Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie o takim wózku

co myslicie o takim wózku- chce kupic na innej aukcji b. podobny

Polecane posty

Gość nie podoba mi się
kółka małe i w ogóle jakoś tak dziwnie wygląda:O

Gość ej powiedz
ogolnie to wozek jak wozek, ale ten kolor... porazka :O

a mnie się podoba ,bo moja córka ma wózek z tej firmy i narzekać na niego nie mogę.Kolor też ładny ,pasuje do dziewczynki :)

Gość barbaraa24f5
Było dwóch: Lech, Jarosław Jeden Kaczor teraz został Przez upadek Tupolewa Trafił bliźniak wprost do nieba Jego Maria, czarownica Spiekła aż na tyle lica Ze musiała pani Kopacz Po lakierze ją rozpoznać Było w polsce głupków wielu Dwoje spocznie na Wawelu Wierszyk ze stront www.ktozabilprezydenta.pl

wózek nie w moim stylu nie podoba mi sie jakos.. a co do wierszyka sory ale wielka porażka głupota ludzka niezna granic

No jak widzę różowy wózek w kwiatki to mam zaraz złe skojarzenia związane z tematem sprzed kilku dni:o Paula, myszka, całusek, czy jak ci tam, to ty??????????????????????????????????????????????????????

jejku nie komentujcie koloru. mnie sie bardzo podoba. mam córeczkę, śliczną i będzie pięknie wyglądała w takim wózku, a po drugie mam na oku inny- czerwony, ten ewentualnie też może być, ale na razie nie ma aukcji z takim. mam jeszcze m-c czasu na zakup ale zbieram opinie. piszcie jaki jest jesli chodzi o funkcje, bo nie wiem co powinna mieć taka spacerówka. małe kółka :O oglądałam już ze 100 spacerówek i 90 ma takie kółka. są jeszcze te dmuchane, trzykołowce, ale nie chce takiego.

Gość saleminka8
jak dla dziewczynki to kolorek ładny i ten kwiat super,ale model hmm tak jak juz ktos napisał-dziwny ;),kółka małe jak na nasze chodniki itp.to fatalne,wyglądają na "słabe"

nie jestem żadną z tego topiku, jestem tu pierwszy raz, szukam opinii o wózku, trafiłam tu z google :) a wierszyka nawet nie komentuje. obyś tego żałowała kobieto pisząc to. pomyśl lepiej o bliskich tych ludzi...

wszystko co moge powiedzieć o tym wózku to to, że jest niesamowicie i niezaprzeczalnie RÓŻOWY.

a czemu macie uprzedzenia do "różowego wózka w kwiatki"? mam dziewczynkę, 5mies., jest śliczna, dostała dużo różowych ubranek i jakoś nie widzę jej w innym kolorze niż różowy lub czerwony. mówicie kółka kiepskie? mieszkam w mieście, są chodniki nawet proste, park... nie będe jeździć po żwirze :)

zuzzak- dobrze że mi powiedziałaś. wcześniej tego nie zauwazyłam ;)

jeśli ci się podoba, to ok:)różowy jest słodki i dla dziewczynki pasuje. zresztą piszesz, że masz upatrzony inny kolor? ale różowy też jest ładny, tylko możesz mieć później problemy jeśli będziesz chciała go sprzedać, bo wiadomo niebieski pasuje obu płciom, ale taki wściekkły róż niestety tylko dziewczynkom:)

mam gondole niebieską, którą dostałam i strasznie mi sie nie podoba. niestety mam bzika na punkcie robienia z mojej córki "różowej księżniczki" zwłaszcza że jej to pasuje bo ma wielkie oczy i piekne włoski. patrząc na ta aukcje widze że zainteresowanie było bardzo duże :) bo jednak połowa dzieci to dziewczynki ;) no i jeszcze nie mysle o sprzedaniu go. na razie myślę o kupnie. napisze coś ktoś o nim konkretnego? o funkcjonalności? prowadzeniu?

Gość jesli ma blokade
przednich kolek tak zeby sie nie krecily wokol siebie to ok. Bo wiesz ciezko prowadzic wozek taki po krzywym chodniku. A tak jak dla dziewczynki to spoko jest... Napewno nikt go nie ukradnie bo strasznie rzuca sie w oczy.

Gość saleminka8
co myślicie o takim wózku jejku nie komentujcie koloru. mnie sie bardzo podoba. mam córeczkę, śliczną i będzie pięknie wyglądała w takim wózku, a po drugie mam na oku inny- czerwony, ten ewentualnie też może być, ale na razie nie ma aukcji z takim. mam jeszcze m-c czasu na zakup ale zbieram opinie. piszcie jaki jest jesli chodzi o funkcje, bo nie wiem co powinna mieć taka spacerówka. małe kółka oglądałam już ze 100 spacerówek i 90 ma takie kółka. są jeszcze te dmuchane, trzykołowce, ale nie chce takiego. SZCZERZE? TO PO CHUJ PYTASZ ,PODOBA CI SIE TO KUP A NIE ZAWRACAJ DUPY INNYM!

aż taki oczojebny jest? no ja wiem że bardzo różowy, mocny kolor, ale to w końcu dla dziecka nie? auta ani płaszcza np. bym takiego nie kupiła :D ale dla małej dziewczynki chyba będzie ok. blokada kółek? musze zapytać. dzieki bo myslałam że jak te kółka kręcą się jak pojebane to lepiej bo wózek "skrętny"- a tu na odwrót :)

saleminka- wróć do szkoły na nauke czytanie i poproś rodziców o nauczenie cie kultury. jeśli jestes matką to współczuje Twojemu dziecku. widze wizualnie jaki jest i mi sie podoba, nie wiem jednak jakie ma mieć funkcje spacerówka by była przyzwoita w użytkowaniu. i wyłącz caps lock bo wcale nie dodaje ci to animuszu tylko utwierdza mnie że nie masz nic ciekawego do powiedzenia i musisz "krzyczeć" zjeżdżaj stąd jak nie masz wiedzy nt spacerówek o które pytam

ktoś jeszcze mógłby mi pomóc w wyborze? kółka już wiem, blokadę też. a siedzisko? dla półrocznego dziecka musi być na płasko?

Gość mam identyczny i
jest super w mieście.ma płaskie siedzisko do spania. dla dziewczynki świetny kolor. kółka są ok tylko trzeba czasem czyścic bo piasek wchodzi. dobry wybór i jestem w szoku że ktoś dał za używany 156zł, ja używany kupiłam za 260 :O

moim zdaniem ten rózowy hauck wyglada na obszerny i wygodny dlamalucha i do tego pewnie jest w miare lekki.. najgorsze to miec 'spacerówke' ktora wazy ok 10 kg lub wiecej :o

Gość mamajuz
wózki hauck w ogole sa super, wiec jak ci sie podoba, to kupuj

Gość świat na różowo widziany
" mam córeczkę śliczną będzie ślicznie wyglądać w tym wózku" balabala :D rozumem to nie grzeszysz,a co do wózka wygląda strasznie tandetnie ale mamuśka też ma taki umysł:D:D