Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedna mała m

Czy faceci są normalni ?

Polecane posty

Niedawno rozstałam się z facetem, a tu nagle wyskoczył bliski kolega byłego i zaczął mi składać propozycje. Jak on się zachowuje ? Kumpluje się z moim byłym i wydzwania do mnie, żebym się z nim umówiła, wstawia mi teksty, że "nie musimy być samotni", zaprasza mnie na weekend ??!! Stanowczo odmówiłam mu dwa razy, ale nie odpuszcza. Straciłam wiarę w przyzwoitość mężczyzn.

Gość Gangbang Miszczu
Nieprzyzwoicie bardzo chce Cię puknąć :)

taa Jarząbek straszny komplement :( że facet chce Cię puknąć. To jakieś chore, kumpluje się z moim byłym ma z nim kontakt i się idiota przystawia - nienormalne :(

Gość Gangbang Miszczu
Kant 🖐️ Normalne, normalne... puknie Cię i wymieni się uwagami z Twoim ex facetem :classic_cool:

Olałam go i nawet sobie nim dupy nie zawracam. Tracę tylko wiarę w przyzwoitych facetów. Gangbang Miszczu dla Ciebie może to normalne - dla mnie nie.

Gość heheheheheee
nie sa normalnie, najlepsze jest to ich pierdolenie o męskim kodeksie, ze niby ex kupla sie nie rusza. Faceci sa żałośni :o

Gość jedna mala m
a właśnie....miałam ochotę wybrać się dziś na polowanie na faceta z koleżanką , ale gdy otworzyłam szafę ,z obaczyłem , ze jest pusta gdyż mój były facet w napadzie szału do jakiego go doprowadziłam zabrał wszystkie rzeczy jak odchodził , nawet nie oszczędził biustonoszy , ani sukienek :( i jak ja teraz wyjdę ?

jedna mala m Witam hehe Fakt muszę sobie kupić jakieś ubrania, ale raczej z powodu spadku wagi. A co do facetów to sobie odpuściłam.

Gość jedna mala m
ostatnio podjechałam na wadze do 85 , muszę znowu zacząć jeść gotowce , to wtedy zjadę na wadze

Gość jedna mala m
odpuściłam sobie bo jak widać sami na mnie lecą to wystarczy ze kiwam palcem na prywatkach

jedna mala m Fakt waga jak na mnie była dużo za duża, teraz już jest w normie :) Ostatnio żyję na kiełkach, owocach i warzywach - wyeliminowałam mięso.

Gość jedna mala m
pamiętam jak nosiłam ciuchy z rozmiarem S a teraz niestety zaczęłam XL :( ale podobno nie kocha się za wygląd tylko za charakter

Gość jedna mala m
nosze dlatego że mam wielkieeee zderzaki z przodu które podnoszą mi koszulki do góry

Gość jedna mala m
uważam ze normalnych facetów nie ma jedni chcą seksu ze mną , a inni go nie chcą - co za stworzenia

Bardziej od seksu zależy mi na cieple, uczuciu, zrozumieniu, seks jest gdzieś tam dalej. Dla facetów głównie liczy się seks, a przynajmniej takich w swoim życiu spotkałam i nie mam ochoty dalej takich spotykać.