Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JEST MI WSTYD ZA POLAKÓW!

JEST MI WSTYD ZA POLAKÓW!

Polecane posty

Gość to są uroki demokracji
Nie tylko w Polsce - wszędzie, gdzie ludzi się za to nie zabija, ludzie dyskutują i wymieniają poglądy - mądre lub głupie. To lepsze niż cenzura.

raczej piszemy o czasach współczesnych-piszemy o tym chorym proteście,lepszych argumentów nie masz?żal ci dupę ściska że u nas żyją ludzie normalni?pewnie właśnie odezwał się któryś z wyżej wymienionych-wiadomo burak

wstyd :o kilka dni temu opłakiwaliście ofiary katastrofy, a dzisiaj kalkulujecie koszty pogrzebu, kwoty odszkodowań, protestujecie w sprawie pochówku, jakby od tego conajmniej miała zależeć wasza przyszłość, jakbyście płacili rodzinom ofiar z własnej kieszeni... zanim na nowo zaczniecie opluwać wszystko i wszystkich pomyślcie czasami... to nie boli :o

Gość bleeee_____
Przez tą całą szopkę znowu nie będzie tańca z gwiazdami w niedziele :/

Gość Wstyd i jeszcze raz wtyd
Niech sie wreszcie opanuja !!! Sledze wiadomosci poza Polska, co podaje telewizja. Wpierw wspolczucie, szok, pieknie mowli o Polsce i jej historii. Podziwiano za solidarnosc. A teraz pokazuja tych zbutowanych I nie ma slowa o pochwalach , szok i cisza nikt tego nie moze zrozumiec . Mnie znajomi pytaja o co im chodzi ??? Podobno tragedie uszlachetniaja, a z was robia hamow. A prywatnie uwazam ze Kaczynski na Wawel zasluzyl. Poswiecil swoje zycie dla ojczyzny. Co za kraj, co nie potrzebuje wojny, bo sami sie wytepia.

A co mi tam napisze,bo mnie juz nosi. Poziomka,nikt nie uwlacz poznaniakom teraz,ale dobrze ,ze ktos wyzej wspomnial marszlka i rok 1935,jeslo ktos zna na tyle historie to dobrze wie,ze pochowek marszalka wzbudzal wiele kontrowersji,bylo jeszcze gorzej niz te nasze demonstracje,bo ludzie nie przebierali w srodkach,ale do czego zmierzam,do tego ze dzisiaj co niektorzy wiedza o tym z wiedzy historycznej,za lat sto nas nie bedzie,nie bedzie naszych dzieci,a nastepne pokolenia beda miec to w dupie gdzie jest pochowany p.Kaczynski.

Gość katiusza i jej tusza
Dokłądnie, rzygać mi sie chce jak widze bande idiotów draca mordy pod Wawelem, z jakimiś debilnymi transparentami. Bo niby Wawel to miejsce króli. Czy oni naprawde nie wiedza że część tych władców wcale nie była taka nieskazitelna? że mieli wątpliwą reputację? Co tam żałoba, jest okazja do zadymy, to przecież nie będą siedzieć w domu. Lepiej iść Pod Wawel i narobić bezsensownego rabanu! (bo już widze jak władze kościelne zmieniają zdanie pod wpływem protestów bandy krzykaczy) W ostatnich dniach skierowane są na nas oczy całego świata. I tak jak w pierwszych dniach, moim zdaniem pokazaliśmy się w bardzo pozytywnym świetle, to to, co dzieje się teraz, przechodzi ludzkie pojęcie. Cyrk na kółkach!

Gość yyy a co to sa
jątrzenia?