Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żona Tytanowego Janusza

Kto z Was wybiera się na pogrzeb do Krakowa?

Polecane posty

Gość ja ale jestem z krakowa
i dużo moich znajomych się wybiera na pogrzeb...coś czuję, że bedzie strasznie dużo ludzi

Gość nfjnvdjnfkd
tyle ważnych ludzi tam będzie...zamach raczej nieunikniony :o Więc sie nie wybieram. Gdybym tam mieszkała to bym spierdzielała stamtąd jak najprędzej :o

mam nadzieję , że wszyscy naiwni którzy wierzą że to był wypadek tam pojadą :) na pewno pojadą też rodziny ofiar czyli co? kto dostanie te wielkie odszkodowania od szczodrobliwego rządu? a tak poza tym , zastanawiam się jak oni to zrobią - czy pan X spóźni się czy podstawi sobowtóra , bo pan X2 wiadomo że nie przyjedzie ale pionka wysle i pionek zginie... cóż taka gra ... :o w sumie fajnie że Rosja z Polską w jednej drużynie :)

Gość aniołeeeeeeeeeekk
no gdyby Krakowiacy nie podwyższyli cen noclegów chyba 100 krotnie to pewnie więcej osób by się wybrało.

Gość odczynnik psi
Ja, już kupiłem gwizdek i szampana :classic_cool:

Gość itojtoje
moja mama zamartwiłaby się,gdybym pojechała-już się boi zamachu

Je taime mon amour mam nadzieję , że wszyscy naiwni którzy wierzą że to był wypadek tam pojadą Ty, na pewno nie pojedziesz, wolisz siedzieć i pieprzyć głupoty na forum. Przecież nie jest ważne, że zginął Prezydent i tyle osób razem z nim, ważne jest, że (z Twojej stopki) * 10 kwietnia - pamięci ofiar Katynia oraz Prezydenta RP i delegacji to nie był wypadek... Co za zjeby...

Gość Paker: wisła to stara kurna