Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

WAŁESA BYŁ WKKONCU TYM BOLKIEM?

Polecane posty

Gość edkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

BO OSTATNIO PROF NA WYKLADZIE POWIEDZIALA ZE STRACILA DO NIEGO SZACUNEK ZE BYŁ BOLKIEM

Gość PiS nie ma wielkigo wyboru
byl agentem, nie ma co do tego zadnych watpliwosci!!! Walesa to zdrajca!!!! Okrogly stol to TARGOWICA!!!!!!!!

Gość jozek z Kielc
bez watpienia byl..smiszne ze jeszcze nie wierzycie temu blaznowi!

Na pewno miał grubą teczkę bo SB zbierało na niego materiały a pod jakim pseudonimem tam występował i czy agenci się z nim kontaktowali to trzeba by pana Lecha zapytać.

Gość taa niedobra pupa
Był Bolkiem i to cienkim....

wiadomo ze byl agentem, za prezydentury w latach '90 czyscil swoje teczki!!! sam sie przyznal, ze bral teczki do domu, a potem nie wszystkie dokumenty w teczkach wrocily do MSW!!!!! jak bral teczki zginely tez mikrofilmy z kopiami wszystkich dokumentow!! a teraz jeszcze ta SZUJA chce wmowic ludziom, ze SB robilo falszywki!!

Gość wiceklita
być może Kurtyka, który zginął w katastrofie przed Smoleńskiem znał prawdę ale czasem jest lepiej przemilczeć, niż prawdę wyjawić, pani Walentynowicz również zginęła w tej katastrofie a jak wiadomo 'psy wieszała' na Wałęsie i całemu światu oznajmiała, że Wałęsa ją skrzywdził i pana Gwiazdę czyli Wałęsa się pozbył swoich wrogów przy okazji tragedii narodowej a z byłym Prezydentem również toczył walki na noże w sądach , troje wrogów stracić za jednym zamachem to jest wyczyn ale mam nadzieję, że Pan Wałęsa nie zaciera dłoni ciesząc się z tej sprawy

Kurtyka to wielka strata, teraz PO polozy lapska na IPN i znowu nic sie kurwwwa nie dowiemy:o

To co miało zniknąć z IPN to znikło już wiele lat temu. Ja nikogo personalnie nie oskarżam bo wiem bardzo niewiele o polityce z lat 80tych tyle co nic. wiem natomiast że jedna osoba nie jest w stanie zrobić nic nawet jako prezydent lub premier.

to prawda,. najgrubsze ryby swoje teczki poczyscily dawno temu, ale dokumentacja jest na tyle skomplikowana, ze zawsze moznaby bylo sie czegos doszukac, a teraz nie da rady, PO wyczysci wszystko do reszty

Gość arato korzystasz z komunikator
dlatego jako naród musimy patrzeć im uważnie na ręce i głosować na kandydata PIS, kimkolwiek by on nie był, ufam, że będzie dalej szedł szlakiem przetartym przez Lecha Kaczyńskiego

Gość wiceklita
PiS nie ma wielkigo wyboru nie mow hop, Jarek cos wymysli widzisz, mnie nauczono myśleć , myśleć co może się wydarzyć i nie tylko historyczne myślenia mam na myśli , zakładam, że tylko testy zaliczałeś i musiałeś daty ważnych wydarzeń historycznych znać, zakładam, że pomiędzy nami jest bariera nie tylko wieku ale również innego myślenia , mam za sobą stan wojenny i okrągły stół i znam te wydarzenia bardzo dobitnie i dokładnie a teraz mamy nową sytuację i jak napisałem, moim zdaniem PiS już przestał istnieć i Jarek przytulając kota niczego nie wymyśli , z tym pochówkiem pod Wawelem to jest wtopa na maxa , ponieważ kto z rodziny Kaczyńskich będzie jeździł do Krakowa ? Czy chodzi o wycieczki do Krakowa ? Bzdura totalna :( I co ten Jarek ma wymyśleć, został naprawdę sam ze swoim kotem a nie wiadomo co z matką Kaczyńskich , być może 'matka' jest chroniona od mediów a może faktycznie teraz jest totalna TRAGEDIA rodziny Kaczyńskich za moment depresja będzie totalna , tragedia już jest Kaczyńskich

wiceklita -> masz za soba stan wojenny i okragly stol i nadal nie wiesz co jest grane w Polsce???? :o

ty pierrrdolony idioto, skad pochodzisz???? z rodziny ubeckiej??? czy skad??

Gość wiceklita
ŁOWCA DEBILI skoro tak cwaniakujesz to powiedz wprost co teraz może zrobić PiS i jakim przebojem ma szansę się wedrzeć na 'salony' ? gra chyba zakończona :)

albo gra skonczona, albo trzeba postawic wszystko na jedna karte, czyli Jarek pozostaje prezesem a Ziobro na prezydenta, albo odwrotnie, inaczej nic nie ugrają

Gość wiceklita
PiS nie ma wielkigo wyboru daj spokój i pomyśl chwilę, żaden europarlamentarzysta z Brukseli nie wróci do Polski teraz , czy w Polsce ktokowiek widział teraz pana Ziobro , nie i nie zobaczymy żadnego, za dobrą kasę tam mają i są ustawieni, zejdzcie wszyscy na glebę :)

no dobra, Zbiniu ma ladna pensyjke w UE, ale nadal jest w PiSie i nadal rzadzi Jaro, nie snulbym zadnych kategorycznych sadow inna sprawa, ze PiS moze sobie w ogole wszystko odpuscic, mozliwe, nie znamy kuluarow polityki

