Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarada

ale mnie facet wkurwił!!!!!!!

Polecane posty

Fajne lubię wysoki obcas 👄 robisz sobie pedicure? manicure tez? Trosze na żel :P używam Joanny bo ładnie pachnie :P ;) mam włosów bardzo dużo i geste :P ;) długość 12-18 mm :) Bardzo lubię być pieszczony jak kobieta :P ;) całowany po udach... brzuszku...plecach... punkt strategiczny ma z boku szyi :P odlot :P :D uwielbiam się całować długo i namiętne ....

Oczywiście że tak:)...bez tego nie da się założyć ładnych sandałów na obcasie:)..ani skusić faceta na lizanie stóp i .......nadgarstka:)a także miedzy palcami dłoni... Dobrze wiem co lubią faceci, nawet ci którzy pozornie są wyłącznie ulegli, ale sami też domagają się lizania im ud od wewnętrznej strony i w górę.....a potem z góry...lizanie i ssanie sutków....pieszczoty puszkami palców...i w dół...aż do pępka...brzuch...i koniecznie zahaczyć o chuuja i jajka....i skoncentrować się na mokrym lodzie....i ślinie:)

Gość Gnom Wojak
E! Wypierdalć zboki!

bardzo mi kreci zapach stopek...masuj nimi mi chuujka... :P ;) dłonie... każdego paluszka obliże... ciało ma bardzo wrażliwe na dotyk.. pieszczoty... jak się zatrzymasz przy robieniu lodzika...wsuń mi palca :P do pupki.... :P ;)

brunet_81, wiem że lubisz palce w pupie...ale strapona też...:)....zawsze się zastanawiałam tylko jak do tego dochodzą faceci....jak wpadają na to że sex analny jest również przyjemny... .....kiedy i w jaki sposób to odkryłeś?:)

wiecie co po tym jak napisął dziekuej cały dzien milczał i dzis tez cisza

Gość mam pomysł!!!
sarada, liźnij go w ucho...ciekawe czy wtedy też będzie milczał?:)

Gość abrakadabradsada
do tych dwoch pedalow ktorzy sie tutaj juz ruchaja na forum czyli bruneta i fev.. weźcie spierdalajcie sobie na gg i sobie trzepcie konia na takich pustych gadkach a nie tutaj smrodzicie!

hahahah:):):).... marzyłam o tym by być samcem....ale qrrrrna nie jestem:(..i nigdy nie będę:( co nie przeszkadza mi latać na szybowcach:) bo na skoki jeszcze za zimno jak dla mnie... ...a teraz pobawię się w mamusię..... miłego dnia:)

Gość abrakadabraaaa
fev ty kurwa szmato! wystawiaj dupe, wyrucham cie moim badylem!

Gość baldkazik
ja moge was zerznac :)