Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

wyjawię Wam moją wstydliwą tajemnicę...

Polecane posty

Gość
ale popijasz w wolnych chwilach?:classic_cool:

nie popijam, bo jego zapach jest zabójczy :classic_cool: od 3 miesięcy go tam mam :D bo jestem ciekawa, co się z nim stanie po roku :P

Gość PETALUDA1234
no ale po co ci on?? jara cie czy co?? ja naszczalam mojemu do wyra, to chyba lepiej niz trzymac go w biurku... a moze ty tez masz problem z trzymaniem, a jestes w pracy wiec sikasz do kubeczka co??

nie mam problemu z trzymaniem moczu, aczkolwiek jestem szczęśliwa patrząc, co się z nim dzieje :)

na to wygląda :D zmienił kolor z żółtego na mocnopomarańczowy :D na dnie osad jakby z piasku a zapach wyżera mózg (po otwarciu pojemnika, zrobiłam to tylko raz :D )

Gość PETALUDA1234
no i co sie z nim dzieje oprocz tego ze pewnie strasznie wali! fermentuje?

Gość
jakie masz plany wobec swojej uryny? dlugo jeszcze tak postoi?:classic_cool:

Gość
jak juz bedziesz u kresu zycia wsadz ja do zamrazalki, taki kubeczek mozna przekazywac z pokolenia na pokolenie:classic_cool:

oooo dziękuję za pomysł :D może ją zamrożę i odmrożę :P tylko czy pojemniczek wytrzyma mrozy i się nie rozleje :classic_cool:

Gość
trzeba byc pelnym nadziei, ze nie peknie:classic_cool: czy masz zamiar experymentowac takze na grubszych kwestiach wydalanych z twojego organizmu?:classic_cool:

:D:D:D bo ja go zaczęłam hodować po moim wejściu na kafe:P:P:P ten portal działa na mózgownicę :D

🖐️:) aaaa i jeszcze trochę wyparował, bo na początku buło ponad 60 ml, a teraz jest 45 ml :classic_cool:

hehe mocnopomarańczowy :D:D nareszcie sie przyznałaś,byłam ciekawa co sie z nim dzieje :P

ten osad na dnie jest dziwny, może zrobię mu zdjęcie, to wstawię :classic_cool: aż za odważna :D

aż sama bym zrobiła podobny eksperyment,ale u mnie by to nie przeszło,bo domownicy mi dość często grzebią w rzeczach

u mnie wiedzą i mówią,żebym wyrzuciła :D ale się nie złamię :D najkorzystniej będzie cyknąć fotę od dołu, coby było widać osad :classic_cool: