Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

Peter Steele nie żyje....

Polecane posty

dobrze chociaż jedna osoba - ale mam zjebany wieczór ale jutro będzie gorzej....wiem o tym

Gość on był Polakiem
z pochodzenia???

Gość big day
miał polskie korzenie!! też to czytaliście???

Gość TAK MA POLSKIE KORZENIE!
no to teraz tylko czekac na zalobe w lipcu :O

no to kurwa czekajmy teraz na rozpętanie się trzeciej wojny światowej!!!!!!!! ta panna to chyba jakaś czarownica musi byc na stos z nią bo przez jej prorocze sny ruskie wyperdolą nasz wszystkich w mak

bo na samosi dziewczyna w styczniu 2010 napisała post że wie co sie stanie w przyszlosci bo jej sie sniło i wszystko sie spełnia napisała że bedzie żałoba narodowa w kwietniu, umrze znany muzyk polskiego pochodzenia a potem bedzie zaloba narodowa w lipcu

taaa a japonia zaatakuje rosje a rosja kaze nam wybierac albo z nim albo przeci wnim to tez tam bylo na tej samosi.pl i co jak myslicie jest w tymn jakis sen kurcze ta mala sie nie odzywa na samosi ciekawe co sie z nia stalo moze po tym smolensku rodzice ja w psychiatryku zamkneli bo je grozili ze tak zrobia

nie, serio tak pisała :O

naprawde tak pisala bez jaj jak boga kocham i w niego wierze tam tak bylo napisane sama najpierw w to nie wierzylam bo ten sen z zaloba w kwietniu mogla byc czystym przypadkiem ale teraz po smierci tego muzyka... zaczynam powoli w to wierzyc... o mamciu...........

czyli jesli wierzyc w to co ona przepowiadala to w lipcu czeka nas kolejna zaloba narodowa a za dwa lata 3 wojna swiatowa

Gość musze to przeczytać
podajcie linka do jej przepowiedni

Cholera. Nie sluchalem jego piosenek ale go lubilem, madry facet i dobrze gadal.

Gość Rosjanka o SMOLEŃSKU
05.01.10, 15:08] * cytuj * zgłoś * link gość Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA. W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY! Dodam pytanie do ulubionych i sprawdzę z ciekawości.

Gość a rusek na to
ni chuja!

Gość LillyTwentyTwo
Wchodzilam tam, własnie dziwna sprawa z brakiem oryginalnej wpowiedzi, a istnieje tylko jej zacytowana wypowiedź. Natomiast czytalam i nie bardzo moge znaleźć słów o smierci tego muzyka, jeśli ktos pamieta bądź ma link proszę o podesłanie... Brrrrrr, ciary mnie przeszły....

trzeba by znaleźć autorkę tych przepowiedni....ona widocznie jest bardzo ważna...

Gość samosia eijgd
z tym muzykiem to byl podszyw. tylko wpisy ze stycznia sa autentyczne