Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet prawie normalny

Zakładam partie walcząca o równouprawnienie... mężczyzn

Polecane posty

Gość 521
też tak myślę że z tą przyjaźnią damsko-męską, to jest jak z tą polsko-radziecką

Gość przyłączam się też
Kolejne postulaty: -chcemy udawać niedostępnych i być dzięki temu postrzegani jako bardziej atrakcyjni -chcemy po każdym uderzeniu Was w twarz[uzasadnionym np. za zdradę] być odczytywani przez otoczenie że to mamy racje -chcemy czasem płakać-bo też mamy uczucia- i nie być postrzegani jako maminsynki

Gość vfe rguy
a macie uczucia? :P

Gość
" bo też mamy uczucia " hahahaha, jasne :D

Gość przyłączam się też
Kontynuując: Chcemy: -mieć sny z kolorami -kilka orgazmów na raz -po każdym orgazmie móc jeszcze raz

Gość w przeciwieństwie do kobiet
znamy wiecej uczuć niż tylko pociag do kasy!!!

A ja nic nie chcę. Nie chcę, żeby mi nikt kolorował świata, lubię gdy jest szary i mroczny. Nie chcę, żeby mnie naprawiał. Wściekał się o nie opuszczoną deskę. Prosił żebym kochał życie. Niech nikt mnie nie namawia do próbowania ułożenia sobie wszystkiego jeszcze raz. Zostawcie mnie chcę móc spieprzyć moje życie do woli. Jest moje. Czy tak trudo to zrozumieć?

Gość przyłączam się też
Do dziffka -chcemy bezkarnie deptać Wasze uczucia i mieszać je z błotem, bo TAK!

Gość 521
"kilka orgazmów na raz" ??? a widziałeś te setki topików " nie mam orgazmu z partnerem" ? ja w ramach równouprawnienia żądam w takim razie orgazmu po każdym stosunku i zasypiania po 3 minutach ;p (oczywiście mojej przyjemności)

Gość przyłączam się też
Temat się rozwinął i bynajmniej nie jest jak szary papier toaletowy, przypomina Velvet :P Jak widać kobiety nie potrafiły przeciwstawić kontrargumentów poza prostymi zaprzeczeniami. Jak widać w powyższych postach uznać za wystarczające należy powyższe roszczenia aby stwierdzić że mężczyźni są uciskani i zniewoleni w XXIw. Ps. Ostatni postulat na dziś- nie chcemy tylko zrównania poziomów IQ, preferujemy pozostać na wyższym niż Wy ;)

Gość bo to wszystko nie tak
Baby powinny zarabiać na dom, a facet udawać zmęczonego po obejrzeniu 3 powtórek meczów w TV(zamiast 3 powtórek durnych serialii)

Gość przyłączam się też
Dobranoc :) I tak Was kochamy dziewczyny ;)

Gość 521
prowokator :) no to teraz pojechałeś :)

Guzik nie chcę równouprawnienia. Chcę wolności od bab. :P Cały problem w tym, że ONE wiedzą najlepiej co mogą zrobić, żeby nie skrzywdzić faceta. Najczęściej to jest celne jak kulą w płot.

"Jak widać w powyższych postach uznać za wystarczające należy powyższe roszczenia aby stwierdzić że mężczyźni są uciskani i zniewoleni w XXIw." los zawsze wyrównuje rachunki ;);)

Z babami nie wygrasz są za głupie. Najpierw taka kretynka sprowadzi cie do swojego poziomu idioty a poźniej pokona doświadczeniem. Także wszelkie walki o równouprawnienie są bez sensu, najlepiej lekceważyć tą płeć i traktować jako podgatunek. Wtedy kontakt z nimi będziesz miał bardzo dobry.

Gość danielku
ale posiadanie jaj nie znaczy o tym ,ze jest sie gatunkiem badz "nadgatunkiem " ;)

Tylko mężczyźni mają mózg, uczucia itd. kobiety posiadają tylko instynkty dlatego nie zaliczacie się do gatunku homo sapiens. Kobiecie bliżej do zwierzęcia. Wystarczy jej seks, jedzenie i spanie.

I buty są jej jeszcze potrzebne :) I tusz do rzęs :)

Gość brum no i
zapomnialas jeszcze o srodkach higieny intymnej :D

Gość A ja żądam
ażeby kobiety nas szanowały. Spójrzcie jak kobiety się wypowiadają o nas. Zawsze cynicznie , zawsze z pogardą , wyliczają takie męskie zachowania jak picie piwa i inne. Odbierają nam prawo do zachowań typowo męskich a przecież my nie odbieramy kobietom prawa do zachowań kobiecych. Słyszeliście abyśmy my wypowiadali się w sposób potępiający kupowanie 12 pary butów, kupowanie bardzo drogich kosmetyków, czy słyszeliście aby mężczyźni kobietom zarzucali , że wydają za dużo pieniędzy na czysto kobiece wydatki ( ciuszki, buty , kosmetyki itp.), że z powodu tych niepotrzebnych wydatków nie wystarczyło pieniedzy dla rodziny. To tylko jeden z wielu przykładów jaki można wymienić. Chodzi o stosunek kobiet do mężczyzn w każdym aspekcie życia. Jest on coraz bardziej lekceważący.

Kobiety nigdy nie szanują męskich pasji. Same niczym się nie interesują więc jest to dla nich rzecz nie pojęta, że można na coś wydawać całą wyplate przez kilka lat. Najgorsza dyskryminacja facetów jest w sądach rodzinnych tam to już mężczyzne traktuje sie wylącznie jako dawce kapitału. Według kobiet ojciec nie ma w ogóle praw do dzieci, dzieci są tylko jej, ale o alimenty to pierwsze wyciągają ręce.

"Tylko mężczyźni mają mózg, uczucia itd. kobiety posiadają tylko instynkty dlatego nie zaliczacie się do gatunku homo sapiens. Kobiecie bliżej do zwierzęcia. Wystarczy jej seks, jedzenie i spanie." widać,że napisał to facet inteligentny i czuły inaczej, z gatunku homo...