Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potwornicka2666

Córka je tylko ciastka....

Polecane posty

Gość Potwornicka2666

Jeszcze niedawno była obżartuchem, lubiła kiełbaskę i kanapki z szynką, jadła cały czas, lubiła sobie po prostu coś przegryźć, a teraz....chce jeść tylko ciastka. Jedzenie jest dalej kolorowe, bardzo smaczne i takie z pomysłem. Ma 2 latka. Co jej się stało? czy to minie?

Gość ej powiedz
Dziecko wybiera to co mu najbardziej smakuje. Ciastko powinno byc tylko przekaska i to od czasu do czasu... Moja z kolei jadlaby tylko jakies miecho lub kielbache :D A taka z niej chudzina...

Gość Potwornicka2666
Moja też jest szczupła, waży 12 kg. Co jej się odmieniło. Jak tłumaczę, że dostanie tylko 1 ciastko, to macha głową, że ok, potem np. za godzinę jest obiad, ona go tak trochę zje, a po 2 godzinach znowu prosi o ciacho. A energii ma tyle, że nie wiem skąd ona ją ma... Czy to minie?

Gość fffffffffffff
Energie ma z cukru ktorym ja futrujesz, ogranicz te ciastka, najlepiej nie kupuj ich wcale i nie ulegaj.

Gość Potwornicka2666
Od 2 dni nie mam w domu ani jednego ciastka, ale wtedy córka nic nie je...Coś tam ugryzie i nic poza tym..

Gość fffffffffffff
W koncu zglodnieje i zacznie jesc, nie martw sie nie zaglodzi sie. A z ciastkami tak trzymaj.