Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aguniaax3

Co zrobić zeby farba szybko zeszła z włosów?????Pomocy!!!!!!!

Polecane posty

Cześc niedawno zafarbowałam włosy na dziki kasztan, miał wyjśc oczywiście brąz, a na moich włosach wyszedł prawie czerwony :((( Wczesniej swoje miałm zimny brąz. teraz chce wrócic do swojego koloru bo jestem młoda i bardzo mi to nie odpowiada :( i xle sie z tym czuje popadam w depresje :( znacie jakies cos zeby jak najszybciej kolor zezzedł z włosów zeby wrócić do mojego starego koloru??? I jeszcze jak długo farba z włosów beddzie mi schodzic po codziennym myciu??? i tez piszcie jak macie swoje eksperymenty w ile wam zeszła farba, zaznaczam farba jest trwała żadna szamponetkaani nic. farba z Joanny Naturia czy coś Błagam pomocyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość BadGirlll
jesli to trwała farba to szybko nie zjedzie, pofarbuj je drugi raz

Gość myj jak najczęściej włosy
szamponem przeciwłupieżowym

kup jakiś brąz ale nie z joanny może garnier i zafarbuj myciem nic nie wskurasz, farby są mocne a może spróbuj szampon koloryzujący?

Gość agaaaaaaaa
ja miałam ten sam problem,znalazłam w necie dekoloryzator-wprost świetny-zdjęłam kolor w domku, nie niszcząc włosów... na stronce Elgon.pl-są saszetki, które mieszasz ze sobą i nakładasz na włosy.Czekasz jakieś pół godziny i po sprawie.Chyba, że włosy są czarne, to trzeba trzymać dłużej.Nakładasz farbę-nawet od razu po zmyciu dekoloryzatora. I sprawa załatwiona. Powodzenia!!!

Gość agaaaaaaaa
Ja osobiście nacięłam się na fryzjerkę, która zamiast zdjąć kolor strzeliła mi rude pasemka.Myślałam, że znajomi padną ze śmiechu, jak mnie zobaczyli-wiewióra jak żywa. Nie mogłam patrzeć w lustro.Ufarbowałam włosy ciemną farbą, ale wyszła czerwień na pasemkach.Coś okropnego. I stówa wyrzucona w błoto... No i uratowały mnie te saszetki.

a ja ci polecam na zmycie farby szampon radical...naturalny(slabo sie pieni) ziolowy (ze skrzypem-uzywalam zeby mi tak nie wypadaly) wiec mocny dla farby...kiedy troche pokatujesz ten kolor to pozniej uzyj wymarzonego koloryu:)

Gość gość
Spróbuj umyć włosy roztworem z wody i cytryny ale nwm czy to pomoże bo farbę jest dość trudno zmyć . Ja farbowałam włosy pianką koloryzującą i mam już ja na włosach około 6 miesięcy , nie schodzi lecz blednie bo z czerwonego zrobiło się ciemny róż . Pozdrawiam :)

Gość gość
po prawie 4 latach to włosy raczej już jej odrosły i dobrych rad nie potrzebuje:P:P:P