Gość Przestańcie dupcyć głupole

Gość wiceklita
PiS nie ma wielkigo wyboru pamiętam, że jeszcze miesiąc temu Pan Prezes Jarosław wołał, że to Polacy powinni być w Grecji i rządzić i Polacy tak samo jak Niemcy powinni być w Grecji a nawet nasz Rząd samolotów nie posiada aby się przemieścić z jednego kraju do innego z wizytą prezydentcką, gdzie my jesteśmy Polacy, jesteśmy za biedni nadal aby podbijać świat a co nam do tej pory zaproponował PiS ? PiS tylko chciał wojować ze swoimi i jak wściekły pies obgryzał nogawki innym Polakom i ciągle wojna i udawanie ułanów w imię cnoty i patriotyzmu a tak naprawdę PiS nigdy nie myślał o Polakach i zwykłym Kowalskim, tylko aby się kłócić i spierać o pierdoły i detale i nic do przodu a żeby naród mógł żyć i normalnie funkcjonować to najważniejsze jest aby produkować i handlować i oczywiście zarabiać a nie obrażać się i wystawiać doopę na swoich wrogów i ciągłe szukanie wrogów jak to robił ten nawiedzony Holender, który ciągle z wiatrakami walczył :(

i wlasnie widac, ze niewielkie masz pojecie o polityce PiS robil tyle co mogl, na wiecej im nie pozwolono myslisz, ze dlaczego rozwalili wlasna koalicje?????????? bo nie wiedzieli co robia?? :o nie pozwolono im na wiecej!!!!!! zdaj sobie zprawe, ze w tym kraju nadal rzadzi klika UBeków a nie politycy, ktorych wybierasz!!!! nie wszystko da sie zrobic nawet jesli bradzo sie chce!!!!!

Gość wiceklita
uważam, że Tusk to musiał mieć naprawdę psychikę SŁONIA aby z PiSem wytrzymać , mam nadzieję, że teraz już będzie normalnie i nadrobimy te cztery lata stracone za rządzenie i kłótnie z PiSem :)

palili Walese bo Walesa zdradzil!!!! to szmata a nie bohater narodowy!!!!!!! przejrzyjcie wreszcie na oczy do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wiceklita
ŁOWCA DEBILI nazywasz mnie cymbałem a mam na liczniku 50 wiosen i trochę już widziałem i przeżyłem, dyplomami zdobytymi nie mam ochoty się chwalić natomiast odpowiem na Twoje pytanie z kulturą nie lubiłem i nie lubię Kaczyńskich za ich pozoranstwo i głupotę polityczną , denerwowali mnie i uważam, że spowalniali wszelkie zmiany i byli bardzo okrutni wobec swoich wrogów , jestem przeciwny, że para prezydentcka ma zostać pochowana w podziemiach Wawelu , durnota polityczna :(

Gość wiceklita
a dla mnie nie ważne , czy ktoś pisze na pomarańczowo lub na czarno, jesteśmy Polakami i mamy różne zdania, dzielimy się tymi naszymi przemyśleniami ale najważniejsze moim zdaniem jest abyśmy się nie obrażali w wypowiedziach i nie stosuję wobec nikogo słów , że ktoś tam jest cymbałem albo debilem , pozostawiam do przemyślenia :)

Gość wiceklita
dla mnie z tej ostatniej tragedii narodowej płynie jedna myśl, że Wałęsa nagle stracił trzech swoich wrogów i mam satysfakcję, że na to wpadłem a może za kilka dni dojdą do tego dziennikarze , mimo wszystko cenię Wałęsę za to, że teraz każdy Polak może się swobodnie wypowiadać i bez cenzury , mimo wszystko od Lecha Wałęsy się zaczęło i Wałęsa NIGDY nie będzie dla mnie jakimś tam Bolkiem albo innym wymyślonym agentem przez UB/SB

Gość wiceklita
z tą Gruzją to była dziwna sprawa i chyba nadal Polacy nie rozumieją dlaczego i po cholerę były te czułości polsko-gruzińskie, czy chodziło o pomoc dla Gruzji a może USA coś zaproponowało aby dla Gruzji pomoc dostarczyć , nie wiem , może chodziło o rynki zbytu w Gruzji , za dużo pytań, bardzo mało konkretów , chyba nic w Gruzji nie zyskaliśmy :(

Gość mydlicie oczy szarym ludziom
Gruzja to było wielkie osiągnięcie... jak już przytaczacie fakty, to przytocznie je w pełni.... wynajęte cwaniaki

Gość wiceklita
Donaldinio cwaniakiem jest i wie o tym, że z polityką nie ma żartów , warto się uściskać z niedźwiedziem ze wschodu z bykiem z zachodu , zrobić gesty czułe :) ale nie wolno walczyć z wiatrakami , należy iść do przodu, produkować i handlować a jednocześnie pamiętać o historii i historii nie wyrażać siłą, co było - pamiętać , co będzie - zdobywać :)