Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche sie boje

jak myślicie? zadzwoni jeszcze? odezwie się? czy to już koniec?

Polecane posty

Gość troche sie boje

od jakiegoś czasu strasznie się z facetem kłócimy. Ja wierze że to przejściowe, po prostu oboje mamy trudne sytuacje w pracy, kłopoty w rodzinie.. jesteśmy poddrażnieni i wkurzeni, najmniejsza pierdoła może być przyczyną kłótni.. Wczoraj mój facet mi powiedział że chciałby zrobić przerwę w naszym związku, że dalej mnie kocha ale jest zmęczony.. musi skupić tylko na sobie. Ja na to powiedziałam, że nie wierze w takie przerwy, albo jesteśmy razem i razem sobie radzimy w kryzie, albo sie rozstajemy. Na to on powiedział, że w takim razie musimy sie rozstać. Wydaje mi sie że powiedział to w złości, wcale tak mysli.. co o tym uważacie?

Gość kochaniekochakochaniekocha
przykro mi ale wydaje mi się ze mówił to na poważnie - ale to jest moja opinia.

Gość taka sobie jedna ania
moze facet potrzebuje pobyc sam na sam ze soba i przemyslec pewne rzeczy... nie musi to oznaczac, ze juz cie nie kocha, po prostu chce odsapnac... ile jestescie razem?

Gość troche sie boje
ponad 3 lata.

Gość karmelek200
po co placzesz? sama chcialas zebyscie sie rozstali -_-

Gość troche sie boje
nie chciałam przerwy, bo dla mnie to jest jednoznaczne z brakiem uczucia, skoro zostawia mnie w trudnej sytuacji, tak naprawdę mu na mnie nie zalezy.. Wolę już brutalną prawdę.. Tylko teraz nie wiem, czy to była prawda, czy powiedział to w afekcie

Gość a myślisz że przerwy chciał
w afekcie? wątpię, skoro chciał przerwy to naprawdę jej potrzebował. a co za tym idzie według Twojego rozumowania, nie ma uczucia, nie ma wsparcia. więc to raczej oczywiste, że nie powiedział tego w afekcie, że to koniec. przyjmij to do wiadomości i nie wmawiaj sobie, że jest inaczej, bo tylko się rozczarujesz.

Gość karmelek200
moja dziewczyna miala mnie dosc na jakis czas tez sie klocilismy, ale nie chciala prerwy zerwala na zawsze. Twoj chlopak tez ale moze on wroci bo moja nie wrocila...