Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kujek92

Prawo Jazdy - problemy

Polecane posty

Gość kujek92

Z czym macie największy problem na nauce jazdy?? Mi jak narazie najgorzej idzie ruszanie z ręcznego pod góre ( to jest jakaś masakra :/ Jak narazie mam za soba 6godzin

Gość reer
No, cóż ja zdałam prawko 12 lat temu ale z ruszaniem z ręcznego pod górkę nie miałam problemu...:) wszystko szło mi dobrze, bo zanim poszłam na prawko kilka lat jeździłam samochodem (głównie nocą - np. z dyskoteki, albo na mało uczeszczanych drogach) kiedyś Policja nie "dręczyła" ludzi tak jak teraz...:-P

Gość Ręczny jest spoko
Jak puszczasz sprzęgło to obserwuj kiedy ci się zaczyna maska samochodu delikatnie podnosić, wtedy puść ręczny i dodaj gazu - mi to na początku pomagało, potem już wyczuwasz takie rzeczy

Spoko poradzisz sobie, ja też miałam taki problem-znaczy się nie gasł mi, ale robiłam przy tym zrywy-zawsze z piskiem opon, co było naprawdę głośne, ale potem to już kwestia wyczucia, również na początku miałam problem ze zmianą pasa ruchu, jak zmieniałam pas to nie byłam w stanie w lusterku ocenić czy Ci z tyłu mnie przepuszczają czy nie, ale teraz prawko już w kieszeni :-)

Gość pioterek
Ja zdałem pół roku temu za drugim razem,jeżdżę dosyć dużo i stwierdzam,że egzamin to pikuś przy tym,co czeka Cię w ruchu ulicznym.Ludzie jeżdżą jak poje**** ,zwłaszcza w dużych miastach.Powodzenia

Gość ola292
Dzięki :)))