Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamotoja

Bezpieczne dziecko

Polecane posty

Gość mamotoja

Dostałam coś takiego Lokalizator dziecka „Mamo Tu Jestemto urządzenie, którego, mamy nadzieję nie będziesz musiał używać, wspomaga ono opiekę nad dzieckiem. Ma kilka zastosowań: Daje dziecku znać, że jego zachowanie jest niepoprawne Odwraca uwagę od wykonywanej czynności Jest nagrodą Może uratować Ciebie i Twoje dziecko Kasia (dwa latka) nie potrafi zrozumieć, skąd miś wie, kiedy ona jest niegrzeczna. A zawsze wtedy pika! Zosia, nie wie jak to się dzieje, że zawsze gdy robi coś czego nie powinna (np. w markecie ściąga słoiki z półki na podłogę) jej miś wydaje dźwięk! Pięcioletni Jaś jest zachwycony gdy mama zapina mu misia na bucika. Tylko on nosi misia, jego siostra jeździ jeszcze wózkiem, jest za mała na takie wyróżnienie. Jola (34 lata) uwielbia misia bo już kilka razy uratował ją przed "zawałem serca", gdy sześcioletni syn zniknął jej z oczu w czasie zakupów. Marta (27 lat) uruchomiła misia, gdy obcy mężczyzna chciał wyjść z jej synem ze sklepu. Dźwięk lokalizatora zaalarmował ochronę i wystraszył mężczyznę. http://www.e-ciuszki.pl/index.php?main_page=index&cPath=197&zenid=24a2855e1ece0e1494ffe4f20ec47673

Gość werona12345
Mam i chwalę sobie

Gość 5karoderna
No tak.. jak kupiłam w Warszawie w Smyku za 149 zł! Ale produkt ok

Gość modnisiapanisia
O matko! A ile teraz kosztuje?

Gość pani doktorowa
zajebiste! nie widzialam jeszcze tego.. jednak dobrze tak czasem po forach poklikac;) a napiszcie mi jeszcze - tu pytanie do mam które tego cuda używają - w jakim wieku sa wasze dzieciaki????

Gość 5karoderma
Tam w linku 30 zł

Gość 5karoderma
kupiłam jak młody miał 2,5 roku a córka 4 Używamy od roku :)

Gość werona12345
Ja kupiłam dla 1,5 roczniaka:) Wsadzałam do kapturka i jak zwiewał to pikałam - zupełnie jak w opisie hehe