Grzegorz Pietruczuk został odznaczony srebrnym krzyżem za zasługi dla obronności. Wedle słów szefa MON pilot otrzymał medal za przestrzeganie procedur i poczucie odpowiedzialności za bezpieczeństwo czterech prezydentów na pokładzie. Ministrowi chodziło o lot, jaki wykonał prezydencki TU-154 na Kaukaz 12 sierpnia br. Planowo samolot miał lądować w Azerbejdżanie w Ganji, ale prezydent RP podjął decyzję o locie do Tbilisi. Pilot odmówił zmiany kierunku lotu. Decyzja pilota doprowadziła do licznych komplikacji w wizycie czterech prezydentów w Gruzji. Przejazd drogą do Tbilisi był bardzo niebezpieczny i sprowadzał realne zagrożenie dla osób w nim uczestniczących. Według doniesień medialnych obawy pilota o stan techniczny lotniska w Tbilisi były całkowicie nieuzasadnione i można było na nim bezpiecznie wylądować. Proszę wobec tego Pana Ministra o odpowiedzi na następujące pytania: 1. Czy pilot ma prawo odmówić wykonania rozkazu zwierzchnika Sił Zbrojnych RP? 2. Czy odznaczenie pilota za de facto zaniechanie działania tak wysokim odznaczeniem państwowym jest zgodne z obowiązującymi procedurami? 3. Czy Minister, podejmując decyzję o odznaczeniu, chciał pokazać, iż będzie premiował w przyszłości przypadki niesubordynacji, tchórzostwa i odmawiania wykonywania rozkazów? 4. Czemu sprawa odznaczenia pilota została tak nagłośniona w mediach przez szefa MON? Czy był to kolejny element prowokacyjnej polityki rządu wobec prezydenta RP? 5. Czy zbadano przebieg wydarzeń w kabinie pilotów i zgodność podejmowanych przez nich decyzji z obowiązującymi procedurami? Jakie są wnioski z tej kontroli? 6. Czemu szef MON nie odznaczył innych członków załogi? 7. Jak MON zamierza reagować, jeśli w przyszłości będą powtarzać się tego typu przypadki odmawiania zmiany kierunku lotu? Z wyrazami szacunku Poseł Przemysław Gosiewski Kielce, dnia 23 września 2008 r.

Gość maria 13
Wstydzę się za kaczyńskich innego wstydu nie znam...

Gość ryża Donata
maria 13 a za co się wstydzisz dawaj fakty

największy wstyd robią warszawiaki i krakusy(czemu mnie to nie dziwi?),te fotki na portalach-wstyd na cały świat-dobrze że mieszkam w Poznaniu-szkoda że nie idzie odizolować nas od reszty-przynajmniej poznaniacy nie przynoszą obciachu-jak widać mamy klasę której innym brakuje!

Gość dfbhvsngfn
23:37 [zgłoś do usunięcia] poziomka 33 największy wstyd robią warszawiaki i krakusy(czemu mnie to nie dziwi?),te fotki na portalach-wstyd na cały świat-dobrze że mieszkam w Poznaniu-szkoda że nie idzie odizolować nas od reszty-przynajmniej poznaniacy nie przynoszą obciachu-jak widać mamy klasę której innym brakuje! Ta poznaniaki święte... przypomnij se rok 1935! jak nienawidziliście Marszałka! Już nie pamiętasz?