Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polska i Polacy

Krzysztof Jackowski Przepowiada..........................

Polecane posty

Gość Polska i Polacy

kolejna wojne swiatowa :(. Mowi, ze ma to nastapic z kilka miesiecy i, ze jest to od dawna planowane najscie wrogow :( Oby nie mial racji :(

Gość katiusza i jej tusza
Nostradamus tez :-o Zaczynam się bać

Gość taaaa a malo tego!
w lipcu zaś ma byc zaloba narodowa... czekajmy wiec na lipiec i jak bedzie ta zaloba, to wtedy zaczniemy wierzyc w to co mowil on czy ktos tam hihihih

Gość taaaa a malo tego!
a tak swoja droga to zawsze chiclam zeby byla wojna (zbesztajcie mnie teraz) i dziwnym trafem zawsze jak czegos chce to sei to spelnia. bo wiecie nawet jak mowie sobie sama w duchu ze tego nie chce, ze to jest chore to i tak podswiadomie tego pragne... od dziecka chcialam miec raka i mialam i od dziecka chcialm wojny i oby to sie nie sprawdzilo...

Gość sssssssssssssssssssssssssssada
nie masz pojecia co to jest wojna............. jak ja nie lubię takich psychicznych dzieciuchów, które nie myślą......

Gość taaaa a malo tego!
a to juz nie wazne hee niedlugo i tak umre wiec chce wojny bo chce cos w tym moim krotkim zyciu jeszcze rpzezyc ciekawego a to jest ciekawe heee:D wiec czekam na lipiec z utesknieniem, ciekawe co sie stanie, a i ktos tam jeszcze przepowiedzial ze we wrzesniu czy pazdzierniku ma umrzec jakas znana i ceniona osobistosc. na kogo stawiacie? bo jezeli to w polsce to moze walesa:D a wy kogo obstawiacie?:D

Gość taa niedobra pupa
Kiedy Jackowski powiedział cos takiego o wojnie? Bo pierwsze słysze...

Gość normalna13246312
taa a malo tego ------------> Ty jakas popierdolona jestes dziewczynko..

Gość odczynnik psi
Taaa przepowiednie. Też wam coś przepowiem, a co :classic_cool: w maju, gdy Ciepłe są wiatry umrze starzec cHodzący do geriatry lecz w kraju dUmnym ale małym będzie on kimś bardzo znanym Jednak to strata rozpaczą przypiEczętowana, w żaden sposób niepowetowana.

Jackowski o wojnie nic nie mówił, ale powiedział rok czy ileś lat temu że w obecnych wyborach nie będzie kandydował L.K. a to było prawie pewne...

Gość taaaa a malo tego!
hee demoty sobie obczajcie tam bylo jakies zdjecie i linki do jakiegos forum ze panna napisala w styczniu ze w kwietniu bedzie zaloba i w lipcu i potem ze jakas osobistosc umrze i potem tez ze ma wizje i ze koncza sie w 2012:D hee to jest dla mnei smieszne ale ostatnio chyba poglebia sie moja choroba psychiczna i zaczynam wierzyc co pisza ludzie na necie, a w szczegolnosci tu na kafe hee a tak swoja droga to nie macie juz dosc tego gadania o jednym w kolko?

Gość taaaa a malo tego!
Artefakt_Diabła gdzie to wyczytales/laś? daj linka

Gość taa niedobra pupa
Przeczytałam właśnie, że zapowiadał wojnę na 2008.... :( Ale nie taką III światową od razu, tylko czuł możliwy konflikt między USA a czymś tam....

Gość taaaa a malo tego!
ale wogole co to jest za gosciu? w sumei czy wierzyc czy nie.. ja tez mam czasem prorocze sny jakies czy wizje ale to tak w sumei mnie sie one tycza mojego zycia albo bliskich no ale w zasadzie to nei ma nic tragicznego. wogole ja mysle ze ci wszyscy prorocy scieme walą..koniec swiata mial byc przeciez 10 lat temu nie?

Gość taa niedobra pupa
Tyle że przepowiada pogorszenie koniunktury gospodarczej... Swoją drogą sama się tego obawiam, zwłaszcza po tych ostatnich wypadkach

Gość taa niedobra pupa
Jest znanym jasnowidzem, wykorzystywanym często przez policję do szukania zaginionych osób. Nakręcono dużo odcinków serialu "Eksperyment Jasnowidz" z jego udziałem. Udawało mu się znaleźć niejedne zwłoki na np. wysypisku, albo opisać dom gdzie kogoś przetrzymywali. Wącha czyjąś kurtkę, i prawie zawsze wie po tym zapachu czy dana osoba żyje czy nie. Dal zabawy przepowiada też przyszłość i pogodę - ale sam twierdzi żeby traktować to z przymróżeniem oka...

Gość Polska i Polacy
Kurka wodna , BOJE SIE :( :(

Gość odczynnik psi
Widze, że niektórzy to lubią się bac nadaremno :classic_cool: Oj strachliwe, strachliwe to...

Gość taa niedobra pupa
Polska i Polacy - on ją zapowiada w tym filmiku na 2008 rok.

Gość teraz to sie zalamalam...
a znam tego goscia... kurde musze isc do psychiatry.. sory za to co pisalam wczesniej... wiem ze to zalosne i dziecinne ehhh... na prawde sory