Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś jeszcze ma podobnie?

lubię ogladac zmarłych, czy ktoś jeszcze ma podobnie?

Polecane posty

Gość czy ktoś jeszcze ma podobnie?

nie wiem czemu tak jest ale lubię to, lubię patrzeć się na ich twarze, nie podnieca mnie to seksualnie ale lubię to, coś mnie pasjonuje w zmarłych i śmierci, czy ktoś jeszcze ma podobnie?

Gość BRZYDKA !!!!!!!!!!!!!!
psychol

Gość Dupa dupa Panie Paździoch
To może zatrudnij się w domu pogrzebowym. Niezle zarabiają !!!

Gość Eligiusz Niewiadomski
Ja też tak mam i uważam że jestem, normalny

Ja się boję śmierci, ale coś mnie kręci ten temat.Oglądam Doktor G. :-)

Mój szwagier pracuje w Domu pogrzebowym i jest też tam krematorium, ciekawych rzeczy można sie dowiedziec.

Gość fgfgfgfg hffghjgj
jakich ciekawych na przykład??

Np. jak wygląda ciało spalone człowiek , który był chory na raka...

www.rotten.com WWW.Charonboat.com. WWW. hcfor.com Od chu ja zdjć z trupami do wybru do koloru- od czarnych po zielone...

Że taki człowiek cały się spali tylko nie rak... rak się nie spali zostaje czarna tak narośl czy kamień... nie wiem jak to opisac...

Gość ja tez lubie-byle
to oczywiscie nie byli moi bliscy.I tez ogladam Doktor G:D

Na rotten to dużo jest takich tragiczny.... dużo krwi ... a nawet i śmieszne się zdarzają.. Jak kiedyś było chyba 3zdjecia faceta na łóżku ginekologa jak słoik se w odbyt wsadził......

Gość po mojemu to prokuratura
ja najbardziej lubię oglądać ofiary wypadków, morderstw, samobójców, wojen... ludzi zmarłych w nienaturalny sposób, niestety albo na szczęście na żywo raczej ich nie widuję, raz widziałem człowieka bez głowy - samobójca rzucił się pod pociąg i 3 razy wisielca widziałem, i jeszcze kilka kilka ofiar wypadków drogowych ale ich to krótko i nie mogłem się poprzyglądać im, no ale od czego jest internet... tak się zastanawiam nad tym swoim zachowaniem i wydaje mi się że jak tak patrzę na nich, jak wpatruję się w ich twarze to staram się poczuć to co oni czuli przed śmierciom, często jak się tak przyglądam wyobrażam sobie że to ja tam leżę na ich miejscu, staram się zrozumieć co myśleli, zrozumieć ich przeżycia ich strach dziwne jakieś to wszystko

Gość czy ktoś jeszcze ma podobnie
14:58 [zgłoś do usunięcia] po mojemu to prokuratura ja najbardziej lubię oglądać ofiary wypadków, morderstw, samobójców, wojen... ludzi zmarłych w nienaturalny sposób, niestety albo na szczęście na żywo raczej ich nie widuję, raz widziałem człowieka bez głowy - samobójca rzucił się pod pociąg i 3 razy wisielca widziałem, i jeszcze kilka kilka ofiar wypadków drogowych ale ich to krótko i nie mogłem się poprzyglądać im, no ale od czego jest internet... tak się zastanawiam nad tym swoim zachowaniem i wydaje mi się że jak tak patrzę na nich, jak wpatruję się w ich twarze to staram się poczuć to co oni czuli przed śmierciom, często jak się tak przyglądam wyobrażam sobie że to ja tam leżę na ich miejscu, staram się zrozumieć co myśleli, zrozumieć ich przeżycia ich strach dziwne jakieś to wszystko To pisałem ja, autor tematu, tylko nick pomyliłem

Nqa 4chan nawet jst kilka fotek trupów

Ja też mogłabym godzinami patrzeć na zmarłych. Chciałam zobaczyć film z egzekucjii Piotra Stańczaka ale niestety nie mogę go znaleść. Ja mam tak że np oglądam film i w pewnym momencie pojawi się trup to potrafię przewinąć i patrzeć na niego. Lubie trupy , kości , groby. Nie jestem jakimś tam metalem normalna laska ale mogłabym na cmentarzu spać.