Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pagaaaaaaaaaaa

Konkubina dostenie swiadczenie po zmarłym w katastrofie

Polecane posty

Gość pagaaaaaaaaaaa

przed chwila słuchałam w TV jak facret od ubezpeiczen mowił,ze Ci co zgineli nie byli ubezpieczeni i skarb panstwa pokryje wszelkie koszty zapomog,rent.A co najlepsze,jezli ktos kto zginał w tej katastrofie i zył w konkubinacie to konkubina dostanie wszelkie swiadczenia po zmarłym konkubinie. SZlag moze trafic człowieka jak słyszy sie takie cos.Rodzinnego przez pare lat nie dostajemy na dziecko,bo przekracza tylko 30 żł dochod na osobe w rodzinie,a tutaj konkubina ma wszelkie swiadczenia dostac.

Gość tak uważam....
bo my być murzyni a oni być wielgie pany:D

Gość tricia II
to jest paranoja. Wielki polityk jeden z drugim a nie szkoda mu pare groszy miesiecznie na UBEZPIECZNIE na wypadek smierci. A teraz panstwo = my poniesie caly ciezar odszkodowania. Szary czlowiek umiera, rodzina zostaje na lodzie i panstwo ma to w d...e.

Gość venge.
litujcie się dalej płaczcie oni są ponad prawem niby taki katolicki naród, a sam fałsz wszędzie konkubina? to mnie zwaliło,bo znam osoby i nie dziedziczą nic! jeszcze pare dni i zrozumiecie czemu ludzie protestują

Gość venge.
współczuję rodzinom,żal mi ich, bo to tragedia ale wkurza mnie,że nasze prawo jest widełkowo interpretowane ..a były tu tematy o pomocy mopsu