Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowasafona

chyba zostanę lesbijka- z wyboru!

Polecane posty

Gość missSparty
prowo, nic nie kapujesz :) no, ale trudno pozdro

Gość prowokacja to jest
logiczne myślenie to ludzka cecha. jedni ludzie myślą bardziej logicznie a inni mniej. gdy ktoś w ogóle nie myśli logicznie to jest jak to się mówi w psychologii imbecylem :D

Gość missSparty
Lady, jestes w zwiazku z kobieta? Opowiedz nam o tym, jak ja znalazlas etc.

Gość nowasafona
miss> dokładnie, stereotyp. Coraz cześciej widze że to klobiety są bardziej logiczne i racjonalne, niż faceci. A to nas uważaja za histeryczki i rozemocjonowane kretynki :o

Gość prowokacja to jest
ladywiktoria> jesteś homo, a twoja dziewczyna cię zaspokoi gumowym penisem :D

Gość prowokacja to jest
nowasafona> za kretynki to są feministki uważane :D. kobieta po studiach raczej nie jest kretynką w porównaniu z kobietą która ledwo skończyla zawodówkę i nic nie kapuje i co najwyżej umie pisać, prawda ?

Gość ladywiktoria
do orgazmu nie potrzeba penisa, uwierz mi:) jak ty jeszcze malo wiesz o kobiecej seksualnosci chlopcze:o

Gość missSparty
up

Gość prowokacja to jest
kobiety są faktycznie bardziej emocjonalne ( nie licząc feministek bo to nie kobiety), a fececi znowu mniej. ale te różne cechy się w związku k-m uzupełniają

Gość foczkafoczka
Dolaczam sie.Wawa.Tez szukam przyjaciolki.Penis mnie nie podnieca,brzydze sie tego kawalka miesa.

Gość prowokacja to jest
ladywiktoria> dobra to niech cię twoja kobieta masturbuje.

Gość foczkafoczka
moje zwiazki z facetami to byla pomyłka,szkoda mojego czasu,teraz to widze,tak naprawde szczesliwa bede z ta sama płcia

Gość missSparty
foczka, to Tobie jest automatycznie latwiej, zazdroszcze ;)

Gość prowokacja to jest
jezeli szukacie dziewczyny to czego nie szukacie w miejscach gdzie są lesbijki? :D:D:D

Gość foczkafoczka
to cudowne,ze mozemy sie zaspojac palcami,nie potrzeba mi do tego ohydnego kutassa,gardze facetami:)))

Gość prowokacja to jest
facetom też nic po lesbijkach :)

Gość foczkafoczka
nie ma co pisac,jakis debil tu sie poci,na razie:)

Gość ladywiktoria
bywaja mezczyzni rozniacy sie troszke inteligencja od tego chlopca ktory teraz z nami dyskutuje ale jest ich bardzo, bardzo mało. wiekszosc to jednak tepe prymitywy. ci delikatni to czesto geje niestety. ja bardzo lubie gejow, sa o wiele bardziej wysublimowani niz hetero. co do penisow- mysle ze moje podniecanie sie nimi moze byc na zasadzie reakcji jak z psem pawłowa- wyuczono mnie w dziecinstwie, okresie dojrzewania ze mam sie podniecac mezczyznami. w zasadzie tak naprawde nie ma sie czym podniecac. orgazmu penis tez nie zapewni na 100 procent.

Gość missSparty
no i wszystkich wywialo :) prowo, musisz tu macic? ;)

Gość nowasafona
foczka, ile masz lat? byłaś już z kobietą? prowo> a po co facet pisze na kobiecym forum?

Gość foczkafoczka
missParty,ja nie znosze ciala facetow,jest ohydne,jakies klaki,wszystko mnie w tym odpycha,syf,brzydzi mnie to,ciesze sie,ze odkrylam siebie:)

Gość foczkafoczka
mam 25,bylam z facetami,mialam narzeczonych ...ale to nie to...nie odpowiadaja mi faceci,na dluzsza mete nie a teraz ,dzisiaj to juz mowie:NIGDY wiecej

Gość missSparty
Wiktorio, ale prawda jest, ze kobiety z reguly musza sie rozbudzic seksualnie, zeby czerpac przyjemnosc z seksu, wiekszosc na poczatku tlamsi wstyd, strach etc. seksu se czlowiek uczy

Gość prowokacja to jest
który debil ? :) . Ja jusz wam napisalem gdzie możecie znaleźć dziewczynę:----1. strony dla lesbijek ( wpisz w google " lesbijka", " homoseksualiści" itp), -----2. we wszystkich organizacjach feministycznych ( w google "feministaka" itp), -------3. w klubach dla lesbijek ( poszukajcie na necie), -------4. W szkołach artystycznych ( tam same dziwaki :)). ----- mi tam lesbijki i feministki do niczego nie są potrzebne więc nara, wole normalne kobiety ( ja nie wyzyskuje swojej kobiety). ciesze się że mogłem pomóc ;]

Gość foczkafoczka
to co oni proponuja to gadanie a jak co do czego to kilka sekund lub minut (przy wielkim szczesciu) i tyle,zalosne,po cholercie mi takie cos,to ja sobie dobrze sama lepiej zrobie hahahaha mialam propozycje,calowalam sie z kobieta,bardzo milo:) i nie podrapie ci brody

Gość prowokacja to jest
ladywiktoria> jesteś 100% lesbijką ;]

Gość foczkafoczka
wlasnie,wiktorio,to nam wmawiano,ale mi to nie potrzebne:) nie czytam tego pryszcza:) wiecie,jak dobrze odkryc siebie,juz w szkole mialam przeczucie,myslam ze dziewczyny sa takie ladne...a faceci.....moze jakis aktor zagraniczny....hahaha

Gość prowokacja to jest
foczkafoczka> no bo jesteś leska, a leski na partnerów wybierają osoby z cechami kobiecymi ( kobiety), pedofile szukają cech dziecięcych (dzieci) itd ;]

Gość foczkafoczka
to cudownie głabie:))))

Gość ladywiktoria
czasami tak sie zastanawiam, dlaczego natura stworzyla to tak, ze homo sapiens nie moga sie rozmnazac inaczej niz na zasadzie stosunku kobiety z mezczyzna:( potem dla takiego potomstwa dobrze jest by ich rodzice zyli ze soba w zwiazku. a przeciez kobieta i facet to dwa rozne bieguny- ona delikatna , od prymityw, onamysli przede wszystkim o uczuciu, on o seksie. to nie daje tym kobietom szczescia:( przynajmniej wiekszosci tych kobiet, bo wiadomo sa wyjatki, bywaja zle kobiety i dobrzy mezczyzni. pisze o ogóle, takiej szarej masie, nie o zadnej bohemie, czy kregach wybitnie inteligenckich. szkoda ze niemozliwe jest posiadanie dzieci ze zwiazki homo. przez to kobiety sa niejako skazane na zwiazki z facetami. przynajmniej te kobiety slabe, nieswiadome wlasnych pragnien:(