Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd mi...

ALE WPADKA

Polecane posty

Gość wstyd mi...

wlasnie przed chwila wyslalam przez przypadek smsa ktory byl skierowany do kolezanki mojemu koledze.... napislam ze sie z nim spotykam chociaz to nie prawda, znamy sie juz jakis czas on probuje sie ze mna umowic ale sie na razie nie zgadzam...sms przez przypadek wyslalam wlasnie jemu i teraz nie wiem jak z tego wybrnac:/ uzylam w smsie jego imienia:/ cholera co mam mu teraz napisac??:(

że przepraszasz, pomyliłaś nr i tyle. Jak użyłaś samego imienia, możesz powiedzieć ze chodziło o kogoś innego, z takim samym imieniem. Jak użyłaś też nazwiska....no cóż:P

Gość fjrlhsflh
napisz, ze chodzi o inna osobe o tym imieniu

Gość wstyd mi...
nie dodałam jeszcze, że jest on czarnoskóry i bardzo lubię jego potężnego kindybała

Gość ja powiem tak......
napisz krótko że sorry ale pomyliłaś adresata i to wszytko przecież facetów o tym samym imieniu możesz znać wielu ...nie panikuj :)

Gość wstyd mi...
ten wyzej to glupi podszyw:/ problem w tym ze uzylam takiego specyficznego zdrobnienia ktorego uzywam tylko rozmawiajac z tym wlasnie kolega...musial wiedziec ze o niego chodzi:( na razie jest cisza, nic nie odpisuje...

Gość wstyd mi...
no dobra. wysłałam eska do Senegalu, ale nie wiem komu :(

Gość 6537648664
przyznaj się bo i tak się domyśli

Gość ale jak to too
powiedz ze chcialas unikac z nia spotkan wiec jej nawymyslalas ze sie spotykasz z nim bazienka won!!!!

Gość wstyd mi...
zeby nie bylo to neie jestem zadna gowniara...jestem grubo po 20:) kurde ale sie wpakowalam...

Gość wstyd mi...
wlasnie dostalam od niego smsa: trzy pytajniki:)

Gość chodnikowy latawiec
napisz, że się upiłaś i wydało Ci się że dzisiaj jest 1 kwietnia

Gość wstyd mi...
hahahha chodnikowy latawiec ty to masz fantazje...obawiam sie ze to nie przejdzie:)

Gość ja powiem tak......
no skoro użyłaś zdrobnienie to napisz mu że przepraszasz ale chciałaś pozbyć się namolnej koleżanki i chciałaś zbyć ją tym tekstem ...a żartobliwie możesz dodać :...a w zasadzie czemu nie ?...czemu mielibyśmy sie nie spotkać na piwie :).....no chyba że nie chcesz się z nim spotkać to żart będzie nie aktualny

Gość wstyd mi...
wlasnie ze chce sie z nim spotykac...on tez, probuje sie ze mna umowic od 9 miesiecy? kurcze ....ale ostro udaje niedostepna;)niech sie jeszcze troszek pomeczy... chyba ze sie dzis obrazi:(

Gość wstyd mi...
wymyslilam: napisalam mu ze ten sms byl do takiego jednego (o ktorym wie ze mu sie podobam) i napisalam, ze sie spotykam z nim zeby tamten sie ode mnie odczepil:) skomplikowane, mam nadzieje ze zalapaliscie o co mi chodzi:)

Gość chodnikowy latawiec
jezzzzzu co Ty mu robisz 9 miesięcy? facet ma cierpliwość a skoro do tej pory się nie odezwał to napisz, ze to był test i właśnie go zdał i widzicie się o 20-tej gdzieś tam na piwie .

Gość milenkaaaXX
napisz ze przyjechała do ciebie mała kuzynka i chciała ci zroić dowcip dorwała twój tel i powysyłała ludziom smsy

Gość wstyd mi...
nooo uparciuch z niego niezly:) odpisal, cyt: " no to teraz musisz mi to wynagrodzic. kiedy idziemy na piwo":)

Gość milenkaaaXX
wstyd mi... wymyslilam: napisalam mu ze ten sms byl do takiego jednego (o ktorym wie ze mu sie podobam) i napisalam, ze sie spotykam z nim zeby tamten sie ode mnie odczepil skomplikowane, mam nadzieje ze zalapaliscie o co mi chodzi bez sensuuu, masz grubo po 20 i piszesz takie głupoty? no chyba ze ten koleś ma 15 lat to może ujdzie...

Gość wstyd mi...
a ja mu odpisalam: " zaraz wjade do ciebie i dasz mi do japy" Fajna jestem, nie? :D

Gość wstyd mi...
milenkaaaXX dlaczego bez sensu? on wie ze startuje do mnie inny facet a skoro niby "uzylam" jego osoby zeby sie go pozbyc to raczej powinien sie z tego cieszyc skoro mu na mnie zalezy(jezeli tak jest). i nie ma 15 lat tylko 29:/

Gość fsdghdjdghjdghmbndty
Powiedz, ze byłaś pijana.

Gość chodnikowy latawiec
wstyd mi... nooo uparciuch z niego niezly odpisal, cyt: " no to teraz musisz mi to wynagrodzic. kiedy idziemy na piwo" dzisiaj nie mogę ale jutro możemy wyskoczyć, odezwę się, jeszcze raz sorki za tą wtopę z smsem - i sprawa załatwiona