Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowasafona

chyba zostanę lesbijka- z wyboru!

Polecane posty

Gość prowokacja to jest
piszące tu lesbijki, piszą o logicznym myśleniu, a same z tego nie korzystają. Smiać się chce :) No więc dlaczego nie idziecie na forum dla lesbijek? w końcu chcecie znaleźć sobie dziewczyny :)

Gość prowokacja to jest
gdyby lesbijkę kręciły samce zamiast samic to nie byłyby lesbijkami :) logiczne ?

Gość foczkafoczka
oooo,ciezko,nie wiem,a co proponujesz?

Gość prowokacja to jest
foczkafoczka> już proponowałem miejsca gdzie można znaleźć leski :)

Gość papuśna
Nie idą,bo jak pójda to wiesz tam nie ma niestety tyle śmiechu co tu ;) Tam są istoty inteligentne a tu mają okazje poznać stanowisko ograniczonego faceta ;)

Gość prowokacja to jest
temat dotyczył znalezienia lesbijki, a nie poznania zdania faceta :)

Gość prowokacja to jest
te lesbijki na tym forum to specjalnie inteligentne raczej nie są, no bo gdzie logika ? :)

Gość nowasafona
prowokacja> to taki bonus, mnie osobiście umacniasz w przekonaniu że faceci to dno

Gość prowokacja to jest
prowokacja> w jaki sposób to robię ? pomagając lesbijce znaleźć lesbijkę ? :) w tym momencie jestem uczynny

Gość papuśna
Jesteś zwykłym epigonem. Arielgarda jest teraz modna. Aaa sorry powiem jaśniej bo osądzasz kobiety tu piszące o mało inteligentne ale sam mądrością to nie grzeszysz. Jesteś zwykłym nasladowca, większość facetów uważa ze kobieta jest do tego co już wczesniej napisałam.To ty oczywiscie musisz podeprzeć zdanie swoich ziomków i dołączyć do grona pustych samców.

Gość nowasafona
prowokacja> w takim razie dziekujemy ci bardzo za pomoc, bez ciebie nie dałybyśmy sobie rady- jak to bezbronne, słabe kobiety. Po co dalej tu siedzisz? pomogłeś bliźnim, możesz odejsc w pokoju

Gość prowokacja to jest
papuśna> feministki nigdy dobrze w głowie nie miały :) ale ja jestem tylko samcem a wszyscy są identyko :)

Gość prowokacja to jest
czego nie idziecie szukać lesbijek na forach dla lesbijek tylko tu siedzicie ?:)

Gość ladywiktoria
pojda kretynie, pojda, ale pozniej:) nie podniecaj sie tak:)

Gość missSparty
prowo- :D :D :D :D :D :D :D :D jestes boski normalnie, chyba zmienie zdanie o facetach i sie z Toba umowie

Gość nowasafona
prowokacja> weź mi powiedz kogo uważasz za feministke, czym sie takie charakteryzują bo czuje że dużo smiechu z tego będzie :D

Gość prowokacja to jest
missSparty> ja się z tobą nie umówię bo 1.mam dziewczynę 2. po co mi lesbijka ? :)

Gość prowokacja to jest
missSparty> 3. lesbijstwo jest nienormalne więc z nienormalną się nie umawiam, 4. nie nalezysz do kobiet myślących logicznie

Gość prowokacja to jest
nowasafona> ciebie uwazam za feministke i lesbijke :)

Gość ladywiktoria
nie wchodzcie w dyskusje z tym ograniczonym nastolatkiem:) on i tak nie zrozumie waszego przekazu, a wy sie tylko zdenerwujecie

Gość nowasafona
no to juz wiem, ale na jakiej podstawie? poproszę o charakterystykę feministek według ciebie

Gość nowasafona
ladywiktoria> ja sie już nie denerwuje, teraz mnie to smieszy. Rzadko mam do czyniania z aż tak ograniczonym człowiekiem

Gość missSparty
wiesz, prowo, ja nie jestem les i juz wielokrotnie to podkreslalam ale Ty po prostu nic a nic nie rozumiesz i jeszcze do tego "wsiadłeś" na logike :P :)) to urocze, taka dyskusja jak z upartym siedmiolatkiem

Gość prowokacja to jest
ladywiktoria> ja jestem ograniczony, czy wy ? macie problem, więc dostałyście rozwiązanie, więc dlaczego nie siedzicie na forum dla lesbijek. przecież tam szybciej znajdziecie sobie dziewczyny? nie będę definiował kim jest feministka bo to wie kazdy

Gość prowokacja to jest
missSparty> z bi sie tez nie umAwiam :P

Gość prowokacja to jest
" to urocze, taka dyskusja jak z upartym siedmiolatkiem " napisała miss. :) co ty się chcesz z siedmiolatkiem umawiać bo jest uroczy ? jesteś pedofilką, lubisz dziecięce ciała ?:)

Gość nowasafona
prowo> chyba każdy poza tobą, skoro uważasz je za same zło. Co widzisz złego w kobiecie która walczy o swoje prawa i równe traktowanie z męźczyzną?

Gość prowokacja to jest
ja zawsze traktuje kobiety z szacunkiem

Gość nowasafona
prowo> nie wydaje mi sie skoro feministki uważasz za jakieś chore psychicznie. Pytam co jest złego w tym że ktoś walczy o swoje prawa i ich \przestrzeganie?

Gość missSparty
chodzilo mi o to, ze jestes jak uroczy siedmiolatek, ktory nieiwiele kuma, ale jest czupurny i chce miec wlasne zdanie w tematach, ktorych zrozumienie go przerasta :)) ponoc kazdy jest bi mniej lub wiecej ja jestem hetero, nie wiem, jak tam z moja "druga strona" (jesli ja mam)- nigdy nie probwalam ani mnie nie ciagnelo