Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaTosiii

Nie daje rady, nie mam siły, jestem złą matką....????

Polecane posty

Gość do jagoda
nie moja droga ja ci nie zazdroszcze mieszkam za granica stac mnie na wszytsko nie pracuje studiuje i dzieckiem sie zajmuje sama z mezem nie oczekuje pomocy od innych ,nie oszczedzam na pampersach i mleku zeby sobie cos kupic bo dobra matka sobie z ust odejmie a dziecku da ostatnie a nie robi tak jak ty. to ze ci mama chce pomagac ok ale jak dziecko dorosnie i sie dowie ze ty se siedziec na kompie a jego babka wychowywala to bezdie miec zal do ciebie i napewno nie zazdorszcze ci ze wolisz pisac tutaj o pierdolach niz z synem isc na spacer czy sie z nim pobawic.a oszczedzanie na takim czyms jak pampersy i mleko to jest zenada z twojej strony wiesz wyrodna matko obys wiecej dzieci nie miala !! jedno i tak juz za duzo jak na ciebie

Jest juz 20 to gdzie ja teraz mam na spacery chodzic? :D Mysl troche bo to ze wyjechalas zagranice nie upowania do bezmyslnosci. heh :O

Gość do jagoda
ale ty jestes glupia sztrasznie kobieto mowie ogolnie debilu ze masz zamiast siedziec od rana na cafe isc z dzieckiem na spacer a nie teraz ! czytaj dokladnie nigdzie nie napisalam ze masz isc teraz ja wyjechalam nie za praca tylko za tym ze maz jest obcokrajowcem

"ja wyjechalam nie za praca tylko za tym ze maz jest obcokrajowcem" :D :D :D nawet tego nie skomentuje bo zaplulam kompa jak te brednie przyczytalam :O Naucz sie pisac. NO chyba ze juz zapominasz jak sie po polsku pisze. A na spacer maz chodzi z malym bo ma dzis wolne :) wiec ja mialam caly dzien dla siebie. :)

Gość do jagoda
bo ja w przeciwienstwie do ciebie caly dzien cos robie a ty siedzisz przed kompem (juz sobie ciebie wyobrazam gruba zapuszczona kobieta z tlustymi wlosami i przerwami miedzy zebami jak ci podczas smiechu slina sie z budzi leje ) no coz jak sie siedzi caly dzien przed kompem to sie jest zapuszczonym i tepym czlowiekiem jak ty nie gadam wiecej z toba bo nie ma sensu ty codziennie od rana do nocy siedzisz przed kompem zastanow sie nad soba nad swoja przyszloscia bo dziecko twoja matka wychowuje ,dziwie sie mezowi ze utrzymuje takiego nieroba jak ty..bo ty nic nie robisz tylko siedzisz tutaj

z tym jak mnie opisalas- to tylko powiem ci tak ze kazdy sadzi po sobie :D :D :D wiem , wiem ze zagranica dentysta jest bardzo drogi. :D :D :D a co do drugiej czesci twojego postu powim ci tak -- GOWNO cie to obchodzi CIPO. Zrozumialas? Zajmij sie swoimi sprawami. ps ja nie musze tak jak ty dawac dupy obcokrajowcowi. :D :D :D No i kto tu jest z sensu???

Gość do jagoda
ale ty jestes pojebana naprawde wychodzi z ciebie teraz. ja mieszkam w niemczech dentyse mam za darmo jestem szczupla i zadbana napewno milion raz ladniejsza od ciebie moj maz ma tez polskie korzenie a ty do dawania dupy widze ze jestes pierwsza w sumie musisz byc w tym dobra jak nic innego nie robisz a maz ciebie utrzymuje to musisz dobrze mu dawac jak toleruje takiego lenia :)

Na pewno nie jesteś złą matką, może masz po prostu nadpobudliwe dziecko?

Boze co za wypowiedzi... co za teksty! Aż żal czytac, wlos nie na glowie jeży... Obie prostaczki jedna lepsza od drugiej... Jak przekupki a ja to a ty tamto...proponuje powrócic do swojego topiku pt jagoda jest glupia czy jakos tak a nie zasmiecac tematy innych, chcialam tu cos napisac ale po przeczytaniu poprzednich tekstów odechcialo mi sie!

Ludzie co to jest!!!! Aż przykro czytać, naprawdę. Sama mieszkam za granicą i cieszę się że mogę popisać z dziewczynami w moim ojczystym języku bo czasem mi się tęskni. Dlaczego tak na siebie najeżdżacie i co to za jakieś szczeniackie komentarze "jestem milion razy ładniejsza od ciebie" co to przedszkole? .....no chyba że potworne komleksy...wyluzujcie trochę.

jagoda369 - Radziłabym ci nawet nie reagować na takie teksty i wracać zawsze do tematu. Pozdro