Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol.24-24-24...

Rzuciłem swoją dziewczynę ........ Dziś przesadziła !!!

Polecane posty

Gość karol.24-24-24...

Mam 24 lata , Ona 23. Bylismy razem 6 lat. Fajna dziewczyna ale ma wstrętne podejście do życia w pewnej kwestii. Chce być dla mnie ważniejsza niż moi rodzice. Przecież to niemozliwe !!! No bo niby jak ??? Rodzice wychowywali mnie przez 20 lat , otoczyli opieką , pomocą. Kupowali mi wszystko , karmili itd. A moja dziewczyna która tylko ze mną jest uważa że powinienem jej więcej poświęcać czasu niż rodzicom i być jej bardziej wdzięczny niż im. Wkurwiłem się i rzuciłem ją. W szoku jestem że coś takiego można powiedzieć. Wole być sam

Gość Monika (28 l.)
dobrze zrobiłeś🖐️

Gość prowokacja....
0/10 😴

Gość odczynnik psi
5/10 na zachętę, widzę, że się uczysz :D🖐️

Gość sddsds
Zapamietaj ze matka jest tylko jedna... a tych glupich bab ze 3 miliardy. Dobrze zrobiles.

Gość prowokacja zbyt
oczywista - staraj sie lepeij

Gość dobrze zrobiles bo szkoda
tej dziewczyny dla takich maminsynków jak ty!

Gość karol.24-24-24...
Właśnie dlatego nie cierpię kobiet że one zawsze chcą być na pierwszym miejscu a przeciez to niezmoliwe. Najpierw zawsze są rodzice , później rodzeństwo , nastepnie inna bliska rodzina i dopiero potem druga połowa. Przecież to proste jak bułka z masłem. Straszne jest to że taka dziewczyna która jest ze mna 6 lat i tylko mnie kocha chce być wazniejsza od moich rodziców którzy oprócz tego że mnie kochają to jeszcze wydali na mnie kupe forsy , stracili kupe nerwów aby wychować .......

Gość arek,.27 heheee
słuchaj stary : na to nic nie poradzisz. Kobiety już takie są. Właśnie dlatego jedyna z nich pociecha to seks bo o uczuciach nie wiedzą nic :) Pozdro

Gość bazienka nei produkuj sie
przeciez to prowokacja

Gość ja słuszałem wypowiedz
4 przykazanie czcij matkę i ojca swego

Gość kiepska prowokacja...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość karol. 24-24-24.
Bazienka : Ale ja jeszcze nie założyłem rodziny z ta dziewczyną. Planowałem sie oświadczyć ale po tym tekście to zwaliło mnie z nóg. Dobrze że to powiedziała zanim bylibyśmy narzeczonymi :) Poszukam kogos z sercem :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość karol. 24-24-24.
Bazienka , gdybym założył rodzinę z nia i miałbym dzieci to wtedy więcej czasu poświęcałbym swojej roddzinie

Gość ***groteska***
Prowokacja ............ nie wierze ze chodza po tym swiecie tacy niedojrzali faceci jak ty