Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani ogrowa

co Wam się podoba w kobiecie (wygląd zewnętrzny)

Polecane posty

a teraz kobitki powiedzcie co wam się podoba i na co zwracacie uwagę przy dobieraniu sobie partnera?

Gość lillali
jest tak może przez to, że wybiera się powierzchownie. Często przyciąga czyjaś twarz i sylwetka, a potem okazuje się że za piękną fasadą nie ma nic więcej - żadnego ciekawego wnętrza. I wtedy jesteśmy rozczarowani, że takie ładne opakowanie nie kryje atrakcyjnego prezentu.

Gość Wacław Kopytko
No więc słucham, drogie Panie :)

Gość a może założycie swój wątek?
powierzchowność: ramiona, oczy, zarost, głos charakter: odpowiedzialność, zdecydowanie, dobre maniery, poczucie humoru, ogarnięcie życiowe

Gość Waclaw ty jestes porabany

idąc Twoim tokiem rozumowania ,to co napisałaś też jest niezgodne z tematem;) czyli "co Wam się podoba w kobiecie(wygląd zewnętrzny)" więc jak widać temat dyskusji można zmieniać;)

Gość Wacław Kopytko
->> Waclaw ty jestes porabany A możesz sprecyzować?

Gość Wacław zostanie starym kawaler
em i tyle na jego temat.

Mi się podobają długie rude kręcone włosy. Kręcone mam naturalnie, farbuję na kasztanowo ( naturalnie jestem brunetką) i pozostaje mi tylko zapuścić. Każdemu podoba się co innego..

natomiast co do doboru faceta... hmmm...z cech zewnętrznych na pewno twarz natomiast wnętrze poczucie humoru dystans do siebie cierpliwość wrażliwość pewność siebie

Gość prawie27
A ja bede stara panna :o

Gość Wacław Kopytko
->> Wacław zostanie starym kawalerem i tyle na jego temat. Skąd ta pewność? Byłeś/aś u wróżki? Nie wiadomo do końca, co komu pisane.

Gość a może założycie swój wątek?
ja mam dlugie kręcone rude włosy:) a w kobiecie podobaja mi się nogi w butach na obcasie. i ciemne oczy.

Gość lillali
ten temat już by dawno został zagrzebany, gdybyśmy z niego nie zeszli;)

Gość wesoładziołcha
Wacław? a ile ty lat masz, że się boisz zostać starym kawalerem.

Gość do waclaw kopyto
Z takimi wymaganiami jak masz to musisz miec do tego duzo pieniedzy.

Ideał mężczyzny dla mnie to ciemna karnacja 175-180cm , ciemne oczy ciemny blondyn lub szatyn, ogólnie dobra aparycja. Cenię mężczyzn myśląścych o życiu, odpowiedzialnych, troskliwych gotowych zawsze bronić swojej kobiety, i takiego właśnie posiadam ;P

jestem kobietą, ale i tak się wypowiem ;) Ja osobiście lubię wysokie kobiety, z długimi blond włosami. A jeśli jeszcze taka ma duży biust i wąską talię, to zazdroszczę!!! :)

Gość Wacław Kopytko
->> wesoładziołcha Mam 25 lat. Ale czy ja wyraźnie napisałem, że boję się zostać starym kawalerem? Nic na siłę. Jeśli nie spotkam kobiety swojego życia, to nie będę płakał. ->> do waclaw kopyto Każdy ma swoje jakieś wymagania. Tyle, że je później weryfikuje życie. Biedny nie jestem, więc się o mnie nie martw na zapas.

hmm...wydaje mi się ,ze jego wymagania nie są aż tak bardzo wygórowane nie ma takich kobiet?oczywiście,że są mijasz je codziennie na ulicy i nawet o tym nie wiesz dobrze wiedzieć czego sie szuka ale nie wykluczając faktu,że ktoś kogo poznamy być moze będzie odbiegał od "ideału" w jednej kwestii i nadrabiał inną:)

Gość wesoładziołcha
eee, to młody jeszcze jesteś, a wymagania masz strasznie duże i charakter i wygląd, nie ma ideałów.

Gość do waclaw kopyto
wesoladziolcha > dokladnie tak

Gość Wacław Kopytko
Zdaję sobie sprawę, że nie ma ideałów. Ale te moje wymagania z pierwszej strony topiku, nie traktujcie do końca na poważnie. Kobieta musi mieć przede wszystkim "to coś", co mnie przyciągnie i pozwoli dumnie kroczyć przez życie.

Gość lillali
a wracając do wątku to większość mężczyzn oczekuje od wybranej kobiety tego samego - ładnej twarzy oraz zgrabnej figury i na to zwraca uwagę.

Gość wymagania ma takie jak jego
zalosny nick - o kurwa waclaw - to chuj a kopytko - zenada jak nic

Gość Ja znam
Lillia-Wszyscy zwracamy uwagę na to co WIDAĆ:)Dopiero po poznaniu bliżej odkrywamy duszę i albo jesteśmy nią oczarowani albo zawiedzeni(bo to co WIDAĆ nas w jakiś sposób oszukało)

Gość Wacław Kopytko
Szukam chętnej na darmowy seks. Znajdzie się jakaś?

Gość Wacław Kopytko
Kiepski podszyw, ale przyznaję bez ogródek: uśmiałem się., Dzieciaku, idź lepiej odrób lekcje, albo pomóż mamie zrobić zakupy. To nie jest topik dla takich jak Ty.

Gość lillali
ja znam wiem, że tak jest dlatego mimo, że charakter i osobowość są ważniejsze to szybciej dziewczyna z ładną buzią znajdzie swój ideał niż ta, która urodą nie grzeszy a ma ciekawe wnętrze. No a opakowanie czasami zawodzi nasze oczekiwania.