Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tu chodzi bo ja nie wiem

Wytłumaczcie mi te pielgrzymki do grobu Kaczynskich....

Polecane posty

Tysiace ludzi nigdy go nie widziało osobiscie nie znało nie wie o nim nic poza tym co usłyszeli o kretynow z TV czy na tej podstawie mozna wyrobic sobie o kims opinie Dla mnie to nie pojęte jest

Gość kkarrollinkka
oczywiscie ze nie mozna sobie wyrobic zdania tylko po tym co widzimy w tv.. ewentualnie to nam tylko lekko nakresla sylwetke ale napewno nie mozna poznac

Gość do alicji
alicja idz juz sobie włącz radio maryja i włóż moherowy beret na główkę

beret mam a radio właczone :D nie wiem w czym ci przeszkadzam ale nie pamietam bym z kims o nicku do alicji dzis rozmawiała nie wyciagaj tu RM i beretów ale uzyj argumentu przemawiajacego za tym ze sie myle

Gość do alicji
moje poglady wyrobil tvn ale to twoje to ewidentnie radio maryja

Gość do alicji
to włóż ten beret, kurtkę zabierz namiot i przenośne radyjko i dołącz sie do tej pilgrzymki

Gość rózni ludzie rózne powody
moje pomysły: 1.współczucie i żal, potrzeba wewnętrzna oddania hołdu prezydentowi 2.pobudki patriotyczne, chęc poczucia jedności z narodem 3. tęsknota jeszcze z czasów komuny za staniem w długiej kolejce 4.chęc zwiedzenia pałacu od środka 5.chęc pokazania się w tv 6.inni stoją, to ja też 7.i tak nie mam co robic, a tak to przynajmniej cos zobaczę, może cos się będzie działo ...

Gość do alicji
jakiej litereatury?? "Kasiądz rydzyk prawdę wam powie"??

Gość do alicji
łał ale powiedzonkiem sypnełaś

Gość ja mysle ze p.Alicja
to moja nauczycielka od historii ze szkoly podstawowej... Ale czy ludzie tak dlugo żyja??/

Gość przeciwna
kurczę, Alicja ja rozumiem, że Kaczyński to Twój prezydent był bo tak zaciekle Go bronisz, ale chyba trochę przesadzasz. Ja tam nie tylko TVN oglądam inne stacje również i za każdym razem jak Go widziałam to sorry, ale sympatią to On nie emanował a uśmiech sztuczny jakby przyklejony. wiem, wiem zaraz mi wyskoczysz, że to sztuczny wizerunek medialny, że w domku to dusza- człowiek był itp. bzdury. a zresztą tu nie o wizerunek chodzi, nie to najważniejsze... najbardziej nie podobało mi się w nim to, że był zawzięty, kłótliwy i uparty...niestety a szkoda mi Go jak i innych uczestników katastrofy dlatego, że to ludzie po prostu..

że to ludzie po prostu.. własnie ---otoz to ja tez nie głosowałm na niego ale nic złego mi osobiscie nie zrobił wiec dlaczego mam o nim mowic zle?? tylko dlatego ze inni tak robią??

Gość przeciwna
co oczywiście nie oznacza, że ustawię się w kolejce, żeby trumny pooglądać...

Gość przeciwna
Alicja to nie o to chodzi, żeby o Nim mówić, żle bo inni tak mówią. Ja mam swoje zdanie i tyle. I nie zamierzam iść na ślepo za innymi zmieniając to zdanie jak rękawiczki.

Gość fajni to my jestesmy
ludzie!!!!! a co wam kurwa zal jest ze ktos zlozy hold prezydentowi???? nie chcesz to nie ogladaj!!!! idz koledze loda zrob jedna z druga??? ps.ile wy macie lat ze piszecie text: o co kaman???? co to kurwa znaczy debile???

Gość nie mam czasu na jakieś stanie
chyba im się nudzi w życiu ;)

Gość malutka87654
vbvbbvbv " Bo cudu nie da sie zrozumiec. To bedzie jednak wazny dowod w procesie beatyfikacyjnym pana prezydenta Lecha K." :D :D :D :D :D goooood one ............

Gość do panny Alicji
Oczywiscie niech kazdy robi co chce,tylko ja mam juz dosyc katowania tematu,wspolczuje rodzinom,ale zaczyna mnie to wszystko juz meczyc. Ta cala histeria jest nie do zniesienia.

Gość przeciwna
pewnie, że w tym nic złego nie ma, niech sobie każdy robi co chce; tylko mnie dziwi to zjawisko i chyba mam do tego zdziwienia prawo, tym bardziej, że uważam, iż można hołd i cześć oddać też w inny sposób nie koniecznie stojąc wiele godzin w gigantycznej kolejce

Gość przeciwna
do panny Alicji zgadzam się w 100 % !!! ta histeria to już jest mega-długa i mega-męcząca! z całym szacunkiem dla rodzin

Gość do Alicji
Co do za argument, że nic ci złego osobiście nie zrobił? Posłużę się mocno naciągniętym porównaniem, ale Hitler i Stalin osobiście też mi nic nie zrobili. :o Nie znaczy to, ze porównuję Kaczyńskiego z tymi dwoma zbrodniarzami, ale niektóre argumenty są bezsensowne.

Są ludzie, dla których to jest ważne. Umarł człowiek. Niektórzy go cenili, niektórzy docenili go dopiero teraz. Odszedł...