Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiek z Pomorza

Jak poderwać nauczycielkę?

Polecane posty

Gość Krzysiek z Pomorza

Siemanko, Proszę z góry o powstrzymanie się z pisaniem głupich komentarzy. Mam pewnie pytanie, otóż chodzi o to jak poderwać nauczycielkę;) ja mam 20 lat, nauczycielka natomiast 30, czasem mam wrażenie, że też chciałaby mi coś powiedzieć o co chodzi,a jak idę korytarzem czy siedzę na lekcji, to tak na mnie spojrzy takim wzrokiem przenikliwym, że aż hipnotyzuje(może mi się wydaje, ale chyba nie;) Więc może ma ktoś jakąś małą podpowiedź dla mnie, jak poderwać nauczycielkę?;) Pozdro

Gość @ to ja
Zapytaj o prywatne korepetycje :P

Gość cerin
Szczerze? Dopoki nie skonczysz szkoly to nawet nie probuj, bo prawo zabrania wszelkich kontaktow intymnych pomiedzy nauczycielem a uczniem. W koncu ktos doniesie i spotkacie sie w sadzie. Z dedykacja dla Ciebie: http://www.youtube.com/watch?v=-GUhznrB9GI :)

Gość znam kogos kto wie ze ja wiem
a jezeli uczen ma juz skonczone 18 lat to nadal nielegalne?

Gość Krzysiek z Pomorza
Wiem, wiem że prawo tego zabrania ale można dyskretnie działać;) dzięki za pioseneczkę;) PZDR

Gość cerin
Jezeli uczen ma ukonczone 18 lat to nic, nadal jest uczniem w szkole. To dlaczego nie mozna pic alkoholu i plaic na terenie szkoly, nawet kiedy skonczysz 18 lat? Bo ciagle jestes uczniem.

Gość cerin
Wiesz,niby dyskretnie mozna, ale ostrzegam,ze w koncu ktos was zobaczy i narobi plotek.

Gość tylko_mnie_sluchaj
Stary, pierdol, jak ktoś sugeruje, "prawo", konwenanse itd ! Podoba Ci się ? Chciałbyś z nią ten teges ? Czujesz, że ona też ? TO DZIAŁAJ ! Wrażenia będą niezapomniane ! Nie będziesz pamiętał, czego uczyła, ale zapach jej skóry, jak dotykała... zostaną z Tobą na całe życie ! Do odważnych świat należy !!! Na miejsca, gotowy... RUSZAJ !

Gość Krzysiek z Pomorza
hehe ruszaj tylko jak? przeciez nie poderwę jej jak dziewczynę swoim wieku, przynajmniej nie tym sposobem, a na chama czyli powiedzenie tego co się czuje "b. mi się pani podoba" też nie wypali;) PZDR

Gość aldona0409
na pewno nie przez naszą klasą i grono;) może po prostu na chama, zaskoczy ją to, a jak się jej podobasz to i zadziała:) Pozdrawiam

Gość Krzysiek z Pomorza
hehe żeby to było takie proste;D Pozdro

Gość kasieńka108
nie mów chłopakowi żeby robił to co Ty, bo zapewne nie jest tak zakompleksiony, że musi walić, a tym bardziej jak chce poderwać nauczycielkę, co do takiego podrywania to trudna sprawa trochę, ale może to powiedzenie wprost pomoże?

Gość Krzysiek z Pomorza
a później wyjść na idiote?;D dodam, że ona na mnie patrzy dopóki ja się na nią nie spojrze prosto w oczy, jak tylko spojrze od razu odwraca wzrok, ale przez tą chwile ma taki wzrok, że kurna;) PZDR

Gość OBEJRZYJ NA WSPOLNEJ
Tam też taki idiota jak ty !!!!!!

Gość aldona0409
tiaa idiota, bo zapewne żaden z was nie chciałby przelecieć nauczycielki, przecież to od wieków wiadomo, że faceci myślą tylko o jednym, pff mężczyźni

ona ci pierwsza nie powie ... na pewno... bo nie może... jeśli masz odwagę powiedz o tym co czujesz... trudne ale do zrobienia ... a można z nią pogadać?? znasz ją z rozmowy takiej no wiesz...zeby móc ocenić jak zareaguje??

Gość Krzysiek z Pomorza
pogadać z nią można, ale nie mam zielonego pojęcia jakby zareagowała

dopóki nie zaryzykujesz to się nie dowiesz... to proste...

a masz z nią jakiś inny kontakt niż podczas lekcji ...bo jak rozumiem uczy cię przedmiotu...

ciężka sprawa ... najlepsze byłoby spotkanie na neutralnym gruncie. tylko czy do takiego jest okazja ..

Gość Krzysiek z Pomorza
no właśnie;D

wsadz jej twojego po spodnice i wsio jak to ruskie gadaja po katastrofie tupolewa

golciaaa ty czytasz co piszesz?? czy klawiatura cię poniosła?

Gość Krzyśku z Pomorza
Zostały Tobie 2 tygodnie szkoły. Moze na zakończeniu będzie jakaś okazja , żebyś z nią pogadał, może kwiatki jej przynieś z podziękowaniem za te wszystkie lekcje i wiedzę ?? I zobaczysz, co będzie dalej, jak zareaguje :) A ona nie ma mężą, narzeczonego ?? Sprawdziłeś to moze ??

kwiatki to ona odbierze raczej normalnie jako że jest jego nauczycielką ... tak mi się zdaje... ja bym to zrobił inaczej

Gość Krzyśku z Pomorza
No wiem, że przyjmie, ale niech się chłopak dalej wykaże hehe ....

Gość Krzyśku z Pomorza
a jakbyś to zrobił, cave ?

Gość OstrzeMrozu
dalej kolego dzialaj, nie wazne jak ale dziala, jak stracisz okazje to bedziesz dopiero zalowal ;) zobaczcie to http://pokaztylek.pl