Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedna mała m

Czy faceci są normalni ?

Polecane posty

Przynajmniej dawali jasne sygnały, więc mogłam się w porę wycofać. Spotkałam jednego innego, ale to był chyba jakiś wyjątek.

Bardziej od seksu zależy mi na cieple, uczuciu, zrozumieniu, seks jest gdzieś tam dalej. Dla facetów głównie liczy się seks, a przynajmniej takich w swoim życiu spotkałam i nie mam ochoty dalej takich spotykać. lubię seks :P ale miłość jest WAŻNIEJSZA!!!!!!!! bez tego nic sie nie uda :(

>> w końcu seks się znudzi... a prawdziwa miłość nigdy! łooo kurrrwa :D:D:D Toś teraz dojeebał przegrany lamusie :DD:D:D

Gość nie sypiam z komiczne2
ale o co chodzi? przeciez nie proponowal Ci bzykanka jak bylas z jego kolega tylko jak juz sie rozstalas.. nie rozumiem zatem skad takie zale i negatywne oceny tego goscia; ma poped, jajka pelne, logicznie rozumuje - jak na faceta - ze Ciebie szpara swedzi to szuk swoje szansy chce dobrac Ci sie do tylka, ty masz wolny wybor - mozesz skorzystac lub nie i tyle..po co te epitety i ciesz sie ze masz wybor, bo ani sie obejrzysz jak bedziesz marzyla o tym zeby moc powiedziec "nie" a Tu bedzie "jedzmy..nikt nie wola"

nie sypiam z komiczne2 Fakt poniosło mnie z tym "idiota". Nie mam ochoty ładować się w znajomość opartą głównie na łóżku, bo to bez sensu. Czy to jest wybór jeśli jemu chodzi tylko o seks ??

Gość nie sypiam z komiczne2
a to zalezy od tego czego Ty chcesz