Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tu chodzi bo ja nie wiem

Wytłumaczcie mi te pielgrzymki do grobu Kaczynskich....

Polecane posty

bo ja tego zrouzmiec za chiny nie moge!!!! o co tu chodzi?????????????/ ludzie jakby byli w jakimś transie stoją godzinami , słabną......a wszytko to po co???????????? Kaczynski nie wygralby kolejnych wyborow , nie sprawdzil sie jako prezydent a tu takie wielkie halo....o co wam ludzie chodzi wytlumaczcie mi ten fenomen bo ja jak patrze na to co sie dzieje to nie wierze walsnym oczom..... a to ze sprzedaz flag jest duzo wieksza niz po smierci papieza to już w ogokle zostawiam bez komentarza:-o Oczywiscie ze to jest tragedia wspolczuje rodzinie ale nie rzumiem zachowania ludzi...

Gość a serio?
o co kaman: proste:my tez chcemy być w tv:-D

skoro nie wiesz, dlaczego tam stoją włącz pierwsze lepsze wiadomości i posłuchaj, co mówią, a nie pytasz na forum

Gość vbvbbvbv
Bo cudu nie da sie zrozumiec. To bedzie jednak wazny dowod w procesie beatyfikacyjnym pana prezydenta Lecha K.

sorry zagalopowałam się..nie chodzi oczywiscie o grob a o trumny z ciałami pary prezydenckiej

Gość ehhh******
To moze pomysl kim jest Prezydent w demokratycznym kraju Ludzie skladaja hold nie Kaczynskiemu a Prezydentowi i nie wazne jakie mial poglady w ten sposob dziekuja mu za lata spedzone na peleniu trudnej i wymagajacje funkcji To wszystko

ogladam relacje akle juz tego ogladac szczerze mowiac nie moge bo ilez można...a ogoladam zeby zobaczyć ten fenomen ktory sie dzieje i zeby zrozumiec tych ludzi...ja tego nie pojmuję

ehhhhhhhh Dla mnie prezydent kaczynski kompletnie sie nie donajdywał w swojej roli...tak jakby go nie było ...

a juz decyzji o pochowku na wawelu nawet mi sie komentowac nie chce:-o

Gość ehhh******
o co tu chodzi bo ja nie wiem Ja tez go nie wybieralam uwazam ze nie nadawal sie do tej funkcji ale ja wykonywal byl Prezydentem i juz i nalezy mu sie hold i szacunek Pozatym na naszych oczach wypelniaja sie karty historii ludzie czesto dla wspomnien takie cos robia jada przezywaja a potem wspominaja jak to bylo 20-30 lat temu wnukom opowiadaja cos ie dzialo

Gość Do autorki......
dzięki Bogu takich jak ty są ilości śladowe zamilcz więc i głupo nie pytaj bo i tak nie zrozumiesz prawdziwych Polaków i patriotów

Gość jak to o co wejsć do pałacu
nie byle gratka .... i jeszcze takie historyczne wydarzenie zobaczyć przy okazji.... więc moim zdaniem głównie z ciekawości.

"Dla mnie prezydent kaczynski kompletnie sie nie donajdywał w swojej roli...tak jakby go nie było ..." I tym włsnie odrózniasz sie od LUDZI----swoim mysleniem a raczej brakim myslenia Musza byc tacy co tam staja i tacy co opanowali chwyt łopaty do perfekcji ktorym myslenie nie jest potzrebne.czyli tacy jak ty ,Tacy ktorzy tego niepojmują

masz rację z tymi kartami historii. między innymi dlatego kupiłam kilka gazet codziennych (czego nie robię zwykle) i zachowam je, choć nie mam zwyczaju zbierać tego typu makulatury

Alicja heheh smieszna jestes To co wedlug ciebie powinnam stac godzinami w kolejce zeby sie pokłonić prezydentowi??to swiadczyloby o moim czlowieczenstwie i empatiii??? wystraczy moja droga ze po tej tragedi odczulam smutek i zgadzam sie ze wszytskimi ze to okropna tragedia.Ale nie ejstem jakąs obłudna osoba ktora bedzie stac godzinami w kolejce zeby pokazac jak wielki byl prezydent kaczynski-bo wiemy dobrze ze do ideału mu sporo brakowało.Poza tym tak malo dał nam sie poznać ze kompletnie nie czuję sie z nim związana emocjaonalnie....

a czy ja powiedziałm ze masz tam stac??? ja tylko stwierdzam fakt ze nie potrafisz myslec skoro pytasz" o co tu chodzi?????????????/"w momencie kiedy wiadomo o co ,to nie bede ci tłumaczyć bo i mnie nie zrozumiesz skoro nie pojmujesz powagi stanu jaki nastał

Gość przeciwna
kurczę, dla mnie te pielgrzymki to też jakieś nieporozumienie... rozumiem wagę sprawy, wielką tragedię, ale bez przesady... w dodatku strasznie mnie irytuje ta obłuda; tak to wszyscy gadali, że Kaczyński to kiepski prezydent itp. a jak zginął to od razu rwetes jaki to cudowny człowiek był...bez sensu

Gość kkarrollinkka
zamknij morde drzewiecki ty kurwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poza tym tak malo dał nam sie poznać ze kompletnie nie czuję sie z nim związana emocjaonalnie.... a wiesz dlaczego??? Dlatego ze za duzo ogladasz TVN--tam prawie zawsze komentowali kazdy jego krok negatywnie ,był obiektem zartów i na tej podstawie wyrobiłas sobie o nim opinie Ale nie tylko ty niestety

przeciwna dokladnie mam takie same odczucia i dlatego pytam o co tu chodzi A ty alicja smieszysz mnie bo widze ze i ciebie opętała jakaś mania. Kaczynski byl kiepskim prezydentem a teraz robicie z niego jakieś bóstwo...po co to zakłamanie?

Alicja\ jasne....za to Ty na epwno wiesz jakim byl cudowym prezydentem bo ogladalas tvp1 i zapewne nam o tym opowiesz.... proszę napisz co wiesz czego ja nie wiem??

a te tłumy pod palacem to moim zdaniem wyrwanie sie ze szponow oszczerstw TVN Lepiej pozno niz wcale jedni ida tam bo zawsze go cenili a inni po to by go przeprosic jeszce inni by płaczac krokodylimi łzami uciszyc swoje wyrzuty sumienia

Gość mjkh
Dla mnie to tez jest nie do pomyslenia. Stac 10 godzin, aby postac 15 sekund przed trumna prezydenta??:O

Gość kkarrollinkka
niektorzy maja taka potrzebe i tyle nie musisz tego rozumiec, kazdy jest inny ale mi osobiscie łatwiej jest zrozumiec taka postawe niz np drzewieckiego....stała sie tragedia , bez wzgledu na poglady polityczne nie wypada z tego zartowac ....

Gość www.nokaut.pl/#pid=38177
ludzie idą bo tak wypada,Polacy lubią celebrować obrzędy