Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarada

ale mnie facet wkurwił!!!!!!!

Polecane posty

wysłałam mu swoja naga fotke, bez twarzy..ja bł w pracy napisąłam ze to obiecana fotka zeby mu sie lepiej pracowało a ten odpisał : A dziekuje! a to dupek, mogł napisac cos ze go podncieciłam ze ładna fotka sexowona cokolwiek!!! a nie samo dziekuje wiecej nie dostanie a fotka naprawde była apetyczna całe nagie moje ciałko w pieknej pozie

Hmm... jak dla mnie to robisz zupełnie zbędny dramat. Podziękował i już. Podniecasz go nadal, ale nie musi Cię o tym na każdym kroku informować :)

Gość podziękował przecież
A co miał przez godzinę się rozpływać z zachwytu? Może zapracowany, a może kolega mu zaglądał przez ramię (dopiero miał ubaw). Powinien się zerwać i pędzić do ciebie?

wolałabym zeby napisał ze chetnie by mnie zerznał niz dziekuje!! moze nie miał czasu w pracy tylko to go bedzie tłumaczyc...bo inaczej wiecej nic nie dostanie

rasowy samiec ,musisz na niego działać,,.....wyczuwam lekka ironie:O zazwyczaj sam prosi mnie o fotki jak sobie piszemy pikantne smski, z róznymi swinstewkami a teraz chciałam bez proszenia zrobic niespodzianke i oczekiwałam innej reakcji

Gość a ja wiem czemu
dałaś bez twarzy i on nie wie od kogo to :D więc woli się nie wychylać :D

myslicie ze przesadzam....nie sadze, chciałam sie dzis spotkac bo wczoraj sie nie moglismy w pełni kochac wiec myslałam ze dzis poszlajemy i to miało go odpowiednio nakrecic

:P z mojego numeru i jeszcze widac kawałek mojego pokoju wiec chyba poznał :P

Gość marek 22151
Musisz być wyjątkowo obleśnym pasztetem skoro mu wysłałaś swoje zdjęcie bez facjaty.

wole wysyłac fotki bez facjaty..co by jak kiedys zerwiemy moje fotki nie obiegły calej polski i wszystkich znajomych zaufanie ja mam tylko do siebie!!

Gość marek 22151
Gość siedzi w robocie i podrywa koleżanki a tutaj jakieś denne foto mu przychodzi. To się wkurwił i grzecznie podziękował.

od razu mam ochote mu napisac ze dziekuje to sie pisze jak ktos komus zyczenia składa,albo zyczy miłego dnia..a nie na widok goej mnie

Gość oj nie panikuj
Może nie mógł więcej pisać bo miał ręce zajęte :D (waleniem konia pod fotkę)

wiecie co nadal nic nie napisał a prace pewni juz skonczył a to łajza!! szlaban na sex na miesiac

Gość napalony samiec.
słuchaj słonko.. ostatnio mialem identyczna sytuacje, moja znajoma, z ktora sobie flirtujemy, powysyłała mi swoje nagie fotki.. z tym, ze ja jej odpisalem wprost, ze zajebiscie pobudzila moja wyobraznie i mam wlasnie ochote ją zjesc :)

Gość :$!
Wyślij tą fotke tutaj na forum. Ocenimy czy pobudza i podnieca.

autorko nie chce cie martwic ale widocznie nie bylo w tej fotce nic sexownego to co mial klamac??:(

Gość napalony samiec.
sarada, nie daj sie namówić na prośby tych prawiczkowych ciot.. abys wrzucila tu fotke, oni nigdy golej baby na oczy nie widzieli