Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani ogrowa

co Wam się podoba w kobiecie (wygląd zewnętrzny)

Polecane posty

Gość pani ogrowa

:) jak w temacie. Na co zwracacie głównie uwagę, co przyciąga Wasz wzrok? Ładna 'buzia', duże oczy? Blond włosy? a może czarne? Temat dla rozluźnienia, do pogadania, raczej dla panów, ale pewnie panie też będą zaglądały, by sprawdzić, na co panowie zwracają uwagę. Wiem, że ile ludzi, tyle gustów, ale zadam pytanie, a co ;)

Gość pani ogrowa
a co tzn "ciekawa twarz"? :)

Rozśmiane oczy i ogólnie mimika i postawa, to wiele o człowieku powiedzieć może i mocno na jego postrzeganie wpływa (chyba że się nie potrafi wzroku oderwać od np "balonów" ;))

Gość Olijars
W kobiecie najbardziej mnie kręci ładna pupa. Nieukrywam że lubie zawiesić oko na zgrabnym tyłeczku. Ale zaraz mnie ciekawi jak owa pani wygląda z twarzy. A na cycki to wogóle nie zwracam uwagi. Jakoś dla mnie nie ma to żadnego znaczenia czy są duże czy małe.

Gość mareek..26
Dla mnie najważniejsza jest ładna buźka. To kryterium konieczne. Potem cała reszta. Może być szczupła, może być lekko przy kości, byle byłaby proporcjonalna. A co jeszcze lubię? Długie włosy. I obcasy. :)

Gość musze zainwestowac w okulary
bo przeczytałam " Co Wam się podoba w kościele??"

Gość Wacław Kopytko
Mój typ: Filigranowa brunetka (165 - 175 cm wzrostu), z długimi kręconymi włosami na głowie, posiadająca brązowe lub zielone oczy, z ładnymi usteczkami i delikatnymi rysami twarzy, z wymiarami zbliżonymi do tych (90-60-90), o usposobieniu poetyckim, z dużym poczuciem humoru, oczytana, inteligentna, zaradna, a reszta nie ma najmniejszego znaczenia :)

Gość lillali
och ten opis powyżej to wypisz wymaluj ja;)

:D:D:D A co to ta reszta??:D Podałeś praktycznie wszystko.. Wzrost, wymiary czyli pośrednio też biust, włosy.. A kobiet z wymiarami 90-60-90 jest baaaardzo mało.

Gość Wacław Kopytko
Ta reszta to nic nieznaczące cechy wyglądu, jak np.: pieprzyk na lewym pośladku, znamię na szyi. Jeśli chodzi zaś o wymiary, to napisałem, że najlepiej jakby były one zbliżone do tych, które uchodzą za idealne (90-60-90). Nie wymagam, żeby kobieta miała co do centymetra takie "walory" :)

Ja patrzę na oczy,na zęby oraz na nos kobiecy.

A ja na miejscu facetów najbardziej ceniłabym w kobiecie charakter i inteligencję. Na drugim miejscu uroda tzn- ładna buzia i sylwetka szczupła, ewentualnie troszkę pulchniejsza;)

Gość Wacław Kopytko
Charakter kobiety cenię, jak mnie pociąga fizycznie ;P

Gość lillali
ale z tym wymiarami to ciężko, im wyższa dziewczyna tym mniejsze szanse na taki wymiar;) mam zbliżony, ale nie taki sam.

Gość Wacław Kopytko
lillali, a jakie masz wymiary, jeśli mogę zapytać? No i najważniejsze - jesteś brunetką z długimi, kręconymi włosami?

Gość lillali
włosy kręcone ciemne, raczej brązowe, tak za ramiona (to nie wiem czy to już długie:))

Gość Wacław Kopytko
Szatynka też może być w ostateczności. No jeśli te włosy sięgają Ci za ramiona, to można je zakwalifikować jako długie. A co z wymiarami, hm? :)

Włosy i dodatki można poprawić od ręki.A np.nos czy oczy nie.Pytanie dotyczy tychże .A nie włosy czy ubranie.

Gość judge zdred
młoda i płodna

Gość lillali
173/88/65/93

Gość Wacław Kopytko
Za nowy nosek trzeba wybulić te 12 000 PLN co najmniej. Spotykałem się kiedyś z taką fajną brunetą. Niemal ideał, jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny. Niemal, bo nosek to ona miała do poprawienia :) Oczy miała brązowe. Ale za pomocą odpowiednich soczewek mogły być i niebieskie :P

Sztuczne kobiety nie są kobietami.Ich nie należy brać pod uwagę.

Gość Wacław Kopytko
lillali, no to nie masz się czego wstydzić. Mało kobiet ma takie wymiary, jak Ty. Nosiłbym Cię codziennie na rękach :)

Gość lillali
ależ ja się nie wstydzę swoich wymiarów. One nie są w ogóle ważne, bo tak naprawdę liczą się proporcje sylwetki. Jeżeli są zachowane to kobieta będzie miała ładną figurę, bez względu na to co pokazuje centymetr.:)

Gość Wacław Kopytko
Proporcje są ważne, masz rację. Nie wyobrażam sobie kobiety o wymiarach, dajmy na to: 70/90/100 ;) Ale żarty żartami, wygląd nie jest najważniejszy. To co najwartościowsze jest w środku człowieka. Co mi po jakiejś lasce, skoro jest pusta i nie ma z nią o czym pogadać 🖐️. Jednak charakter ma tu decydujące znaczenie, jeśli myśli się o poważnym związku. Piękno przemija.

Gość lillali
Dokładnie charakter jest najważniejszy. Osobowość moim zdaniem dodaje atrakcyjności. W końcu zakochujemy się w ludziach, którzy nie są doskonali, ale urzekli nas nie tylko piękną twarzą;)

Gość Wacław Kopytko
Nie ma ludzi doskonałych, aczkolwiek zdarzają się przypadki, że do tej doskonałości niewiele im brakuje. Ciekawa osobowość jest priorytetem, jeśli chodzi o zainteresowanie się drugim człowiekiem. Bo kto lubi nudnych ludzi, którzy nie mają nic ciekawego do powiedzenia?