Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adasdad

W katastrofie zginęła babcia i wnuczek, który sie nia opiekował

Polecane posty

widelec, zdzira 🖐️ przestańcie się wreszcie kurwa licytować kto ma prawo do przeżywania bardziej śmierci bliskich którzy zginęli w sobotniej katastrofie. mózgi wam już doszczętnie przeżarło? :o

nie, to nie była licytacja, to było sprowadzenie autorki do poziomu. Nawet taki Szczygło który zostawił siostrę, bo rodziców ani żony nie miał, to taka sama tragedia.

Gość kukumamuniu
ponawiam pytanie CZY PUTRA JUZ WRóCIł?

Gość
mo🖐️ wiecie co? napisze, a co, bo juz sie wkurwilam na maxa. Przez takie dyskusje jak ta mam juz kurwa dosyc calej tej zaloby narodowej i coraz mniej rusza mnie to, co sie stalo. Nie, nie dlatego, ze jestem bezduszna sucza, ktora ma serce z kamienia. Bo do wczoraj jeszcze probowalam ignorowac takie dyskusje i przepychanki, kto piekniej ujmie smierc i ofiarnosc tej katastrofy w slowach. W chwili obecnej slysze i czytam tylko o tym: -ile zapomogi dostana rodziny zmarlych -czy Kaczynskiemu nalezy sie pogrzeb na Wawelu, Powazkach, czy moze wykopac mu po prostu dolek przy trasie katowickiej -kto przezywa wieksza tragedie: maz Szymanek-Deresz czy wesola zona Szmajdzinskiego -jakie psychotropy musiala lyknac Marta Kaczynska, skoro przy powitaniu ojca w ogole nie plakala -czy strzaly na miejscu wypadku byly nagrzanym gnatem BOROwca czy moze ruskie oddali kazdemu po strzale w potylice -czy nagle znikniecie mgly to efek polozenia geograficznego Smolenska, czy to Putin popierdalal IŁem wokol lotnisko machajac scierka celem jej rozproszenia. Czy ktos tu kurwa w ogole mysli i pamieta o tym, CO TO JEST zaloba narodowa? Moze niektorzy naprawde powinni zakupic sobie kolorowa butelke Canpol Babies, ugrzac sobie 150ml kaszy mannej i wpierdolic sie w kolyske na cala noc, bo swoim zachowaniem coniektorzy reprezentuja wlasnie taki poziom:o

Gość
widelec, nie o tobie. pisze o tych, ktorzy sa na tyle bezmozgimi tepakami, ze sa w stanie wypocic zdanie takie jak: ''facet szedł za dwiema trumnami : matki i syna. To jest prawdziwa tragedia, a nie jacyś tam politycy''. moglabym zamieszczac tu tyle takich cytatow, ze wygaslaby mi strona, bo bym sie nie wyrobila.

kolejny mądry tekst: odpowiedź na pytanie, czy znaleźli już ciało pana szmajdzińskiego: "nie bo czerwonych nie szukają. oni tam maja zostac, w ramach rekompensaty dla Rosjan za zniszczony las" Boże,ludzie, co sie z wami dzieje 😭

Gość
odpowies mi widelec kim trzeba byc, zeby pisac takie rzeczy? bo ja sama nie umiem znalezc odpowiedzi. wiem, ze to 100% prowokacje, ale mimo wszystko - no kim trzeba byc??

Gość
nigdy nie pojme takich ludzi i takich zachowan. wspolczuje, trzeba miec naprawde zero szacunku, do czegokolwiek lub kogokolwiek.

-jakie psychotropy musiala lyknac Marta Kaczynska, skoro przy powitaniu ojca w ogole nie plakala - ktoś kto tak napisał musi być totalnym palantem,przecież nie każdy płaczem okazuje największą rozpacz,ja też zazwyczaj nie płacze ale to nie znaczy,że jestem mniej wrażliwa.... ja tam zauważyłam,że Marta cierpi,to widać,jest w ogromnym szoku,blada,zapuszczona i w ogóle.....

i współczuje jej bardzo,nawet nie może w spokoju cierpieć,bo wszyscy na nią najeżdżają,że cierpi za mało :O

Gość wiosna już w pełni
wreszcie se odpocznie wnuczek , meczace sie staruchą opiekować

Gość
wlasnie milky, otoz to. tak sobie mysle (troche abstrakcyjnie ale z drugiej strony - nigdy nic nie wiadomo), gdybym byla taka Marta Kaczynska albo kimkolwiek z rodzin i bliskich tych ofiar, i gdybym przyszla na takie forum i poczytalabym - nie przymierzajac - co 2,3 top, dostalabym depresji. Serio.

Gość słit szuger
A przepraszam :o po co taka babcie Walentynowicz tam jechała????? Katyń to nie jej bajka, przejechać sie chciała, ot co!!!!